Bilder från HELGEN!

   

Vem tusan hänger upp två funkbara cyklar sådär?
  
  


Nu kommer bilder från min vandring upp på BERGSTOPPEN!
(det super store berget)
  

  


  

Det var min helg i bilder!
Till sist vill ja bjuda på en bild.....en grymt sjukt bra bild, or NOT!
Lyckades trampa sönder en sån här, å ljudet som uppstod när ja gjorde det va inte det roligaste så det bara rös i hela kroppen. Fick lite panik! USCH! Tur dom inte finns i såna här stora format här uppe!



Puss å kram/T


Dagens träning!

Fick för mig att ja skulle gå upp för backen. Ja men vadå det är nog inte så farligt. Haha! Kan skratta mig själv i ansiktet för att ja tänkte den tanken. Men de va inte allt för tungt eftersom jag klarade det, fast däremot är ja juh jäkligt envis och har ja bestämt mig så då jäklar ska ja göra det.
Väl uppe tog vi en pause och sen jagade vi lite renar och sen begav vi oss ner......gick liftspåret upp så tänkte ja med då tar ja den där svarta backen ner (björnryggen, eller vad den heter). Mina lår värkte och hundarna drog, ramlade en gång men annars gick det hyffsat bra, fast trött är ja juh nu! :)

Bilder kommer senare från helgen!

/t

Nu är jag..

..less på att småplocka och städa hit och städa dit! Jag vill att det ska vara måndag kväll NU!


Har gjort mig ett försök att putsa fönstrerna och så länge soljäveln håller sig borta så ser det ju bra ut men så fort den tittar fram så ser man alla jäkla fläckar!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


Nu ska jag ta mig ett glas vin och lugna nerverna lite! Sov dåligt gjorde jag inatt med, en riktig rövdag!


/Äm

GodMorgon Världen!

Alltså jag förstår inte men tjugo över fem imorse va ja pigg, men tvång sov fram till tio i sju, måste va för att ja gick å la mig så tidigt! :) haha! Inte mer än 6 timmars sömn för då får ja ont i ryggen, eller nått!
Men god morgon på er och solen lyser och fåglarna kvittrar......men egentligen så skiner ingen sol......det regnar och är dystert, hoppas på finare väder till eftermiddagen, annars äre juh inge skoj å bestiga en backe! :P haha!

Vaknade iaf av att en hund skällde så kan juh va därför man blev sådär pigg!

God Morgon på er VÄRLDEN!
/T

Borgafjäll - Borga

Idag va tanken att ja skulle åka buss till Borgafjäll, men icket, fick åka med far istället, vilket inte gjorde allt för mycket. Men hoppade av vid Hotellet och sen gick jag från Borgafjäll sidan till Borga. Tog cirka bara en halvtimme, trodde de va mycket längre än va det va....haha tokigt det där!

Tanken va att ja skulle lägga upp lite bilder men det tog sån tid så ska prova imorrn igen! ;)

Fick en begäran om att ja skulle skriva nånting om någon, så får väl göra det.
Den där Anders.....Hörru.....Saknar du! Men snart är ångerveckan slut....haha å tur är väl det!

Näe nu ska man kanske sova, eller nått så man vaknar i tid imorrn bitti! haha!

Å jäklar va det snarkas här, nästa gång ska ja tälta utanför eller hoppas på att våran stuga är redo och klar att bo i...haha! Näe nu får det vara nog!

Love all, Feed all!
Welcome to my world without strangers!

/T

Long time no see..

Oj, nu var det längesen jag gav mig till känna här i bloggen så det är väl på tiden nu.

För att sammanfatta det hela så har jag ju varit hemma på Dorrodagarna, jag har varit på Åsele marknaden och sen har jag haft semester! Semestern spenderades nästan två veckor i Sthlm och en helg i Karlstad. Jag fick både bra och dåligt väder, jag träffade och lekte med mina (brors)barn, jag tittade på en Lady GaGa-spelning (över förväntan), jag hade en helkväll på Grönan och alla värsting karuseller, jag åkte båt på Vänern, solade på klippor och träffade både släkt och vänner! Jag hade det med andra ord väldigt bra!

Efter semestern har jag hunnit med en inköpsmässa också, ser rätt bra ut inför den kommande våren! Man ser dessvärre sina pengar springa iväg innan man ens har jobbat och fått dom in på kontot.. Illa illa!

Nog om detta! Jag har något jag måste få berätta!!

Igår, när jag var ledig, hände det något otroligt. Något äckligt. Något helt sjukt. Något som jag inte riktigt kan förstå.

Vi har ju som vana på min arbetsplats att gå och tömma provhytter dagarna i ända, märkligt att folk är så duktiga på att plocka på sig typ 10 plagg men betydligt sämre på att gå tillbaka med dem. Detta för att göra det trevligare för kunden (och oss själva såklart), minska stöldrisken men också för att kunna sälja till en annan kund.

Igår var en sån dag på jobbet när ingenting går som det ska, dom var för lite folk som jobbade, några sjuka, några lediga och inga ersättare, och detta medför ju att dessa provhytter blir överfulla fler än en gång om dagen. När då dagen börjar lida mot sitt slut och en av mina kära kollegor är på väg att tömma en av dessa överfulla provhytter kommer det en kund och ber om hennes hjälp, så hon lämnar omedvetet denna provhytt till sitt öde.

Ungefär en halvtimme senare är hon på väg igen och denna gången blir hon inte störd, hon roffar åt sig alla plaggen och lägger dom i famen, precis som vi brukar göra, och går mot sin arbetsbänk, men då stoppas hon återigen av en kund som denna gången frågar efter vägen till en viss produkt, då tar hon ett stadigare tag om plaggen och lägger dom mot sin tröja för att kunna hålla dessa med ena handen och peka med den andra. När hon sedan kommer till sin arbetsbänk för att börja sortera och hänga rätt dessa plagg på sina galgar så börjar hon märka något lustigt...

Några av dessa plagg är fulla med något slemmigt, något som rinner, klibbar och har något av en gulaktig ton i färgen. En riktigt sjujädra spottloska är det som först går genom tankarna på henne varpå hon kontaktar kollegorna. Dom kollar i provhytten och mycket riktigt, har har något roat sig med att stå och spotta på väggen, på kläderna och därav gör dom osäljbara. Ingen vågar egentligen tänka någon annan tanke än att det är spott! Behöver jag tala om att hon skrubbar sina händer rena, slänger sin egen tröja i blöt och när hon sen kommer hem tar en ordentlig dusch.

När vi träffades imorse allihopa så skulle vi då få ta del av denna groteska klädeshög för att skåda vad någon idiot till kund roat sig med. När vi sedan står och beskådar dessa äckliga kläder så säger vi i kör "Det där är INTE en spottloska!". Kan ni gissa vad det var? Nersprutat på ett 5-10-tal klädesplagg? JAPP! Helt riktigt. MEN VEM FAN I HELVETE går igång på en hög med kläder i en provhytt och ONANERAR?!

Det var vad dom tänkte igår också men ingen ville tro, så självklart var det spott. Men det krävs en hel del spott för att få det så rinnigt men samtidigt har man ju svårt att tro att det skulle stått någon där inne och obehindrat kunna onanera, spruta ner kläderna med sperma och sen gått därifrån. Men om alla säljare är upptagna och personen i fråga inte ger ifrån sig några direkt störande ljud så är det väl inte heller någon kund som reagerar på det. Det skulle väl iofs kunna vara så att det var ett par som hade sex där inne och avslutade snyggt på väggen. Nåja, det går att spekulera till dödagar, jag är bara glad att det inte var jag som hittade den högen med kläder. Av hennes berättelse att döma så var det inte en trevlig upplevelse!

En sak till! Vi fick slänga ett annat plagg i sommar också, där var det en kvinna som provat ett par korta badshorts, tänk er typ hipsters fast shorts, och tagit av sig sina underkläder och detta resulterade i att det blev märken i shortsen, typ flytningar och diverse annat som lämnar spår. Hur fräscht är det då? Fan vad folk är äckliga.


Jag återkommer en annan dag med en annan historia som en bekant berättade för mig vilken han i sin tur hade hört på radion. Ojoj. Ibland har man det rätt bra ändå. :)


Nej! Nu ska jag ta ett glas rött, se en film och hoppa i säng, det är min arbetshelg och jag hoppas innerligt att jag slipper otrevliga överraskningar. Imorn blir det förmodligen en impulsfest med arbetskollegorna, vi har ju inte setts på hela sommaren!


/tjorven

Værsta dagen.

Det jag nu kommer berætta ær inget jag ær stolt øver. Hela historien børjar med att jag och Inger-Beate skulle laga middag tillsammans. Vi skulle laga riktig mammamat som blev fiskkak och potatis med brunsås och vitkåll. Fantastiskt gott! Vi åt tills vi låg å åla oss på golvet. Å sen åt vi efterrætt. Varma bær med vaniljkesam. Grymt gott!
Vi bestæmde att vi skulle på konsert med Inkognito inc på Blæst. Vi bestæmde också att vi inte skulle på fylla men kanske ta ett glas vin eller två eftersom jag ændå hade en dunk stående. Så blev det och på Blæst køpte vi øl før 25 kr. Två glas vin och två øl och konsert. Vidare på Circus och køpte en øl och shot før att komma i stæmning. Dum idé. Jag børjar svettas och mår riktigt illa. Bestæmmer att det ær bæst att gå hem. Ær hemma kl 1, måste spy och ær riktigt dålig men tænker att jag kommer iallafall må bra imorrn. Det lilla jag druckit har jag gjort mig av med, alldeles ofrivilligt men ændå,  åsså i sæng tidigt.
Så vaknar jag "imorse" kl 12. Det ær riktigt illa. Allting snurrar, magen ær vældigt illamående och huvudet dunjkar som aldrig førr. VATT?!?
Jag må æta och dricka lite så blir det bra. Icket. Ingenting funkar. Mat, vatten, paracet och sova lite mer. Nær jag ska ivæg på jobbet kring 16-snåret ær jag lika kass. Kallsvettas och balanserar på grænsen till døden. Det ær inte riktigt klokt! Jag menar så sent på eftermiddan?? Jag skickar ett sms till I-B å frågar om hon drogade mig men hon hævdarr att honi inte gjorde det. Pff sæger jag.  Går lite tidigare till jobbet før att hinna posta paket till far och Lovisa som fyller år. Væl inne på postkontoret inser jag att jag inte har paketen med mig.

Jag har inte vart så bra servitør idag. Jag har velat le och vara glad och rask men min kropp har inte orkat. Inte førræn jag gick av kl 00.30 børjade jag återgå till normalt skick. Då gick jag på Brukbar och møtte I-B och Kattis och tog en øl och spanade på karlar. Gick dåligt men træffade iaf Ove som ær så glad att jag ska børja på Saftsuset med han så han kan inte prata om annat. Ikvæll blev iallfall en riktigt bra kvæll. Jag som inte trodde jag skulle øverleva denna dag.

Men nu ska jag sova gott tills jag ska tillbaka på jobbet imorrn, då kommer jag vara den stjærna till servitris jag egentligen ær mohahah.

Bild till er.

.

Låt till er, Markus Olles kompis .




Kram å puss.
Sofie

MÖRKT!

Shit när ja klev upp för en halvtimme sen va det alldeles mörkt ute och det är det nu med. tokigt! haha! :) Men på jobbet ska ja snart och nästan allt är packat, förutom då datorn såklart för den håller ja juh i.

Någon som har en lägenhet över? Hör gärna av er!

Igår kan ja tillägga att det SPÖ regna när ja gick till Godishuset, inge bra, va alldeles dyng sur när ja kom hem, iaf om benen, hade juh paraply.

Näe om man ska packa ner det sista och sen bege sig till bussen....va trevligt att kliva upp tidigt idag.....or NOT. Vill egentligen bara krypa ner under det varma täcket och krama kudden igen, men det får man inte, å inte får man sova ut imorrn. haha! Eller iofs vaknar ja juh ändå så tidigt så det spelar nog ingen roll.....haha....näe sluta skriv nu TURNER!


tjing å flöjt!
/T

Sista natten....

....i lägenheten blire det inatt. Nu har ja då iaf städat det mesta, ska bara packa ner det sista i lådorna och sen är ja färdig. Så ikväll ska ja ta mig till godishuset å köpa lite yougurt godisar och sen ska ja mysa. Imorrn ska ja upp tidigt tidigt, börjar jobba vid halv sex och bussen går tio över fem om ja minns rätt. Men enbart för att ja ska sluta tidigare med. :) haha!

Ja hade tänkt å blogga om nått viktigt idag, men kom inte på vad det va för nått ja skulle snacka om, så det får bli en annan gång!

Imorrn kommer min far hit och sen packar vi in sakerna i släpvagnen och sen drar vi hemåt mot dorotea, jag kör! Sen på Fredag morgon så packar vi ur släpet, lämnar tillbaka det på OK och sen bär det av till BORGA! :) Där ska det byggas och mysas och vandras lite....gu så härligt med lång helg! Önskar ja alltid hade lång helg! haha!

Näe nu ska väl han som köpa mina möbler komma snart å betala så ja ska sluta, å sen blire å hämta upp tvätten, sen blire GODISHUSET! haha!

puss å gonatt!
/T

Tisdag..

..och imorgon är det onsdag och halvlek!! Lovely!

Idag har jag avfrostat frysen samt dragit fram sprisen och rengjort där - känner mig riktigt huslig!! ;) Imorgon blir det att ta listerna i taket samt skåpen i köket som är tömda. Det går sakta men säkert famåt och för en gångs skull är jag inte ute i sista stund!

Ne nu är rasten slut och det är dags att börja jobba hela vägen fram till tjugotvå!!



/Äm

Träningen igår....

.....var mycket skoj, känns bra även fast man inte orkade springa så mycket och dom här snabbstarterna dom fanns inte där, men ja säger.....ge det 3 veckor så ska ni se att vi är på G! :) haha! Nu ska ja bara lyckas ta mig ut å springa i helgen så man får upp sig ett flås, det vore juh toppen! haha!

Nästa måndag då jäklar är ja där igen! haha!

Nu blire frukost av de lilla jag har....

/T

LångFil

Alltså ja har aldrig ätit LångFil. Jag trodde det va fil fast den va typ lite annorlnda, inte att det skulle se ut som klister så när ja skulle ta en tugga (ja man tar tuggor med långfil) så höll ja på att spy, japp va bara å slänga den. Va så sugen på fil, å vad har ja lärt mig av det....jo att inte köpa sånt ja inte vet vad det är! :) haha

/T

Toppdag!

Nær jag vaknade imorse blev det kafferep i køket och sen hoppade jag på bussen mot tiller till Charlotte. Planen var att vi skulle se tv hela dan men istællet tittade vi på hundar och åt hamburgare som gjorde oss kass i magen. Hoppade på næsta buss till næsta kusin medan Charlotte kom på vespan. Hos Joachim fick vi skratta bort magknipen till træningsværk. Haft det supermysigt. Blev precis hemskjutsad av Kimmen (hoho) i hans king cab dær vi spelade bond-dunkadunka.





Så hær ær jag nu, læser Lothas blogg, kollar mina kommentarer på våran blogg. Å om saknaden var illa igår så vet jag inte hur jag ska beskriva den hær kænslan. Så vill jag ha alla hær så jag sætter på P-As Gaia låt. Det gør ont i hela mig. Då kænner jag pløtsligt inte bara saknad och længtan utan panik. Førbannar vetskapen om hur det kænns att førlora nån. 

Fi

Sängen är såld!

Jag har sålt sängen ikväll!

Godnatt!
/T

jobbsökandet är.....

.......i full gång! Shit va ja sökt jobb idag, minst 4 st....haha! :)

Idag skärde jag mig i fingret.....det gjorde ont!
Imorrn är det jobb igen. Skoj! Bara 4 dagar denna vecka.

/T

Grym!

Ja idag har jag faktiskt varit grym! Det har vart så kul på jobbet! Jag har legat steget føre hela tiden och mina gæster har ælskat mig och det visade sig i mængder av dricks, yess! Har vart så skoj! Jag har alltså ælskat mitt jobb idag och jag har vart servitør à la værldsklass. Å ændå var jag nervøs før jag blev inringd tidigare før det var kaos och alldeles før lite folk. Ær alldeles orolig før Hanne som inte døk upp på jobb och som inte svarat i telefon på hela dagen, så brukar hon inte gøra.

Nær jag nu kom hem træffade jag en av de nya tjejerna som flyttat in før andra gången. Sist jag træffade henne var ca samma tid, alltså mitt i natten, och då kom hon bærandes på en spyhink och sa bara "jag hatar den hær fadderveckan". Hon ær student. Nu stog vi och pratade i køket ett tag och nær hon ska sætta upp håret lyckas hon knyta in sladden som hænger till lampan. Jag skrattade så jag låg på golvet. Hon var nervøs før mitt intryck av henne men jag tycker hon ær værldens roligaste! Dær stog hon alldeles finklædd och i håret hængde en sladd.

Sen nær vi va på brukbar å tog en øl ringde bror. Hela min familj ær i Hærnøsand på brøllop. Jag var så næra gråten man kan bli utan å gråta. Hær ær jag, alldels långt bort Norge och pratar med mor, far, bror och Lotha (som faktiskt fortfarande var vaken) på høgtalartelefon. Det blev så konstigt, ær det den hær typen av gemenskap jag ska ha med dom om jag bor hær? På mobilen på høgtalartelefon? Det ger mig sån obeskrivlig ångest! Jag vill ju bo hær, det ær førsta gången jag kænner att jag inte vill nån annanstans utan att jag trivs och kan tænka mig att stanna men ændå så ær det ju min familj som betyder mest av allt før mig och då ær det væl helt jævla fel å bo så hær långt bort från dom. Jag ska ju bo dær dom bor.
ny sambo. Nu kænner jag mig så dær galet vilsen.

Men en låt iallafall:



/fi

Grymt skön låt!


Tänkte ge igen.....

....men det gick inte så bra. Imorse när jag gick in i kallförrådet tänkte ja att nu jäklar ska ja slänga lite bajs på fågeln som sket på mig igår, men det gick inte, för ja va inte bajsnödig och hade inga handskar på mig.
Så besviken på mig själv körde ja ut klipparen för att börja klippa. Men helt plötsligt så kommer dom flygandes och stör mig mitt i klippningen, flyger framför maskinen och svänger precis av från mitt huvud....jag tror det är krig pågång mellan oss.
Får se hur det går på Måndag om dom är sura på mig eller inte.

Appropå nått helt annat så hittade ja juh min cykel förra helgen, när ja kom ut på morgonen från Anders så stod pärlan där, men inte i den fina färgen vi hade målat den utan orange och blå.....what?! Å dessutom hade den mitt lås kvar, fast gick inte å låsa den så dom hädde bara på det så det såg ut som den va låst......tokigt!


Det dumma med dom som snodde den va att dom inte målade stödet eller under sadeln så det syntes juh direkt att det va min cykel. Hade även samma nya hjul och gamm sadel.....så surt för dom när dom kom ut å skulle hämta cykeln! haha! :)

Ikväll blir det kräftstjärt sallad och vin för min del, sen får man se om nån fler hakar på! :) haha

Puss å hej!
/T

Jag har bestæmt mig!

Nu øppnar jag ett hundspararkonto. Om jag nånsin ska få armen ur arslet och skaffa mig en hund må jag ju åtminstone se till att ha sparat ihop pengar så jag faktiskt har råd att køpa den. Senare problem blir tid och plats, før inte kan jag å hunden bo i kollektiv liksom. Vi får inte ens lov att ha fiskar hær. Det hær kænns så bra! Vi kommer få det fantastiskt min hund och jag!

Eftersom jag inte ær med på pstereo så tycker jag vi youtubar istællet:
http://www.youtube.com/watch?v=WJV7QOPGSYA

nattinatt

Sofie

Kvällens låt!




Promoe - These Walls Don't Lie

Härliga Fredag, eller?!

Haha, dagen hade gått så bra, men när ja skulle köra in maskinen i kallförrådet så känner jag nått hårt som landar på mitt huvud, shit tänkte ja, nu sket den där förbannade fågeln på mig. Men tänker inte va så dum å ta i det.....så frågar Pelle om ja har fågelbajs på huvudet, å va har ja......JO! Den lilla räkan den bajsade på mig. Han ska få imorrn! haha!

Annars ska ja packa å ha mig ikväll, men först ska ja cykla på coop och köpa kräftor, för imorrn ska det bli kräftkalas! Alla är välkomna, men ta med eget ätbart! :D haha!

/t

Då var det..

..fredag igen och för dom flesta så betyder det helg, MEN inte för mig. Själv jobbar jag glatt 7 dagar till innan jag får två dagars ledighet. Jag klagar inte bara så att ni vet, jag bara informerar.

Men snart, typ om en månad eller två så får vi önskeschema. Det betyder att om man tänker logiskt så kommer man att få det schema som man vill..lovely!

En timme och fyrtio minuter kvar av denna arbetsdag. Jag längtar!


/Äm


Jag ælskar vårt password.

Det får mig att bli varm i hjærtat, glad och lycklig liksom!

N.E.R.D var grymt bra! Å nær vi stegade in slog det mig att jag faktiskt sett dom live en gång førut men det verkar jag ju faktiskt helt glømt bort. Va ju på Quartfestivalen 2005 å såg dom, å lika bra var det då! Meen det var inte alls lika svettigt å bløtt. Det førsta som hænde var att jag fick en hel øl hælld øver mig, jag var så dyngsur man kan bli.
Vi har inte tagit många kort å dom få vi tog ær dåliga men dom kommer. Vi hade liksom fullt upp med armkroken å inte knuffas i bort ifrån varann.

Vi hade det iallfall supderskoj! Såg inte sista numret før det fanns helt enkelt inte mer luft att andas så vi var tvunget ut i luften och regnet. Gick på brukbar och såg dassigare ut æn uteliggarna. Træffade några från lille åsså Grethe.

Nu har jag kommit hem, borstat tænderna och suttit och babblat med grannen ett tag. Han hade bara shorts och bar øverkropp, jag hade svårt att se honom i øgonen. Hans bara øverkropp was goooood.

nu ær det natta, jobb imorrn. Bæst att se någotlunda utsøvd ut trots missfærgade øgonbryn å røda øgonvitor.

Fisen

Turners liv just nu....

....ser ut som följande:

-Jobbar
-Umgås med Anders
-Umgås med vänner
-Försöker träna lite (går trögt nu)
-Flyttpackar
-Söker jobb
-Kanske ska börja spela innebandy
-Funderar
-Sover
-Utan lägenhet (precis nu)

Ja det är väl detta som händer i mitt liv...haha!

Tjop san!

Dags att uppdatera lite. Var ett tag sen och det beror på lite olika anledningar. Som att jag vart dataløs och haft besøk. Men nu har Anna dratt hem och jag har fått låna till mig en dator igen i væntan på att jag ska køpa ny hårddisk. Det ær lite læskigt så jag drar mig lite før det.

Anna har alltså vart hær på besøk sen i søndags och det var har vart supert! Nu væntar jag bara på næsta væn som ska komma och våldgæsta mig. Ni ær så vælkomna jæmt så ni vet!





På bilderna hær har jag klippt mig igen, det vart så bra så.

Nu ær det snart høst å då blir det mindre timmar på Lille. Men så har Tone rekommenderat mig till Saftsuset før att komma upp i full tid. Saftsuset ær mer æn vinrestaurang så det kommer bli riktigt spænnande. Kommer vara dær cirka 50 timmar i månaden och kommer jobba med karln som ligger och ålar sig på bordet på bilden ovan. Det kan inte bli annat æn kanon.

Så ikvæll vart jag brunett..



Å jag kan inte vrida bilderna før dom ligger på minneskortet. Tjosan!

/Sofie


Tänk om man ALLTID....

....fick jobba halvdag men ändå få ut för en hel dag! :) haha! Det gör jag idag, eller har tagit ut Komp tid och då börjar ja inte förrän efter lunch men får för en hel dag.....totally wonderful! :D hahahahahahaha

Piss å hej!

/T

Snart beger jag mig......

.....ner och ut till glascontainerna och slänger lite glas, bara så ni vet! :D haha!

/T

Dagens låt!


en typisk...

....tråkig söndag, skulle vilja ligga i sängen hela dagen och bara va, köpa mig en godis påse och se film! Tror nästan ja ska göra det, ibland får man det! :) haha!
Imorrn äre jobb igen som gäller......

/t

Ägg = Abort?

Jag ha funderat, är inte det samma sak att ta ett ägg från en höna som att göra abort? För ja mena, eftersom dom lagt ägget är juh den lilla kycklingen påtänkt å sen bara tar vi bort det för att vi ska äta ägg...hmm....är det samma sak eller va?!

/t

imorrn......

...då ni! Haha, ska börja fem och sluta två och sen ska ja ner på stan å kika på en lägenhet och sen vidare på Chlas Olsson (hur stavar man det egentligen?).....sen hem och tvätta å ha mys! :)

Nikola Sarcevic = grymt!


/t

Ikväll har..

..jag gjort en tidsresa tillbaka i tiden, för att vara exakt så hamnade jag tillbaka till den dära dagen jag aldrig kommer att glömma, den dära dagen som förändrade min syn på livet. Tisdag den 13 juli 2004..

Efter att ha läst alla bloggar som jag brukar läsa, loggat in och ut på facebook cirka tio ggr samt spelat fyra omgångar Betapet var jag allmänt uttråkad och kom att tänka på Lunarstorm. Shit tänkte jag det var inte igår, knapprade in adressen och efter några mislyckade inloggningsförsök lyckades jag till slut komma in. Det första jag gjorde var att söka upp Mattis sida och när jag bläddrade bakåt i hans gästbok kom tårarna. Klickade mig sedan vidare in på min sida och där hittade jag gamla "blogginlägg" och det första jag läste var från den där hemska dagen som vände upp och ner på min värld. Några timmar innan jag fick beskedet att våran älskade Mattis gått vidare till andra sidan skrev jag följande:

Tisdag. Tis 13 jul 2004 20:02 Övrigt, 137 läsare totalt
Allting känns bara så tungt idag. Vad är det som händer med min kära kusin? Rädd. Väntar bara på att telefonen ska ringa...

Vill bara vara ensam, men ändå inte.

Jag har en stor knut i magen.



Vips så var man tillbaka 5 år i tiden..


/Äm

En dag som....

.....slutade riktigt bra på jobbet. Jag gick och plockade hallon medans min kollega trimmade lite. Är det inte för bra eller?! :) haha! Annars har dagen vart riktigt ok, klippt å klippt och trimmat å trimmat! :) Ja va mer kan man begära?
Ikväll blire bio med Anders och vi ska kik på Brüno, hoppas den är bra, men nog tror ja att ja kommer skratta...haha! Iaf va ja ha hört om filmen och läst......

Imorrn blire till att gå å sova tidigt eftersom ja ska börja tidigare på fredag, för att få sluta tidigare med såklart...haha inte illa å få sluta två på en fredag. Då funderade ja på om ja skulle ta å plocka lite hallon som man kan smaska på medans man tvättar på kvällen...hmm...ja why not?! :) haha!

Näe om man ska ta sig i kragen å försöka träna lite, eller så struntar ja i det....får se om en kvart!

/Tina

Dagens låt!





Dagens ordspråk:

Den enda människa du kan ändra på är dig själv!

Hela huset..

..skakar när grävarn utanför huset rör på sig! Lite otäckt är det allt :)

Jag är hemskt dålig på att uppdatera mig men det har och göra med att jag inte gör någonting kul. Jag jobbar, jobbar och jobba och om jag inte jobbar så sover jag..kul?! Näää! Men om vi har tur så får vi ett efterlängtat NORMALT schema om cirkus två veckor!! Som det är just nu är det allt annat än normalt. Man jobbar 8 dagar är ledig en ynka dag, jobbar 7 dagar och ledig återigen en ynka dag - INTE okej! Och just det ja, jag jobbar ju varje helg oxå!

Imorse fick jag mig ett tokryck och gav mig ut på en promenix och efter det så började jag att packa lite porslin så nu är två skåp tomma. Det börjar ta sig!

Och i helgen shoppade jag och Turner varsin outfit till våran 80-tals fest - hahaha jäklar va snygga vi kommer att va :P


Ne nu blir det duschen och lite lunch och kanske lite sömn på soffan innan det är dags att cykla iväg och jobba 6 timmar.


Tjingeling!

/Äm

Biljetter ær køpta!

WOOOOHO YIIIIHAAAA! Sofie och Hanne ska på N.e.r.d den 20e, yes yes yes yes det ær sant! Jag hoppar och skuttar av glædje!

Var alltså på bio ikvæll. Såg Snarveien, den norska skræckisen som utspelar sig i Sverige och målar ut oss svenskar som tokiga tortyrer. Den var riktigt dålig men jag skrek mest (jag var alltså den enda som skrek och øverhuvudtaget tyckte den var læskig) och pulsen var høgre æn vad som egentligen ær møjligt. Tog ett tag innan jag lugnade ner mig och Hanne bara gapade åt mig och undrade vad jag hade før fel.

Tænkte lægga upp lite bilder från lite allt møjligt så ni får se vad som hænder.

 
 

 



Nee vilket mæck, blir på facebook istællet.

Kram på er

Fis


Bloggtorkan 2

Jag har faktiskt varit på semester och då får man ha bloggsemester har jag hört!
Och hur jag ska förklara min frånvaro innan semestern vet jag inte riktigt men jag har till mitt försvar inte haft någon energi utöver jobbet (och inte då heller iofs!)

Men nu är jag hemma!



/a

Det dær med bloggtorkan.

Skærpning på oss! Mest på den dær Mæææry och hon Ijmsåfine.

Gick ut en svæng efter jobbet. Nya snyggingen på brukbar var dær, krullhåret var dær och østgøten var dær. Det blev bara før mycket før mig.

Nu ær jag hemma, snackar med østgøten och længtar till ledig dag imorrn.


Var fest i kollektivet igår. Det var gaalet mycket folk. Nær jag klev upp imorse ser jag Bjørn från Narvik stæda i køket. Bjørn har inte bott hær sen i juni. Han skulle læmna øver nycklarna till tjejen som ska flytta in i hans rum så tænkte han "oooh det var lørdag igår, bæsta att kolla hur det ser ut", så kom han hit å det var burkar høgt å lågt. Nu ær det då skinande rent.
Summa summarum, vi som faktiskt bor hær och var på festen har inte stædat men killen som flyttade før 2 månder sen och INTE va på festen har putsat och fejat hela dan. Gøtt.

Nu ær det nattinatt.

Sofei


Blogg torka!

Nu har vi alla fått en såkallad blogg torka verkar det som, men det ska snart vända. Själv sitter jag här nu å färgar håret, tänkte det va på tiden, är nån som ha påpekat att ja va grå hårig....tok konstigt, är juh bara 25 :P haha! Men så ikväll får det bli det.
Annars händer det inte så mycket i mitt liv, eller jo....ni skulle bara veta vad som händer.....men ni får allt vänta till den 19:e innan ni får nånting ur mig ! :) haha!

Här kommer det en låt iaf!



Moby - Natural Blues

/T

Tokigt att på mindre än en kvart.....

.....så försvann mycke saker från lägenheten, eller dom blev sålda. Så nu fick ja lite stress i mig att ja inte kommer hinna med detta. Flyttar ut den sista augusti, ja som trodde det skulle bli den sista september...:) Men det gör inget för mig!

Haha....blev så glad så här kommer en låt!



/t

Hemlig beundrare?

Låg två rosor utanfør min dørr nær jag klev upp imorse.....
......vars kom dom ifrån?

/Sofie

P-fest

Det hade vi igår, va hemma hos jag å åt och drack :)
Riktigt trevligt, ja tror att ja har världens bästaste chef....så jäkla go! haha!

Ikväll blire ner på stan å träffa Jerry och Björkman! skoj skoj

/T

RSS 2.0