Vi börjar..

..närma oss helgen och det känns lovely!

En halv skoldag kvar och sedan gör jag helg. Skall dock försöka plugga bort lite och TRÄNA! Ja, nu läste rätt! Nu är Guldkortet införskaffat och ikväll gjorde jag mitt första träningspass. Det blev en mjukstart i gymmet tillsammans med Lovisa och jag kan meddela att det känns fina fisken. Här ska det tränas så det står härliga till!! ;)

Vintern är inte långt borta nu, det är kyligt mest hela dagarna och det gör mig ingenting alls! Jag har en längtan efter snö, december månad med allt vad den innebär, soliga härliga januaridagar och PÅSKEN!

Nu väntar duschen för att sedan hoppa ner i en nybäddad säng, jag misstänker att jag kommer att sova riktigt gott inatt!

Lev och må mina vänner!



/Äm

Solen har..

...lyst hela dagen och vips blir allting så mycket lättare!

Var riktigt trött när klockan ringde vid halv åtta imorse, tuggade i mig två mackor och sedan var det iväg till Universitetet för att ha lektion fram till tolv. Därefter blev det en sväng på stan för att spana efter en vinterjacka, men fanns ingen som fall mig i smaken. Men jag kom inte hem tomhänt för det. Ett datafodral och ett par UBERSNYGGA pjux lyckades jag få med mig hem! Jag har inbillat mig att med snygga skor på fötterna pluggar man mycket bättre ;)

Lördagens team-fest blev mycket lyckad med god mat, lekar och en massa skratt! Jag fick åka pakethållare runt halva stan innan jag var hemma och det kändes dagen efter kan jag lova! Och idag sitter jag med stora fina blåmärken - men det var det värt!

En kopp thé till Halv åtta hos mig blir ett perfekt avslut på denna dag!



/Äm

Höst, höst, höst...

Hösten är här och det märks på väder och vind, det märks på omgivningen och det märks på mig. Har haft en jättejättejättedålig period de senaste veckorna, framför allt den sista. Många funderationer kring mina nuvarande val i livet och rädsla för att inte räcka till eller klara av det. Jag har blivit så fullmatat med information att jag inte vet var jag ska göra av den, det går så långt att jag rycker på axlarna och känner att jag inte bryr mig - och det, det är inte likt mig. Men jag hoppas att det ger sig, att jag snart hittar min rutin och mitt arbetssätt.

Utöver det har jag känt mig precis hur misearabel som helst, ni vet, fet och ful och äcklig, samtidigt som jag blev tvärsjuk med en lättare halsfluss och därför inte kunnat träna och känna att jag ändå gör något åt det. Jag har tyckt smått synd om mig själv i denna mörka tid och ätit massor av godis och annat gott! Ganska illa, men vissa perioder är bara sådana.

Hade en väldigt bra dag idag så nu känns det lite bättre inombords, förhoppningsvis inte en villfarelse eftersom det känns lite tyngre nu på kvällskvisten helt plötsligt.. Men imorgon börjar det, allvaret, det som jag varit så nervig för den sista tiden..... praktiken! Nu blir det fullt upp hela oktober. Praktik, plugga, jobba, bröllop (med tillhörande kringaktiviteter), hinna med att umgås och leva, träna och finnas till. En liten (!!!) parentes; jag har helt opeppad försökt hitta en klänning till det bröllop jag ska på sista helgen i oktober, och inget napp någonstans - tills idag! Dessutom TVÅ alternativ. "Två ?!" tänker ni, och då kontrar jag med att jag betalade 75 kr styck, SJUTTIOFEM KRONOR! Helt klart värt det, oavsett om det var en klänning eller två! Sådetså!





Jag är, förutom denna hösttyngd, också lite smått deppad över att mina kära lilla storebror har lämnat landet och återkommer, om planen håller, inte förrän i slutet av maj. Hur ska jag klara detta? Vilka äventyr han ska vara med om och så mycket roligt han ska få se och göra. Behöver jag säga att jag är avundsjuk? Men min hjärta blöder, av oro, längtan, förväntan och glädje! Jag unnar honom, och Johanna, allt!


Nu är det dags för mig att äta en bit äppelkaka som jag slängde ihop igår, väldigt gott med en klick vanilj-kesella!


Tack och hej!

Lördagen är..

..kommen!

Dom ROSA strumbyxorna och den svarta tunikan ligger redo för kvällens Colorful team-party! Kan behövas lite färg i detta tråkiga väder, regn, regn och åter regn! Hösten är mysig och fin när solen väl behagar att titta fram. Men annars tycker jag mest att den är grå och trist - dyster med andra ord!

Nej nu ska det pumpas musik och målas naglar!

/Äm

Dagens låt..


It´s Friday..

..om någon skulle ha missat det!?

Började morgonen med att kliva upp och tvätta 07.00, när jag ändå var uppe drog jag en sväng med dammtrasan och dammsugaren! När tvätten var tvättad och jag var påklädd blev det en sväng på stan, returnerade några böcker, shoppade träningsskort, fika med Lovisa, var förbi en sväng på gamla jobbet och jagade rätt på några papper som jag saknade, shoppade fredagsmys och sist men inte minst blev det systemet och där lyckades jag fynda - överlycklig!!

Då var alltså träningsskorna inhandlade och det gör att jag nu har en komplett träningsoutfit och när jag "dukade" upp allting - sportbh, träningslinne och tights + senaste tillskottet skorna så märker jag att allting går i märket Nike..hur var det nu..märkesb**!? Snyggt som tusan iaf! Så till veckan ska det inhandlas ett Guldkort på IKSU, nu är det slut på dåliga ursäkter för att inte hålla kroppen igång! :D

Annars då? Alldeles strax skall det dukas upp kex och ost, parmaskinka, oliver, smågodis och ett glas Rosé!! Fredagsmys!


So long mina vänner!



/Äm

Dagens låt..


Sommaren 2010

I somras hade jag min första semester och jag tänkte nästan säga min sista, men det lär ju iaf dröja cirkus 4 år tills nästa!
















/Äm


Röst och tal..

..stod på schemat idag, tidigare i veckan var jag på en föreläsning och fick lära mig en hel del nytt om stamning/upphakning, bukandning och mycket mer. Idag var det labb, man fick gå in två och två i ett rum. Där blev vi inspelade och fick lyssna på hur vi låter och vad som man kan träna på. Som nästan alla människor så har jag ett knarr och det kan man bli av med genom att använda sig av bukandningen. Intressant? :)

Annars har jag gjort helg, ställde klockan på åtta imorse men klev inte upp fören vid tio. Skulle börja läsa inför en uppgift som skall redovisat på måndag MEN hittade en massa annat att göra t ex ringa samtal som jag skjutet på i flera dagar samt avfrostat frysen..hm..jag tror att jag lider av pluggsyndromen! Förra veckan putsade jag fönsterna - haha!

Nej nu ska det planeras mat för en månad och sedan blir det Halv åtta hos mig, Idol och sängen! Kan behöva lite sömn då jag ska kliva upp klockan sju för att tvätta!




/Äm

Dagens låt..

..eller snarare dygnet runt låten för mig just nu!




/Äm

Kikade på..

..Berg flyttar in och blev småkär i Gunde Svan! Vilken härlig människa!

Annars då? Har snart gått i skolan 4 veckor! Hösten har kommit, björkarna står i brand och om kvällarna myser man under filten med levande ljus. Spelar betapet, läser kurslitteratur, hänger med Zlatan och går kvällspromenader med grannen. När lönen på kommer på fredag är det ett Guldkort på IKSU som gäller, här ska det tränas!!

På lördag ska jag på teamfest och temat är colourful - nice!




/Äm

En tråkig söndag..

..som har innehållet många tårar. Läste http://klamydiabrevet.blogspot.com/ och tårarna forsade. Och jag tyckte att jag blev illa behandlad när jag precis opererat mitt knä..
Inte nog med det, jag öppnade min 10 årsdagbok för att printa ner lite tankar och får då syn på mitt kort som jag har fasttejpat. Ett kort som ligger mig varmt om hjärtat och självklart började tårarna rinna igen. Tre fina vänner som befinner sig på tre olika platser, saknaden efter er är stor och speciellt en tråkig söndag som denna..
/Äm

Va gör vi? NU kör vi!!

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och gjort slag i saken och med det fått mig en fritid!! Hade glömt bort hur underbart det var..
Skolan har kommit igång och skolbänken kommer att vara min vapendragare i närmare 3,5 år..eventuellt 4! Och hittills efter 2 föreläsningar och några lektioner känns det kanoners. Att lära sig något nytt var dag är spännande.
Annars säger jag som Ajmsofine att det har varit ont om action. Men nu blir det andra bullar då jag har alla mina helger och kvällar fria! Det första projektet är att börja träna igen, GULD kortet på IKSU skall införskaffas och sen finns det inga ursäkter - hello Beach 2011!!
Nej nu ska jag kliva upp ur sängen och uppleva min första dag som vuxen, ungdomen är som bortblåst och jag tjuvstartade redan igår med att samla en massa pluspoäng!
Ikväll blir det födelsedagskalas/partaj hos mig och imorgon blir det kräftskiva hos lillpeter, en fullspäckad helg som förhoppningsvis bjuder på en massa action ;)
See ya!
/Äm

RSS 2.0