My man.....in the future....


Iker Casillas



He dosen't know yet, but soon!
So don't take him from me...:)

/T

Släktträff

Lördag i Boda och släkträff. Lag blå vann tävlingen (mitt lag). Blev mycket av det goda drickat igår, och det har jag mer än känt av idag. Rött och vitt vin, öl, sprit och whiskey...massa whiskey. VARFÖR?! Det är förrän nu, snart midnatt, som jag börjar känna mig som människa igen, en levande sådan. Vaknade i det varmaste tält i världshistorien imorse och där fanns inge luft att andas. Hemskt.
Men hur bakis jag än varit idag så var det ju värt det. Så himla roligt vi hade! Vi är en rolig släkt. Synd bara att brodern var tvungen att jobba och inte kunde vara med oss. Även fast jag ringde och lät han veta hur kul vi hade...en gång...två gånger....resten av gångerna tröck han bara upptaget på mig.

Så efter en hel lång dag i ryggläge for vi hemöver och jag packade bara om väskan och fortsatte med Rickard upp till Elin. Så nu sitter jag i Umeå, klarvaken. NU?? Nu när jag får sova.

Såå godnatt/Sss

Snart semester.

I veckan har jag hunnit fylla år! Hela 24 år, så nu är jag i samma liga som Sofie och Tina. :)

Jag hade en bra födelsedag! Jobbade hela dagen och utan ett ont anande, visste typ hela bygget om att jag fyllde år - och jag hade då inte talat om det. Men rykten sprider sig fort.. så inte var väl det så konstigt!

När klockan sen slog 19 var det dags att cykla hem, skulle baka en liten tårta och sen skulle min kollega JP komma förbi! Hon kom typ en halvtimme senare och bankade på mitt fönster. Två minuter senare så börjar det banka igen! Och där stod SEX pers till! Fyra glada rörmokare från Älvsbyn och två tokiga flickor! Vilken jävla tur jag hade kvar dom där muffinsen i frysen! Tårtan blev uppäten och muffinsen likaså! Men det var inte allt!

Jag blev ju så generad bara då dom kom genom dörren och sen fiskar dom tre flickorna från jobbet upp en massa presenter!! Dom hade under hela onsdagen gått runt och samlat ihop lite slantar för att köpa mig en present... och det var inte typ 5-6 st.. utan TRETTIOTVÅ av mina kollegor. Hur sjukt är inte det? Hur generad tror ni inte att jag var då?
Jag fick ett presentkort på MakeUp Store för 700 kr och lite småprylar. Här kan vi prata om att jag hade hemsk ångest då jag cyklade till jobbet dagen efter..




Den senaste timmen har jag nu bakat 56 st morotsmuffins (för andra gången den här månaden) som ska få lite glasyr imorron bitti och sedan ätas upp av mina kollegor. Hade tänkt baka lite tårta eller något men efterfrågan på morotsmuffinsen var för stor för att jag skulle låta bli! Haha :P



På onsdag går jag på en efterlängtad semester och det är den FÖRSTA betalda semestern i hela mitt liv. Fantastiskt! Tyvärr så har jag ju åkt på en förkylning så jag hoppas att den går över pronto! Åker till Sälen på onsdagmorgon och därefter blir det Höljes över helgen. Får väl hoppas att jag kommer därifrån med en hel fot den här gången. Att hoppa på kryckor en hel sommar är ju ingen höjdare. Sen bär det av till Dorro och efter det back till Umeå för att sedan vända om och åka till Åsele.. och två veckor efter det är det dags att flyga till Sthlm. Så. Nu vet ni mina planer... fast jag kan ju lova er att det blir bröd och vatten i 3 månader efter den här sommaren sen.. buhu!

Gjorde sönder min telefon igår också.. typiskt! Den fungerar ju som den ska, men det återstår ju att se hur länge till. Det är själva skalet som är trasigt och det saknas en liten del. Kul kul!

Nåja, tv och soffa för resten av kvällen nu!

/a

Utslängd...

Min mamma är så snäll, igår sa hon att ja inte fick sova hemma för att dom skulle städa idag. Vilket är ganska snällt sagt eftersom då kan ja inte bli arg när dom börjar städa tidigt på morgonen! Men i alla fulla fall så när ja kom hem sa dom åt mig att gå ut å lägga mig i gäststugan så tog ja mitt täcke och kudde och gick å la mig där ute.....och gu vilken skön säng det va där, tror ja ska flytta ut dit! haha! Tar datorn sixten och flyttar dit! Sen har ja sett på film med Jerry och ätit en MASSA popcorn....mumms. Å ikväll blire fotboll hos Dennis som ja lovade ja skulle se film med ikväll, men det blev fotboll istället. Det är juh för tusan final....Tysklan-Spanien.....undra vem som vinner? Ja hoppas på spanien men ja har alltid fel...men men det får vi snart se! :) Peace out! /T

Vad..

..är en dans på Lajksjöfestivalen mot att prata i telefon med Fiiisen! Herregud jag var tvungen att lägga på luren tillslut. Eller det bröts (fast jag var tvungen att ringa upp hon igen)..haha! Hon sa att hon druckit för många öl i Thailand så att hon inte fick plats bakom en stolpe och att hon hellre ville gifta sig på Bangla än i Kornsjö med en bonde! Hahahaha! Jobbade mellan 9-18 idag, samma tider gäller för morgondagen! Kom hem till ett tomt hus här på Bergbacka så jag slängde mig i soffan framför teven, fastnade för Extreme Home Makeover där det var en liten tjej på 8 år som besegrat cancern och sedan fått tillbaka den igen. Men en klokare och givmildare 8-åring har jag nog aldrig varit med om. För sina sparpengar köpte hon gosedjur till andra sjuka barn på sjukhuset och hon bakade även kakor till sjuksystrarna, tårarna bara rann ner längs kinderna. Jag mår verkligen dåligt av just ordet cancer! Och inte nog med det, jag läser just nu en bok som heter "och himlen var oskyldigt blå" som handlar om ett par som var med och överlevde Tsunamin. Fy fan alltså, naturens krafter är otroliga! I början av boken grät jag konstant (nästan så att jag tappade andan).. Man kan inte gå runt livet, bara rakt igenom det! /Äm

Bondmora??

Det här kommer som en chock, att min egen bästaste enda svägerska vill att jag ska gifta mig med en bonde och bli bondmora. Jag finner inga ord. Hur har du tänkt jag ska kunna bli rik på att mjölka kossor? Hur har du tänkt att jag ska kunna bjuda er på lyxiga karibienresor om min man är bonde? Har aldrig hört på maken. Dessutom, mitt bröllop på den vita stranden med det turkosa havet i bakrunden är ju isåfall bara att glömma. Nej du tack du, då får det hellre bli en pizzabagares son med rötter i...ja inte vet jag ;) Har iaf (trots detta påhopp) haft en trevlig kväll hos svägerskan. God mat, trevligt sällskap, halvrolig film och gott vin! Jag tycker om våra sammankomster! Kanske jag trivs i Kornsjö...för att jag då är på landet...bland en massa bönder?! Jag tror bestämt att jag är hemligt förälskad i grannbonden! Vilken somhelst! Oj oj, det här var en ny insikt för mig. Imorrn: Släktträff! Tydligen har flera av dom redan börjat ikväll, men vänta ni bara tills imorrn! /Sofie

Tina gick....

...ner i VÄRLDENS dypöl så hon stank bajs! /T

How can you mend a broken heart.


SATC

Jag har precis kommit hem från bion. Sex and the City stod på tablån...
Slutsatsen, förutom att jag tycker att det var en bra film och ett värdigt "slut" på serien, är att jag vill inte vänta med att bli kär och lycklig tills jag är 40.. jag vill bli kär NU!...



Inte en sommarförälskelse i sikte.
Alla bra killar är tydligen upptagna och dom få rackarna som inte är upptagna slinker ur fingrarna till någon annan ändå.
Eller så glömmer man bort hur dom ser ut när krogkvällen börjar lida mot sitt slut. Så kan man också göra.



Nåja. Godnatt.
/a

Hurtbulle.

Var hurtigare idag än vad jag varit på...ja..sen i december ungefär. Tog mig en promenad/joggingtur på ca 48 min. Jag kände rakt hur magrutorna ploppade ut å hur fit jag var när jag kom hem! Underbart! Men så var det fotboll och då tyckte morsan att vi skulle ta en öl. Så nu är bilringen tillbaka. Typiskt!

/Sofie


kl 22.40

Som ni mina vänner kanske känner till så har jag ibland lite lätt för att bli småkär, ja ni vet lite tvärförälskad. Nu har det hänt igen. Fernando Torres. Japp, nu har jag suttit och dreglat framför varje match. Sen säger morsan: "Du den där skulle du ha haft" Å med det förstod jag att det var menat att bli Sofie och Fernando. Fru Torres. HA! Jag ska bli fotbollsfru.
Det här passar ganska bra ihop med min tankegång tidigare idag. Varför är jag inte rik? Varför kan man bara inte få göra vad man vill när man vill, och ha råd med det! Det kommer ju alltså inte bli några problem efter vi har gift oss. Han kommer försörja mig.

För övrigt så sov ju jag då till kl 16.30 idag, rena dumheterna eftersom jag är ledig inatt. Så jag kommer väl antagligen sitta uppe klarvaken till kl..kanske 7 imorrn bitti. Kul.
Kan tänkas att jag har skrivit typ 100 inlägg tills dess.


/Sofie


T:s låt för dagen!


Little Sumo is TIERD!

Nu är ja less....på att jobba....trött är jag med. På helgerna väljer jag att festa istället för att sova.....dumt!!!!! För nu är ja så trött att ja vet inte ut eller in. Å inte får man ledigt på kvällarna heller, för idag ska ja å far ut igen...igår va vi ute med. Shit hur mycket orkar man egentligen! Dessutom tror ja planten förökar sig, dom blir fasen aldrig mindre, bara mer å mer å mer å mer! Blä...

haha men nu när ja har fått snackat av mig mår ja bättre!
Så snart ska ja ut med farsan min och sätta några till...jaja pengar!

Weeehhoooooo......I'm a happy girl...because I have a new camera.

Prutt prutt
/T

Förresten..

....du min bilmekar-Svägerska! Sväng förbi här på Fagerlandsvägen så har du en skruttmerca som behöver lite omsorg, antagligen just din omsorg! Jag tänkte nu när du är varm i kläderna liksom.

/Favorit-Fi ;)

I huvudet på Sofie.

Inget. Blankt. Niente. Tomt. Nada. Inte ett jota.
Möjligtvis ett begynnande migränanfall.

Huvudvärken beror nog mest på att jag tackade nej till min 11 dagars ledighet (läs min enda ledighet) i sommar alldeles nyss. Helt utan att ens tänka efter sa jag bara ja till jobb. Vet inte om det beror på tröttheten eller girighet. Lagomt fräckt av fröken samordnare att ringa så här på morgonen efter man vakat, man kan ju för fan inte ens tänka. Men samtidigt kanske det var ett medvetet smart val. Jobba mer innebär mer pengar. Ledig mindre betyder också att risken minskar att slösa pengar. Så om det här med att sommar ska innehålla massa solbad, stuga och hänga med polare, det är bara nå hittepå. Nå sånt kommer det inte bli.


Jag tror jag kommer vara mindre butter när lönespecen kommer. För inom kommun tjänar man ju sjuka pengar, och vilka förmåner sen.....

Hursomhelst får jag väl va tacksam att den här migränen vill hålla mig sällskap. Kanske är det enda sociala umgänge jag kommer ha framöver (förutom familjen Kornsjö och morsfarsan, love ya)

Nee..nån som är sugen på eldshow i hamnen på fredag?

/Sofie

Besök

Jag har besök av ett barn eller en hund eller ett barn som beter sig som en hund.
Han har iaf en fot som är alldeles gluttrig. Gluttrig! Ett alldeles utmärkt ord, tror att man kan använda det till det mesta. Jag lär mig så mycket av denna lilla människa.

Nu en dusch, en kaffekopp så kanske jag vaknar till så jag kan jobba hårt hela natten. Annars kanske jag blir gluttrig.

Tjing./
Ssss

IDAG..

..är ingen vanlig dag! För IDAG är det världens bästa Annso´s födelsedag! HURRA HURRA HURRA!



Många kramar från oss (Äm, Turner och Fiii)


Jobb jobb.

Inatt fick jag uppleva ett fenomen som närmast kan beskrivas som helahusetvillpåtoalettensamtidigt. Bor ju ändå runt 70 pers i bygget så lite stressigt blev det. Gick trots allt bra, inga olyckor.

Stormen hänger i, men vad bryr det mig som bara hänger inomhus, förutom dom 3 minuterna jag har till jobbet med cykel. Jag hade egentligen gärna tagit bilen (då hade jag behövt vistas ute i 3 m) men nu befinner den sig i Alfta eller Nössebro eller något liknande. Hoppas den trivs. Eller ännu bättre, blir såld för dyra pengar! Ha! Det vore nåt, men då tar ju inte pappsen sig hem och det vore ju olyckligt.

För övrigt har natten handlat om keso, krypto och sms-härj.

Jag lägger mig nu, med öronproppar och ögonbindel.

Over and out.

/Sosofofie

Jag vill till Aosta

Ååh va jag längtar efter Italien och Aosta! 

                          

/S

                                                                           

Turners låt för dagen!


The storm

Stormen är här! Fick en förvarning om en hyfsat snurrig gubbe inatt "stooormen kooommer!" Jajja säger jag, sov gott nu Lars.  Men tydligen visste han vad han pratade om.
Jobbade natten och sov länge. Sen har jag suttit och förundrats över var all blåst egentligen kommer ifrån och vars den ska.

Om man har tråkigt så kan man ju alltid ta sig en titt på Lulu Carter och hennes kläder. Mycket underhållande. Om det inte lockar så ta å lyssna på The Moldy Peaches....typ Nothing came out.



/Sofie

Äntligen har den kommit till....

.....mig!

Min alldeles egna super nya kamera som ja har väntat på i typ sådär två veckor! En Olympus Mju 850 SW :) Den är så fin och till helgen ska den användas och provas och knäppas med. Så mycket bilder att ja vet att den funkar! haha! :)

/T

Trombocyter

Idag började min morgon tidigt! Jag skulle nämligen lämna trombocyter för första gången. Jag har tydligen väldigt höga och bra trombocytvärden och "fina tjocka vener!!". När jag lämnade blod för 2 veckor sen så frågade dom vänligt om jag inte kunde tänka mig att lämna lite annat nyttigt också. För er som inte vet vad trombocyter är så är det blodplättar. Det är bla sånt man ger till Leukemipatienter för att dom ska kunna tillverka nytt friskt blod (om jag förstått det hela rätt :) )

Nåja, efter närmare 90 minuter på NUS så var det över. Vad ganska obehagligt till en början men det var något jag vänjde mig vid rätt fort. Dom sticker in en nål, inte tjockare än vid blodgivning och sen så tar dom en massa blod, tömmer det på trombocyter och lite plasma och sen skickar dom tillbaka det genom samma slang och nål, sen tar dom en massa blod igen och samma visa. Rätt häftigt hur den här biologin fungerar. Inte nog med det, dom hade ju värsa videoteket där, så jag fick kika på film, jag blev serverad varm choklad och smörgås. Inte tokigt alls! Och det bästa av allt, jag fick 160 spänn i presentkort som går att nyttja typ i hela Umeå! Det var ju bara som gräddet på moset. Vid blodgivning brukar jag annars skänka mina stackars slantar till olika fonder men nu tänkte jag att jag var värd lite kosing..





Annars har midsommar varit bra. Firade med två tjejer från jobbet och deras kompisar, var trevligt men det märks att man är lite äldre ibland. Och det värsta är att jag inte tycker att vi är "äldre".. Men för en 20åring är vi ju det.. :P
Hyffsat väder efter massa regn, massa god mat men inget bad! Buhu!

I helgen blir det nog lite efter-birthday-party eftersom det nu är 98% säkert att det blir åsele ist för lajksjö. Chefen kommer tillbaka samma vecka som åsele och då kommer slutdomen. Fast det är nog bara jag som har e-b-party, dom andra har nog bara party. :P



/a

raindrops is falling from my head....

Som alla vet så regnar det ute, det har regnar sen ja steg upp i morse klockan halv åtta! Tänk va mycket regn det måste bli. Hmm...! Men hur som helst har min dag vart helt ok. Gick super på jobbet, men när ja hade en halv kassett kvar och gick å nynnade för mig själv så vips försvann mitt ena ben! -ahhhhhhhh- skrek jag och jag hade lyckats gått ner mig i värsta dy hålet. kallt kallt kallt kallt kallt kallt! Inte för att ja va blöt innan eftersom det regnat ute....Lova ja kunde ta ut flera liter vatten ur sockan. haha! Men eftersom ja va på sånt bra humör så skrek ja av mig lite och sen nynnade jag vidare och satte klart! :) haha!

Så idag har vart på tipp topp humör även fast det regna! :) haha! Det ni!

/T


Dagens låt..


Bloggtorka..

..för min del, eller rättare sagt jag har inte haft tid. I veckan har jag befunnit mig i Vingelimna och jobbat och när jag inte har jobbat så har jag umgåtts med mina älskade småkusiner samt min kära moster! 

Halva midsommarhelgen firades uppe i Storjola och den andra halvan firades nere i Dorro. Mycket trevligt har jag haft :)


Idag har jag en lång lista på saker som jag måste ta tag i och få det gjort innan jag ska åka iväg till Villis och jobba. Så denna vecka blir det inte speciellt mycke bloggande heller från min sida.


/Äm

Vi va ute å pyckla..

Midsommarafton firades i Borga hos Sunes. God mat och dricka och trevligt sällskap, allt som behövs för en trevlig afton. Jag och Linda tog oss en bastu (läs Sofie satt och flämtade efter luft i fönstret) och tog oss en god öl. Bjöds på gott grillat och en del mygg och sen mötte vi upp Susann och gick till modo och surrrade ikapp. Whiskeyn tog slut.
Midsommardagen for jag till Storjola och hämtade Marie och sen for vi ner till Dorro. Hamnade i ett sjuhelsikes oväder med hagel som så gott som slog sönder bilen. Tog oss två timmar att köra ner.
TIll kvällen blev det singstar för hela slanten. Jag, Tina, Marie och Peter sjöng så högt så jag gissar på att hela byn hörde vår skönsång. En del fylla faktiskt, liten ragg på byn och traskande över myrar. Roligt hade vi iaf.

Vi har då dokumenterat hela kvällen, vilket vi då tyckte va en bra idé, men att sen idag nykter sitta å titta på filmerna..ja då tänker man bara...vad i hela helve*e? Jaja, vi hade som sagt roligt.
Söker ni på Fyllskallar på youtube hittar ni antagligen oss.

/Fi

Sommar... och pengar..

Jag sa ju precis att jag skulle åka hem nästa helg...!
Marie skulle jobba och kanske skulle ut och Tina skulle då få bli mit festoffer. Jag blev lite tveksam igår men bestämde prompt att jag skulle åka på Lajksjöfestivalen ändå.
MEEN... Nu vill en kollega byta jobbhelg och då finns det en möjlighet att jag kan åka på Åsele Marknaden istället.. det betyder att jag inte har råd att åka på Lajksjöfestivalen men däremot på Åsele.. Hmm....!


Klura klura..

/a

Oj en sån midsommar...

Själv vaknade jag upp igår morse å tänkte, näe va tusan ska ja hitta på egentligen?! Men jag fick mig nått att göra och kan då säga att jag är helt nöjd med min midsommar. Men dock tror ja det blir jobb imorrn....just nu känns det som att det behövs.....jobba alltså! :D

Just precis i detta läge är ja så sugen på skräpmat att ja skulle kunna äta en hel tjur, men ingen som svarar och vill äta med mig, konstigt det där! haha! men dom kanske inte ens har öppet, va vet jag?! hmm....kanske får göra mig lite frulle hemma istället och lägga mig å se en film, det brukar juh vara det ultimata en sån här vacker dag....näe gu ja bara svamlar, hur kan det va såhär? jo för ja är inte riktigt nykter än......blåste...0,8 imorse...det är konstigt! haha

Men nu ska ja se film och äta frulle, en massa mackor ska ja då käka...mummms! haha!

Gonatt!

/T

Midsommar!

Ha en trevlig midsommar mina vänner!

Själv åker jag till Sikeå och förhoppningsvis skiner solen och jag får ta årets första dopp, I HAVET.. bbrrrr!
Det som återstår är att packa, duscha och komma tillfreds med min nya frisyr. Den är visserligen inte så "ny" men allt mitt hår är borta! Det är så tunt, så tunt..!


Kram kram!
Nästa helg ses vi :)


/a

Dorotea.

Jag är i Dorotea och det är så roligt! Kom igår och då bjöd Tina på middag, mumsigt värre. Sen blev det fotboll hos Svanne med Peter, Dennis, Mattias åsså jag å Tina förstås. Var rena festen, glass, kaffe, popcorn, dricka och ostkrokar. Men inte hjälpte det Sverige fram till seger...

Idag har solen lyst på oss. Tina har jobbat så jag har fått klara mig själv. Jag å Peter drog raggen...for på ok och träffa Svanne. Blev kaffe och glass. Sen en sväng på husvagnscenter och träffa Anders. Längesen! Vi träffade också en rolig gubbe där: Det är ok att köra bil om man har druckit...så längesen det är på grusväg...
Vi hann även med att sitta på bryggan i solen en stund med Fredrik.
Jag har hunnit med att träffa så mycket folk, jag saknar att Dorotea inte är hemma längre...

Nu ska vi äta middag sen får vi se vad som hittas på!

/Sofie

Mygg, Knort, Brännmy?

Vem har kommit på att dom ska finnas? Elakt, eller klart dom med måste finnas, men då får dom faktsit göra så att det blåser lite lätt på dagarna. Annars kommer jag uppfinna en spray som dödar dom så fort dom kommer inom 1 mils radie, eller nått! haha!

Står snart inte ut med dom små typerna som bara håller på att surra ihjäl mitt huvud. Tur det kom lite vind idag, fast då började det juh regna, men hellre det än mygg...man får som nöja sig med det lilla! :) haha!

Weeehoooo...vet ni vad?
-näe inte jag heller! haha!

/T

Gräs

Ja igår följde jag med Elinpelin till Umeå, mkt trevligt. Var längesen jag träffade henne och Amanda. VI surrade ikapp tills det var dags å sova. Eller då för min del, inte sova utan bara snurra runt i sängen..och inte sova. Sen åkte jag tillbaka med henne imorse.

Å SEN! Himmel va jag har hunnit mkt och klockan är bara halv tolv! Packat inför min lilla semester till Dorro och sen Borga. Agerat sekreterare åt far min. Klippt gräsmattan, som för övrigt inte är särkskilt liten. OCH dammsugat och skurat huset. Nu när jag varit så duktig får jag nog bo hemma hos mor och far ett tag till...

Nu ska jag försöka skrapa ihop nån lunch innan jag svälter ihjäl.

Sen...off to Dorro..

/Sss.



Tänkvärt

En vän är en som
förstår ditt
förflutna, tror på
din framtid och
accepterar dig idag
som den du är.


Onsdag..

..och jag är hemma i Dorro i ungefär 30 minuter! Var ner till barnmorskan för att kolla blodtrycket och på första försöket så var det sjuhelvetarns högt så jag fick lägga mig ner och försöka slappna av. Men även denna gång var det högt, dock inte lika högt som första! Så fråga hon om jag var stressad? Hm..njaeee lite, bara lite. Haha - vilken lögn jag är väl så stressad så jag får väl magsår snart! Det är papper hit och dit, jobb på hundra olika ställen, och jag lever i en ryggsäck! Men om cirka 3 månader så kommer jag att kunna slappna av och luta mig tillbaka i en solstol, äta färsk frukt och titta på mäktiga tempel i hela 91 dagar..


Nej nu ska jag kasta i mig lite mat innan det bär iväg till Vingelmina igen!


Puss på er mina vänner!

/Äm

Do you remember?!




 /Äm

Jag har fått mig en...

...alldeles egen t-shirt idag! :) Å det är inte vilken t-shirt som helst utan det är en välförtjänt t-shirt som jag väntat på i många år å dar. Å ÄNTLIGEN idag fick jag den. Som ja blev glad. :) haha!

Å ni nu som är super nyfikna på va ja fick för en het t-shirt, så va det en svindyr SCA t-shirt! :) hahahahahahahahaha

Snart kommer åskan, så ja bjuder på Turners och Miss Marys breakdance bilder! :)



Så nu soffiproppan ligger du efter....haha! :)

/T

Halla!

Vad gör folket? Jag å morschan schitter å dricker ett glasch viiin. Gott och mumsch schäger jag! Schips äter vi ockschå. Sschmå schöta schips schom scher ut schom schmå hjärtan...
schåå schööta...

schov gott!
/Schofie

Soffan!

Soffan my dear! Det är något jag glömt säga dig!!
Jag ska åka bort på midsommar..

Turner här!

Idag blev det inte mycket gjort på jobbet. Skäms för det men ibland måste man få vara lat. Får lov å jobba fredag med så det blir någon ordning på det hela! :) haha!

Bara så ni vet så mår ja bättre nu och tänker ALDRIG mer dricka sådär mycket! haha!

Idag diggar jag Job 2 Do

/T

Till folket.

Sov mer än 3 timmar när ni jobbat natten, annars är man jääääättetrött när man vaknar.

/Ssss

sanningen....

....om Turners gårdag är såhär:

Tina dricker vin (alldeles för mycket)
Tina får 2 groggar
Tina sätter sig i bilen till hoting
Tina hoppar ut ur bilen 2 gånger under färden för att kexa
Tina kexar i hoting när vi kommer fram
Tina sitter bakom Mojjes och spyr i en timme
Tina åker hem (stannar även nu för att kexa)
Tina går en bit hem för att piggna till
Tina pratar tele i en timme i guesthouset vårt

Tina vaknar upp och mår BAJS!

Detta är min kväll och jag förtjänar att må dåligt idag! haha! Men ibland går de tinte som det går. Eller det går inte som man vill kanske man ska säga....haha! :) 

Men ja är nöjd över kvällen ändå! haha!
Gonatt!
/T 

Kommentarer

Med tanke på hur OTROLIGT många det är som läser våran fantastiska blogg dagligen så är det hemskt få kommentarer här, typ nada niente inga alls. Why oh why!? Va inte blyga nu.

Korkad och lättmanipulerad

Nu ska jag blotta min själ med något som jag tänkt på och fortfarande tänker mycket på.
Det kan också verka som att jag avverkar killar så som man sågar ner träd i en skog, men jag vill försvara mig med att så är inte fallet. Men man hinner ju möta ganska många människor på några år och vad som sker tillsammans med dessa människor är inte alltid detsamma som man enkelt vill tro. Inget fel i att dra slutsatser, men döm inte.


Jag har tänkt på det här med lycka, olycka och ensamhet. Det går ju faktiskt hand i hand. Jag skulle själv säga att jag är olycklig ibland. Den här olyckan beror mest på mig själv och de val som JAG har gjort. Sen kan jag tycka att anledningen till att jag sitter hemma själv en fredag/lördagkväll eller vaknar upp ensam en söndagmorgon, är delvis mitt fel och resten är slumpens fel. Ni kanske förstår var jag är på väg...

Jag kan inte dejta, jag kan inte ragga på krogen, jag kan inte flirta - jag vet helt enkelt inte hur man gör. Jag förstår inte heller att jag blir raggad på. Jag är så otroligt godtrogen och oförstående att jag inte fattar var personen i fråga vill komma med sitt ibland smickrande prat. Jag får panikångest och ont i magen av något så enkelt som "ta en fika". Mycket av det beror på att jag inte vet hur man beter sig, hur man går till väga och ännu värre är att jag är så naiv och därför blir jag också ofrivilligt, brutalt ärlig, och på en kort fika har jag redan lyckats prata bort intresset som personen i fråga tyckte sig ha hos mig och kvar blir jag med redan höga förväntingar.

Någonstans under min väg till denna ovetande och ibland olyckliga tjej har ju faktiskt ett gemensamt tycke uppstått, mellan mig och en inte fullt så naiv kille. Jag måste vara ganska lättmanipulerad.

De senaste killarna/"männen" som kommit min väg har på något sätt lyckats få mig att följa deras pipa. Träffas och att höras av, är sådant som sker på deras villkor vilket gör att det lämnar mig olycklig. Uppjagad och förvirrad. Jag fattar ganska fort tycke för dessa killar, blir sådär härligt intresserad och det känns spännande, men vad får jag för det? Det tar tyvärr lite längre tid att tappa intresse än att få. Jag grubblar och tänker alldeles för mycket.

Det som dock är lite lustigt är att det måste stå "korkad och lättmanipulerad" stämplad i pannan på mig. Många av de killar jag mött har redan förhållanden, ibland mer seriösa än andra, ibland till och med barn. Men av någon anledning så tror dom att det finns ursäkter för att tillfälligt vara intresserad av någon annan - och att det skulle vara okej. Jag tycker inte att det är okej men så står jag där ändå. Jag vet inte om jag har synliga moderskänslor som dessa killar spelar på, att jag tycker synd om dom och vill ta hand om dom, krama bort det onda och pussa på det som svider. Hur mycket jag än tycker att dessa killar är ute på hal is så fastnar jag ibland i deras klor. Dom puttar mig hit och kastar mig dit och helt plötsligt har jag gått emot alla mina väderingar. Mitt hjärta gör ont och mitt samvete bränns. Ångesten infinner sig och jag ljuger för mig själv. Att flirta har väl ingen dött av? Men vad händer sen? Känslor uppstår säkerligen på något håll, oavsett om det är tycke, svartsjuka, ensamhet, olycka eller lycka. Ett tillfälligt lyckorus smyger genom kroppen men äts sakta upp av ett svart moln. Det svarta molnet omvandlas till ett tryck över bröstet som kan ge mig panikångest och det blir svårt att andas.

Det jag inte förstår och hoppas att jag aldrig kommer att förstå - för då är jag illa ute - är; Varför stannar man kvar hos någon som inte gör en lycklig? Som inte känns "rätt". Dom har samma problem allihopa. Hon är svartsjuk, hon kväver mig, jag får ingen uppmärksamhet, hennes liv räknas men inte mitt, hon vill inte ha sex, hon har slutat bry sig om sig själv osv. osv. Listan kan bli lång men listan med svar blir inte det. Varför nöjer man sig med det, både killar och tjejer gör det, hela tiden, lever olycklig med en respektive som inte respekterar. "Hon har bara en sån period nu", är det då okej att vara otrogen? Ännu värre att dom tycker att det är okej att vara otrogen. Istället för att ta steget och ta sig ur ett dåligt förhållande och leva det liv och val som gör en lycklig så stannar man kvar och är otrogen istället. Det är ju inte schysst mot sin respektive och inte mot sig själv. Varför nöja sig med okej när man kan få det ännu bättre? Jag hoppas att jag slipper bli varse om varför man gör så här, då och om jag själv hamnar i ett förhållande. Jag börjar tro att jag kommer att få leva ensam, jag är ju ständigt korkad och lättmanipulerad.

Det som stör mig lite är att jag inte brukade vara sådan, lätt att kontrollera. Visst, jag fattade tycke och blev förälskad väldigt fort, precis som vem som helst och förmodligen precis som jag gör idag. Men för några år sen var det jag som styrde, jag blev inte styrd. Alla kanske inte håller med men om man frågar mina tonårskillar om vem som var den dominanta så vet i alla fall jag vad svaret blir. När jag kände mig olycklig eller helt enkelt tröttnade så gjorde jag slut. Bara till för drygt 3 år sen så blev det en olycklig vändning på detta då jag ovetandes träffade en casanova och blev störtkär. Efter detta känns det som att jag blivit en kärlekstörstande dåre som inte har någon aning om någonting. Jag sitter hemma och önskar att jag inte satt där ensam. Istället för att gå ut och leva livet och kanske helt plötsligt möta den människan som vaknar upp med mig en söndagmorgon är jag rädd för att möta ytterligare en nöja-sig-med-okej-kille som en vecka senare har det alldeles för bra hemma för att ge sig av. Jag är rädd för att möta en kille som utnyttjar min blåögdhet. Jag är trött på det och blir arg på mig själv.

Varför ska jag vara rädd? Det är ju bara att gå ut och möta livet, och det är ju verkligen inte mitt bekymmer om dom känner sig kvävda. Det är ju inte direkt så att jag tänkt gå in i ett förhållande med någon som precis brutit sitt, men det är ju svårt att styra sina handlingar ibland och framförallt sina känslor.

Fastän jag blir olycklig och deprimerad av detta med kärlek och lika gärna kan leva ensam resten av mitt liv (hoppas inte!!) är jag ändå en romantiker och tror att han en dag kommer att stå där. Pusselbitarna faller på plats, jag blir lycklig och så pass säker att jag inte kommer att kväva den stackars killen så att han måste gå ut på krogen och söka sympati hos någon stackars lättmanipulerad tjej och vara otrogen.

I sommar ska jag möta livet, sluta vara rädd. Det som sker det sker och det som händer får man ta ställning till då. Jag ska sudda bort stämpeln "Korkad och lättmanipulerad" i min panna och jag ska ställa krav.

Jag måste kanske sätta in en kontaktannons. "Söndagmorgons-sällskap sökes".





/a

Fotboll..

..öl och styrdans. Vilken trevlig kväll jag hade igår! Började med att äta en ubergod middag tillsammans med Turner och hennes föräldrar ute på deras altan. Surrade och surrade så att vi glömde bort klockan och vips så hade vi missat 20 minuter av fotbollen! Räsade hem till mig där vi kikade på matchen och drack öl samt sjöng singstar för fulla muggar! Drog sedan ner till Dentan och sen vidare till Hoting där det var styrdans. Tina tappade jag bort bakom kiosken och såg inte till hon fören vi skulle åka hem - haha! Själv så dansade jag hela kvällen lång (som inte var så lång eftersom att vi kom dit vid tolv och dom stängde ett). Så summan av kardemumman så var det en riktigt lyckad kväll!

/Äm


Nyktert.

När jag inatt pliktskyldigt satt på jobbet (som mest inne i min oerhört spännande bok...) så bestämde sig alla Doroteas fyllskallar att kontakta mig. Antingen genom att ringa eller messa, fast helst både och. Det gör mig alltid glad när nån tänker på en och saknar en. MEN hur i hela fridens namn kan det gå flera dagar utan ett pip från omvärlden och en annan gång hörs alla ens kära av under loppet av..2 timmar?
Den ene ringer för att han vill höra hur jag mår (snällt), den andre för att han vill jag ska hälsa mina arbetskamrater (skumt), den tredje för att förklara nåt (obegripligt), den fjärde vill ha hjälp. Den fjärde kläcker ur sig att han ska flytta till dalarna och bygga timmerhus (I like) och sen att han vill att rummet ska sluta snurra. Jag (hjälperskan) sa: "tryck på den röda knappen". Sen hörs då två stycken av som jag utav egen erfarenhet vet att dom har en förmåga att bli fantastiskt surriga å då valde jag att ej svara överhuvudtaget.. Jag gissar att dom inte hade nå viktigt att säga ändå. Dessutom har vi ju en massa tid framöver å surra ;)

Nu ska jag försöka sova. Vill verkligen sova. Har inte sovit ordentligt på en vecka, ni vet, vaknat, snurrat och bara inte sovit... AHA! En veckas sömnlösa nätter. En vecka utan snus! Jag kopplar snabbt ihop brist på sömn med brist på snus. Ger det mig anledning att börja snusa...eller börja käka sömnpiller? Kanske inget utav det egentligen. Men sova vill jag. Snusa vill jag.
 
/Fi

One more..



/a

Song of the day...?


Nä nu..

får det va väl ändå va nog! Jag är väl nog paranoid som det är å nu vill dom ha igenom en lag som säger att man får spionera..sms...telefonsamtal...datatrafik. Va fan?! Så nu är det slut på å porrsurfa och snuskmessa! Då borde jag väl åtminstone få börja snusa igen?

Blev en tung natt. Eftersom jag köpt mig en videokamera hade jag ju absolut inte tid med någon kvällsvila. Det skulle filmas å knappas å testas. Jag insåg ganska snabbt att jag inte är speciellt teknisk. Jag har ändå haft den tanken om mig själv, att jag faktiskt har hyfsat koll men igår blev jag överbevisad.
Bristen på sömn kändes inatt, redan kl 1 var jag okontakbar, men vid 6 kvicknade jag till.
Å inatt har vi nog iaf 14 ggr påpekat att hos oss  jobbar man TILLSAMMANS! Det märkte vi tydligt imorse när jag stoppade in tabletten i munnen på gumman, M gav en sked med fil och G sa "svälj". Det kallar jag teamwork!

Nä nu ska jag sova så jag kan vakna nån gång.

Tjo
/Fofie

Sjusovare...

...är vi allihopa! Åtminstone jag å Lovisa. Sov gott och länge för att sen åka in till staden och inhandla mig en videokamera. Ett råd jag fick var att vänta till veckan då sommarean började men det kliade som tusan i fingrarna så jag köpte en nu iaf. 5200 kr fattigare! MEN JAG HAR EN VIDEOKAMERA! Å den är rööööd..

Bjöd halva Kornsjö på mat. Dom blev mätta.

Inatt ska det jobbas, känns inte jättejättejätteroligt men jag gört ändå. Pengar pengar pengar pengar pengar pengar pengar pengar (mitt dagliga mantra)

Tjo å tjim på er!

/sssss


Dagens låt..


Alldeles..

..strax ska vi åka och äta på hotellet - texmex!  Sedan blir det nog en lugn och stillsam kväll, är galet trött! Men imorgon blir det andra bullar! Hoting har ju marknad och den måste man väl åka och kika på, sedan blir det fotboll (så alla som känner sig sugna på att dricka en kall öl och kika på fotbollen är välkomna till vallmovägen!) och vem vet kanske slutar det med styrdans i Hoting?! Haha!

Nej  nu måste jag klä på mig, fast helst av allt skulle jag vilja gå i mina ubersnygga spidermankallingar och svarta urtvättade linne..

/Äm

Håltimme

Känns nästan som om ja går i skolan! :) haha! håltimme nu till tre kanske eller tidigare, beror på när far min vill sluta jobba. För då ska vi ut å jobba igen....phu!
Idag har ja begett mig till stället där BJÖRNEN åt på en älg ifjol. Jag hoppas verkligen verkligen verkligen inte att den är kvar, eller att det kommer dit nån ny! för då äre jag som säger upp mig fort fort fort! :)

Idag är det juh fredag den 13 som alla vet. varför detta ska vara en otursdag vet ja inte, här sitter jag å har satt 40st till klockan ett. Inge otur där inte! :) haha! ja tror att det är min tur dag så ska köpa mig en lott och kanske till och med spela på en HarryBoy?! hmm, ska tänka på saken en stund! :)

haha! ha en trevlig dag! tjing

/T

Idag

..är jag en stolt storasyster! Kika bara på dessa två bilder!

 


/Äm

Nu..

..bär det snart iväg till kyrkan! Lillebror som inte är så liten längre går ut nian! Shit avd tiden går! Jag har inte varit i kyrkan sedan våran egen avslutning och jag tror att jag kommer att få gåshud och tårarna kommer att rinna..

Dags att rusa mina vänner!

/Äm

Mitt i natten

Mitt i sängen, mitt uppe i ett parti Rädda Regnbågen!

Hann nog med att träffa halva Dorotea idag. Grinkalas på Lovisas skolavslutning. Varför jag böla begriper ingen. Var ju inte jag som för sista gången tog examen i Dorotea, å det var inte jag som lämnade fröken å klasskamrater. Men som vanligt dras jag lätt med så vips stod jag med en blöt servett och torkade mina tårar.

Vägen från Dorotea till Bjästa var ovanligt lång ikväll. Var nästan säker på att vi aldrig skulle komma fram. Men framme är vi, å jag har lagt mig tillrätta i sängen. Å vad börjar kurra då? Magen såklart...åååh! Orkar jag en trappa ner, smöra en macka för att gå en trappa upp igen? Man kan ju inte somna hungrig....fuck!

Natt natt

/Ssss


Guess who!?

 

Kommer du ihåg?! :) haha

/T

Post!!

Jag fick ett brev idag på posten.
Med en blommig framsida och svart text på insidan!
Jättekul faktiskt!

Fast jag kom ju inget närmare den där nedrans hemligheten!



Ps. Marie, du glömde dina skoinlägg! Ds.

/aa

Visste ni att....

...om man springer ett varv runt sjön, då har man kommit en bit på vägen! :)

Idag har jag förstört min handled kan man säga....så mycket sten som det vart idag har ja inte sett sen ja va i STENBACKA (man hör juh på namnet att nått inte är rätt där). Men hur som helst så fick ja ner mina kära plantor och åkte sedan hem och trodde klockan va ap mycket, kändes som det, men tusan då va klockan bara två...haha så tokigt! :)

Oj måste berätta va som hände idag, detta är spännande ja lovar...haha! Hade lastat in mina plant i bilen och så började jag köra....va äre inte som hänger där precis framför mitt huvud, typ sådär 20cm från mina ögon? Jo en spindel. spindelrädd som ja är tvärstannar ja bilen, öppnar dörren och försöker blåsa ut den. Funkar juh såklart inte så den hamnar på ratten. Försöker då skjuta ut den med fingret, men den har juh sitt lilla spindelnät som den sitter fast i så den hamnar på byxorna mina. Tillslut tar ja hela handen och fläktar ut den......phu.....äntligen borta.....sen kan ja säga att det kröp i hela kroppen. usch alltså tänk den stackarn som va förvirrad och trodde han kunde bo i bilen...men nu fick han juh ett bättre hem, ute i naturen. :) haha!

tack för mig
/T

Jaa..

...har ju lyckats vända på dygnet. Kl halv två inatt tänkte jag att jag ändå borde gå å lägga mig, inte för att jag var trött, mest för att jag borde. Men vad spelar det för roll om jag sover på dagarna å är vaken på nätterna? Ingen alls! Har ju ändå ingen å umgås med här haha...
Hursomhelst har jag ganska trevligt på nätterna. Scrubs, geografilektioner (sverige har både väst- och östkust), Scrubs dubbelavsnitt jue, alla polisserier... ja...ni fattar...

Nu ska vi snart sätta fart mot Dorotea. Spännande.



Lillpluttan håller på att bli stor! PANIK!

/Fisfastern

Sova ut..

Igår tog jag ett drastiskt beslut. Något som jag sällan (typ aldrig) gjort förut. En första gång alltså. Jag bestämde mig för att inte ställa klockan. Det händer ju att jag skippar det annars också, men då gäller det att nån annan ställt det. Varför jag gjorde detta var för att jag ville sova ut. Å som jag sov ut! Vaknade halv tolv! Att heta Sofie och vakna HALV TOLV är lika med panik utan dess like! Nu var jag fortfarande så trött att paniken yttrade sig i mitt inre men rent fysiskt sov jag fortfarande och la mig därför på soffan..panikslagen.

Eftersom jag inte har några kompisar överhuvudtaget här (familjemedlemmar räknas ej) så blir dagarna rätt trista. Därför for jag in till stan, men hur kul är det då. Gå omkring som en annan anonym enstöring. Så jag for hem igen (hade inget val då jag endast hade 3 kr i parkeringspengar)

Sen blev det 10-års kalas hos Kalle. Han önskade sig en extern hårddisk men fick en femtilapp. Jag måste ju va hans favorit bonusfaster. Som vanligt när det serveras godsaker hetsäter jag utan dess like. Som att jag aldrig fått nå mat hela mitt liv. Gräsligt. Så nu ligger jag i tårtkoma. Tur jag har en svägerska som är sjuksköterska, hon kanske kan rädda mig om jag inte vaknar nå mer.

Imorrn blir det Dorotea och Lillgummans skolavslutning. Tror faktiskt aldrig jag vart på en av hennes tidigare så det ska bli riktigt trevligt!

Det var allt så länge.

Eeeh KRAM HELA DAN!

/S

Fick stryk....

...av en kvist! Idag när ja gick så klev ja på en kvist och vips så smällde han tillbaka på mitt lår. Vilken fuling.....:P

Jag måste berätta att idag blev ja så bajsnödig att ja höll på spricka, ja bara skakade i hela kroppen och då vet man juh att det inte går att hålla sig nå längre........så jag sprang å sprang som en tok bort så ingen kunde se mig ner för en kulle och där satte jag mig....Å GU så skönt det va. Ni vet när man bara mår så där super duper efter åt....då vet man att man va tvungen att uftöra sina behov! :)

/T


Dagens låt..


Sitter..

..och dricker morgonvälling, bloggar och kikar på våra bästa år. Idag jobbar jag min sista dag här i Umeå och imorgon bär de iväg hemåt. Längtar faktiskt efter min garderob, har haft samma kläder i 2,5 vecka nu känns det som...ooops!


Har inte så mycket mer roligt att berätta. Eller jo, HEJA SVERIGE! HEJA HENKE! HEJA ZLATAN!! Det här kommer att bli en härlig sommar med fotboll, öl och trevligt sällskap!


/Äm


HAHAHAHAHAHAHAHA




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bjästa.

Regnar även i Bjästa. Var ju otroligt längesen det föll regn här, därför blev jag väldigt paff imorse när jag skulle GÅ hem från jobbet...i spöregnet. Roligare saker kan man ju göra när man har jobbat natten å är trött som få.

Idag ska jag ta itu med stöket, men det känns så oviktigt! Viktigare är att jag skulle vilja ha en kompis att se fotboll med ikväll! Känns ensamt här just nu.

Nattens erbjudande: "En flaska vin, lite räkor och sen *bip*....."
Varför inte liksom?

Men nu har jag halkat ur spår, jag håller ju på med HEMLISEN!

/S

   
Va längesen det känns..

Kolla..

..in bruden i pipen! ;)



Idag..

..har Äm varit duktig och ringt 2 samtal som hon så länge har skjutit upp på! 

Nu är det bara två dagar kvar för mig här i Umeå, på torsdag bär det iväg hemåt! Känns faktiskt lite trist att lämna Annso, vi har ju det så roligt tillsammans! Men hon har ju snart semester (hör på det, semester = vuxenpoäng!) så då får hon banne mig befinna sig i Dorro så att vi kan leka hela gänget!! :)

Ne nu ska jag läsa lite mer om Tsunamin. Igår grät jag så mycket så att jag inte kunde fortsätta!


/Äm


Dagens låt..


Rain, Rain....

....eller Lain, Lain som dom skulle ha sagt där borta! :)

Idag skulle ja jobba arslet av mig va det tänkt, tills ja kika ut imorse och såg att det regna. På nått vänster blir ja helt tung av alla regnkläder och stövlar man måste ha på sig, så ja kan helt enkelt inte jobba. Satte ner 16st å sen blev ja less. Hade redan ramlat 2 gånger med "mesen" så ja tyckte ja förtjänade att åka hem. haha!

Så idag är ja en dålig människa, sitta här inne å mysa när ja egentligen ska va ute å jobba! FY TINA!

Helst av allt skulle ja vilja lägga mig ute på balkongen och läsa en bok, men det är för kallt, visste ni att det bara är 8 plus här, snacka om att man inte riktigt förstår vart den där sommarvärmen tog vägen...hmmm......!

/T

100 dagar kvar.....

....sen är vi här igen! :)
(inte riktigt här just då men påväg iaf)


jag längtar som en tok!
/T

Jag vill me......

...lägga in en låt! :)
Minns ni denna?



Idag har det vart en helt okey dag, men helt just nu fick ja värsta spy attacken så ja va tvungen att gå ner å äta en macka, tror att det va för att ja va hungrig, eller ja hoppas då det, har inte tid att bli sjuk nu! :)

/T

Tänkvärt..


Godmorgon..

..världen! Igår var det en lång arbetsdag och vi får se hur lång den blir ikväll? Nackdelen med att jobba kväll är ju att man missar allting på teven som tex Uppdrag Granskning ;)

Nu ska jag masa mig ut för en promenix, det är fasiken på tiden!! Har legat som en soffpotatis dom senaste två veckorna, men det är ju så skönt att sova ;)


See ya!

/Äm

Dagens låt..


Helgen

Eftersom jag inte for till Umeå i helgen så följde jag med bror och familj till Malmön. Där körde vi en hel massa jetski, drack vin, spelade spel, drack öl, åt god mat och myste tillsammans. 

                                                                                                                                     



              
 

      

      


MYS!

/S




Koun chue aray?

Chaan chue Tina....

Längtar som en toka! :)

/T

Koun chue aray?

Chaan chue Tina....

Längtar som en toka! :)

/T

Dagens låt..


Dagavild..

..och trött! Har varit ledig i fyra dagar och gissa om man blir dagavild?! Idag har jag måndag i skallen. Börjar jobba om en timme och sen blir det jobb fram till 22.00 ikväll! En långdag med andra ord..

Igår gick jag ut och tog en öl på Olle´s i sällskap med Annso, Malin, Lina och Lina´s ex samt hans nya tjej. Mycket trevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vid halv ett  var vi nöjda och drog på max för att käka ost! Guu så gott det va. Stötte på våran Nils som hastigast innan vi tog våra cyklar och cyklade hem.

På torsdag bär det av hemåt igen och då är det dags att börja med promenixerna IGEN! Haha känner mig aningen förslappad :P

Nee bäst att käka lite och sen in i duschen så att  jag slipper stressa som vanligt!


/Äm

nu jäklar...

Det börjar ta sig...ja sov till 20 över nio. Inte illa pinkat för att vara jag! :) nu är snart pensionärslivet borta...hoppas jag. Fast på veckorna får ja mer än gärna vara pigg...haha! :)

Söndag och då innebär det jobb imorrn! Ja trodde det skulle vara sol idag så ja fick ligga ute å sola, men icket...moln kan det juh vara imorrn! haha!

Nu blire Frulle!

/Turner


fyllechaffis...

...och lite rikare! :)

Jag har kört två super sköna bilar, en va en skoda och den andra en mitsubishi :)
Fick vara fyllechaffis åt min släkt...haha det va ett rent nöje, man fick höra det enda å den andra om sin släkt. Men bäst måste jag få säga är min Kusin Kent...haha alltså hans historier dom går inte att inte skratta åt. Han är för rolig.....

Min släkt den är ibland alldeles för jobbig men sen kan det med bli jävligt rolig med....haha!

Kvällen har varit bra, fast nu är ja super trött och önskar ja fick sova hur länge som helst imorrn, men vi får se....lova ja ska blogga när ja vaknar så får ni veta hur länge ja sov...håll tummarna till åtminstone klockan nio! :) haha!

pussågonatt!

ps: Äm, min kusin Kent visste vem din mamma va :) :ds

/T

Utkast: Jag gjorde ...


Jag gjorde sönder min lampa!!




(Fast det syns bara om man går nära.. eller ställer sig med huvudet i lampan.)


Vita lögner

Jag är en hemsk människa och har använt mig av en vit lögn. Jag använde mig av en lögn som inte var särskilt passande och vill härmed be om ursäkt och med detta mena att jag förstår allvaret och känner med de som kan ha drabbats av detta.
Men ibland har nöden ingen lag.


Vi sitter tre snälla, rara flickor på krogen och dricker var sin öl. Efter en stund kommer en långhårig, illaluktande slusk fram och börjar prata med Marie. Han frågade vänligt om han fick slå sig ner men Marie var måttligt road. När han inte fick den uppmärksamhet han ville ha gick han runt det runda bordet och slog sig ner bredvid mig. Han var visserligen vänlig och ville hälsa, tog i hand och presenterade sig. Jag presenterade mig då med det första namn som hoppade upp, Lisa. Han luktade så illa, redan från första stund. Ingrodd svett och urin! Hade gärna haft lite descinfektion, men icket. Nåja, han ville gärna prata och började fråga vad våran kompis i mitten hette, då jag snabbt svarade "Det kan jag tyvärr inte säga!"

Han tittade konstigt och frågande på mig varpå jag drog till med den ultimata nödlögnen, jag menar, vad ska en korkad, naiv, illaluktande, fyllekaja säga om det? Så jag sa "Hon är under vittnesskydd!". Han blev mäkta förvånad och trodde förmodligen inte att det var sant, men jag försäkrade honom att så var fallet. Han tänkte nog inte mer på det och frågade om jag var upptagen och jag svarade snabbt JA! Han menade att det inte gjorde något och ville hemskt gärna sitta kvar och frågade om han inte kunde få sitta där ett tag. "Nä, alltså, våra killar kommer snart och dom är hemskt svartsjuka."
Han såg ut som ett frågetecken och klämde ur sig något i stil med "Säger du bara så för att jag är ful" och jag svarade "Nej, men du förstår, alltså, vi alla är ju under vittnesskydd. Och våra killar är väldigt beskyddande, och ganska biffiga och arga." Jag är ganska säker på att det snurrade runt i hans huvud. Han satt kvar en kort stund då jag bedjande sa att han var tvungen att gå nu för att våra stora, starka karlar som gärna skyddade sina flickvänner med några hårda nävar.

Sagt och gjort, han lämnade bordet och hans hemska odör stannade kvar i säkert 15 minuter.


(Ps. Det kan vara så att författaren har redigerat konversationen eftersom minnet ibland sviker då man avnjuter några öl. Ds.)

Minsann!

Jag är rätt stolt över mig själv att jag kunde få till en ny enkel design på bloggen fastän jag var bakis! Bra va!? Fast det hade ju inte gått utan Marie!
Och än har jag inte fått äta mat.. men vi ska snart ta varsin cykel och dra en repa på stan.


Jag har kanske som bekant Lina på besök i helgen så igår drog vi ut, jag, Lina och min kombo Määry. En himla rolig kväll!


Ikväll blir det nog också en liten runda på stan....
...det här är ju exens stad..


/A

Målningen....

....orkade inte jag med! :P haha! eller ja fick aldrig något uppdrag när ja kom så jag har typ bara varit, till nyligen då ja tänkte att ja drar hem istället! Å solar lite, så nu ska ja ut å lägga mig i solen och försöka bli lite brunare än va ja redan är! :) haha!

Sen ikväll blire nog mat och mer öl till alla dom där målarna....var redan lite på lullan. :) haha! Snacka om att jag tror jag har VÄRLDENS knäppaste släkt. Men jag är stolt över dom ändå!

/Tina the chaffis!

Sommar!

Jisses! Termometern visade 30 grader i skuggan idag, är det möjligt?! Varmt som attan var det iaf när jag låg ute och solade. Inte nån vacker syn kan jag tänka mig med största blåmärket i världshistorien på låret.
Har bara solat, läst, tagit en promenad och dammsugit idag. Sen fick jag nys om Tessans bilder och då höll jag nästan på att spricka av förväntan! OH så roligt! Turner var snäll och skickade dom till mig och nu sitter jag återigen å drömmer mig tillbaka. Jag undrar om jag håller på att bli knäpp.

Brudar..

..va tycker ni om denna design?! :)

Sedan så har vi gjort kategorier, så nu jäklar får ni lägga dom i en passande :P


Puss!

Jag..

..tycker om:

reggae

choklad

resa
vintern
uppdrag granskning
träsmycken
mina vänner
tacos
mina hörlurar
cykla
sommaren
Thailand
fjällen
nagellack
nya/gamla foton
snö
havet
min dator
djur
coca-cola
bilar
min familj
skogen
solglasögon
ljus
änglar
filmer
ordspråk/dikter
mat, mat och mat
palmer
musik
kama sutra-reklamen
bloggen
händer
party
sport 
färger
skratt
ögon
inredning
Bob Marley
tatueringar
stjärnor
bruna fötter


..listan kan göras lång. Jag tycker helt enkelt om livet!


/Äm





 


Vad..

..händel idag då? Ingen aning. Men någonting iaf! Äl sjukt lastlös dagen eftel! Det klypel i alla tål och finglal! Nästan så att man blil lite galen!

Jag ska nog läsa lite i min Thailandsbok, måste ju uppdatela mig lite.

Vad hal ni föl planel föl dagen? Någon som vill leka? Ellel kanske bala umgås? Isf kan ni ju höla av el :)



/Äm

Dagens låt..


Hong nam yu ti nai?

Jag säger bara omg, vilken jäkla kväll! Jag skrattade i ett från att första ölen slank ner tills vi kom hem och mina ögon föll igen! Och vet ni vad? Jag fortsatte att skratta när jag vaknade imorse. Det måste ha varit något annat i ölen än bara öl?! Eller så är jag bara jäkligt glad?! :) Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!



/Äm


Ny dag...

 

Idag mår ja bättre! Ibland måste man ha sina ner dalar för att känna att det finns så mycket att va positiv mot! :) haha! Snart blire frulle och sen blire till att hoppa på cykeln och cykla till Hoting! :)

/T

Jag..

..skrattar ihjäl mig!

Citat från Annso: Jag gjorde sönder lampan!
 
Citat från Annso: Nej, nej, nej.

Citat från lampan: Jag gjorde sönder min lampa. Buhuuuu!



Mary: Hahahahaaaa!


/Äm

Tinas låt ikväll! :)


Tinas kväll....

....såg ut såhär!
-Tina äter middag
-Tina går upp sätter sig vid datorn
-Tina försöker få tag i Sara
-Tina ger upp
-Tina kollar tv tidningen, finns det nå bra ikväll?
-Tina hittar att det är en bra film klockan nio
-Tina tar sitt godis, dricka och täcket och kryper ner och ser film
-Tina känner sig ensam
-Tina somnar gott efter att ha tänk på thailand några gånger!

/T

Rundtur....

Dagen började med att ja hoppade in i bilen och vips så va vi påväg upp till Borgafjäll för att kolla in tomten som vi har köpt och ska bygga en stuga på.


Vi börjar med att visa vägen upp till borga...här ser vi den kända borga hällan från tre olika vinklar och såklart "my rasta women" fick va med på ett hörn! :)



Sen fortsätter vi med att visa tomten där vi ska bygga stuga.......ser ni den, visst är den fin?!


själv måste ja påpeka att ja trodde det va en tomt...inte massa träd..haha att man kan få såna
tokiga bilder i huvudet! :)


Det här är vad vi kommer se från våran stuga...alltså självaste BORGAHÄLLAN! :)

Efter vi kikat på tomten for vi vidare och skulle fika...ja valde plats så ja bestämde såklart att vi skulle sitta vid vattnet!




När jag äntligen trodde ja skulle få åka hem så va det dags att kolla in där pappas famlij bodde när han va liten. Vid en liten liten by vid namn Backsvedja.


Jag kan sammanfatta dagen med att jag har kollat på en MASSA skog och tomter (som ja har sett som skog). I Backsvedja va det så mycket mygg att man va tvungen att springa som en tok för att inte bli uppäten. Konstigt att inte bilderna blev bara svarta av alla mygg, men kanske ja hade sprungit så fort att dom inte hann med :P haha!

Men nu är ja hemma -finally-
Det va min dag :)
/T

Svenska flaggans dag, Sveriges nationaldag!

Ja....i Norge gratulerar man varandra med dagen. Men här vet inte jag heller hur vi gör! Vi firar ju inte på samma sätt iofs så jag vet inte..

Men hursomhelst! 6 juni togs till minne någon gång under 1800-talet av Gustav Wasa som utnämndes till kung just 6 juni år 1523 och Sverige blev en självständig stat....
Ja sådär TIna en liten historielektion! Wikipedia är ju fantastiskt ;)
Hm, man kan tro att jag har lite att göra. Jag ska börja slipa på våran hemlis, den som Annso inte vet. Jag har ju fått huvudansvaret för en viss uppgift. Å det är med stolthet jag ska genomföra detta uppdrag med största engagemang! Det kommer bli så bra!

Kall öl låter gott må jag säga. Jag börjar ångra att jag sitter här och inte med er.

Kram på er mina vänner!
/Sofie

Sawaddi ka!

Idag har jag inhandlat en reseguide om Thailand! Ett riktigt fynd, i den kan man läsa om i princip allting som kan vara bra att veta! :) Riktigt nöjd!

Ikväll är det tänkt att en eller två öl ska slinka ner i magen, men just nu känns det långt borta! Jag är riktigt seg och trött och dessutom har solen gått i moln! Jaja, klockan är bara barnet så jag hinner ju sökert ändra mig 100 ggr om!¨


/Äm


Dagens låt..


Vilket..

..underbart väder vi har! Idag ska jag och M lägga oss nere vid älven och sluka sol! Och ikväll blir det kall öl ;)


Ha en bra dag mina vänner!

/Äm


Glad nationaldag....

Säger man så? Eller va är den här dagen till för egentligen? Jag har inte riktigt fattat det tror ja....men det enda ja vet är att man är ledig och att man hissar flaggan. Hmm...mer vet ja inte om denna dag! Blev sverige till den 6 Juni? eller va?!

Idag eftersom man är ledig, bestämde jag mig för att vara ledig. INGE JOBB! min far försökte tvinga mig lite men mor sa att det va ok, det är juh en röd dag....haha! Så efter lite tänkande om ja skulle jobba eller inte bestämde jag mig för att jag följer med dom upp till Borga istället och kikar på stugtomten :) Så dit är ja påväg snart!


För er alla andra så får ja väl säga att ni får ha en super duper bra dag idag eftersom den är röd å allt så får man njuta extra mycket! haha!

/T

Mera glasshistorier..

Tycker det låter som Tina närmast blir utsatt för barnmisshandel. Tvinga nån att äta lakritspuck?! Huvva, jag ryser i hela kroppen ;)

Jag åt iallafall en mjukglass (helt frivilligt, inget tvång överhuvudtaget) och då ska ni få höra. För det första fanns det både vaniljmjukglass, jordgubbsmjukglass och vaniljjordgubbsmjukglass! Har aldrig hört talas om nåt liknande! Mitt sällskap verkade mena att jag låg lite efter..."Öööh är du från Dorotea eller?!"
Men för det andra så frågade damen i kassan om jag ville ha toppingen i botten eller på toppen eller BÅDE OCH! Jag blev nästan yr av lycka! Har ni hört...både i botten och toppen. Stog där och småskuttade och tänkte fråga om man får strössel OCKSÅ! Men jag behärskade mig, påminde mig själv om att jag är 24 år och att nån måtta får det väl vara.
Men nästa gång då ska jag ta med nåt barn och ha som täckmantel.

Anledningen till att vi lyxade till med mjukglass igår var ju för att bästaste svägerskan tog sjuksköterskeexamen igår! HURRA för henne! Blev lite gråtmild men sansade mig, men jag är ju så stolt!

Nu är det studs i säng.

/Sofie

Pappa! Vad är Kama Sutra?

Kanske världens roligaste reklam?! Haha!
/Äm

Skallebank..

..av för mycket sol och för lite vatten (hur nu ca 3 liter vatten kan vara för lite?!)! Det är lite komiskt faktiskt, i Thailand drack vi väl mycket vatten men inte överdrivet mer än vad vi dricker här hemma i Sverige och där hade jag inte ont i skallen en endaste gång men så kommer jag hem till Sverige och vad får jag? Jo ont huvudet. Jag tål nog inte Sverige och enda medicinen är nog att förflytta sig till Thailand ena halvan av året...vad tror ni om den teorin?!

Annars så har jag och Annso bara glidit runt mest hela dagen och njutit av solen. Annso är en sådan där duktig människa som lämnar blod så det stod på hennes schema idag. Jag följde med hon till lassa men valde att vänta ute i solen eftersom att jag är en dålig människa som inte lämnar blod. Så jag slog mig ner på en bänk och tittade på allting runt omkring mig och fick bla syn på en skylt där det stod bårhus. Då började jag tänka på livet innanför väggarna på detta stora sjukhus. Under ett och samma tak kommer nya liv till världen medans andra släcks. Somliga alltför tidigt, Mattis, jag tänker på Mattis. På någon av sjukhusets alla salar låg han och kämpade in i det sista. Han var en riktig kämpe och någonstans är han fortfarande en kämpe!

Fånga dagen mina vänner!


/Äm

Lakrispuck!

Idag efter maten blev jag i tvingad en lakrispuck av mor min. Jag tycker såklart inte om lakris så väldans mycket men hon sa:
 
-TINA nu tar du en glass!
-Jag tycker inte om lakris....
-Ät den ändå, du får väl spotta ut lakrisen då....
-Okey då!

Så va hela händelsen.....det värsta va juh att ja trodde det bara va vanilj inuti men icket, det är juh mera lakris..oj oj oj en sån kväll! men ner kom den såklart....haha!

Nu ska ja sova....finns inget att göra här...

Gonatt!
/T

Cheeva...

...det är min älskling det! :)

image87

Gulligare hund finns inte. Hennes frisyr, den slår allt! :) haha!

/T

Dagens låt..


Hahah

jag har hunnit hem och bloggat INNAN jag egentligen slutat! Det kallar jag effektivitet!

Godnatt

Sofie

Mätt..

..och belåten efter en god middag tillsammans med min kära vän M. Vi satt på en av stans alla uteserveringar och drack öl och åt gott, samtidigt som våra munnar gick i ett! Det är så skönt att även fast man inte träffas dagligen (i vårat fall ca 2 gg per år) så har man massor att prata om och allt känns precis som om det var igår vi sågs :) Nu ser vi framemot helgen då Sofie komma (om vi får bestämma) till stan!

Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt så att jag tar mig upp innan tio imorgon. Dom senaste dagarna har jag varit som en däckad säl och inte vaknat till liv fören vid halv tolv (galet)! 


Sitter och tittar på massa fina hårfärger som jag skulle vilja ha, är dödligt less på mitt mörka hår!!



/M, Äm, Miss Mary, Märy alias Marie

Idag är det INTE....

...min dag! :(

Fast kanske ändå så är det de....hmm....punkas på däcket iaf. SKIT!
Men alla dagar kan juh inte gå som man vill...haha! Imorrn är det iaf sista jobb dagen denna vecka om man hade haft ett 7-4 jobb. Tina här hon ska nog jobba lite i helgen med, eftersom ja tycker mitt jobb är SÅ kul...or not!

Annars är allt som vanligt. Dammråttorna dansar under sängen, spökerna står å gömmer sig i garderoben, skalbaggarna gnager sönder väggarna och fästingarna suger ut allt blod ur en! haha!

Ha en fortsatt trevlig Onsdag kväll, för det ska ja ha.....:)
KRAM
/T

Planen

Tanken var att komma till Umeå imorrn, men då kom jag på att jag har en hel halv handelsträdgård att ta hand om här hemma eftersom mor och far flytt fältet. Så då vart det bestämt att jag stannar hemma över helgen. Mor ringde och hon tyckte synd om dottern som skulle sitta hemma ensam hela helgen så då sa hon: Du ställer ju bara in blommorn! Ny plan, jag pratar med Äm och bestämmer att jag kommer till Umeå. Men med lite eftertanke känner jag inte att jag hinner. Jag sitter här och barnvaktar, på 2 dagar har jag lyckats stöka till så det närmast ser ut som en krigszon här. Dessutom jobbar jag inatt å ska på skolavslutning, så jag hinner ingenting! Varken diska, städa, packa eller äta. Så! Jag försöker få tag i Elin å hör om jag kan åka upp med henne på fredag istället.  Ok?

Jag är så trött, så trött så trött. Jag kan inte sluta tänka på sängen. Men det är inte aktuellt, för det ska köras traktor, målas gammmercabuss och busas.

Over and out.
/S

Nu..

..ska jag hoppa in i duschen och snygga till mig lite. Sen blir det cykeln ner till stan för en middagsdate på någon av Umeås uteserveringar. Äta gott och surra en massa, kan inte bli så mycket bättre!


  
  
  
  
Bilder som gör mig glad.


/M

Nymålade..

..naglar och gräs mellan tårna. Nu är det sommar!


/M

Idag..

blir det ingen dagens låt från min sida utan istället blir det dagens kille! Han är ju helt otrolig! Känner man sig lite nere så är det bara att gå in på youtube och söka efter allas våran Björn Gustafsson ;)

Frisörbesök.

1150 kr fattigare och ser ut som jag har fläcktyfus i huvvet. Det visade sig att när dom la i färgen så dök nå gamla färger också upp, mörka färger. Inte vackert men duger. Känns lite surt att betala så mycket och sen blev jag inte jättenöjd. Jajja....

Nu sitter jag bara å väntar på att få gå på jobbet och fortsätta läsa boken som är så sjukt spännande!

GUDARS VA JAG LÄNGTAR TILL 19 SEPTEMBER!

/S

Inget...

....viktigt har jag att berätta idag heller. Det enda speciella som hände idag va att ja va SÅ nära på att smälta bort, men helt plötsligt från ingenstans kom det en liten sval vindpust som gjorde att ja kunde ta mig till vattenflaskan :)

För alla som är intresserade har ja druckit över 3 liter vatten....är inne på min fjärde liter nu! Bara så ni vet! haha!

/T

Nu..

..har magen fått i sig lite mat! Bara en dusch sen är jag redo för att cykla till jobbet! Sen blir jag ledig onsdag, torsdag och fredag och gissa vad jag ska göra då om det är sol? Jooo ligga ute i solen och drömma mig bort till Thailand!!

Vi hörs mina vänner!


/M


Rostade..

..mackor och Mäklarna.

Vilket väder vi har fått, klarblå himmel och strålande sol! Hoppas verkligen att detta väder håller i sig hela sommaren ut!


Dags att hoppa i bikinin och traska ut i solen :)


/M

Dagens låt..


Morgenblogg (norsk)

Nepp, inge bloggande nu (förutom detta förstås), för nu ska det sovas som bara den så jag orkar till frissan idag!
Får väl lägga upp en före och efter bild sen..ööh..

/Sofie

Mina vänner...

...solen skiner ute och det är sommar! Jag ska sova, känns bedrövligt men ack så nödvändigt om jag ska orka natten.

Har alltså varit på Handelsträdgården här i Bjästa idag. Det kändes ungefär lika otäckt som att gå på stan när det är mellandagsrea. Folk överallt, blommor överallt! Armbågar och knuffande. Nä tack du det gör jag inte om.

Godnatt.

/Sofie

Listen to this text.....



This is how i feel about you fellows :)

/Turner

Grattis! :)

Idag ville jag bara säga grattis till ALLA som fyller år i Juni. Så nu har jag gjort det! :)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Fast dock är det juh samma saker som händer. Men idag ska ja ut å motionera min far igen, så ja har "hål" nu.....haha i kanske en-två timmar sen beger vi oss ut i skogen igen! :) Här får man inte vila....haha!

Nu till dagens ord......"Om man inte minns så har man inte gjort nått" :)

Å med det säger jag tack och hoppar ut i solen en sväng.....!

/T

Måndag..

..IGEN! Tiden flyger bara iväg och jag vet inte vart den tar vägen?! Nu ska jag iaf försöka mig ut på en promenix innan jag börjar jobba!

/M

Dagens låt..


Bloggtorka.

Jag ville blogga om något roligt men kom inte på en enda sak. Däremot läste jag kommentarerna som svägerskan skrivit, det var ju roligt! :) Fler kommentarer till oss! Var inte rädda!

Mor bjöd på vin. Gott gott. Mer vin!

Så summasumarum, mer vin och kommentarer gör oss glada!

Bäst att hoppa i säng för imorrn ska jag å mor på handelsträgården, känns smått skrämmande så jag vill vara ordentligt utvilad.

Kram/Soffan


Regnet har kommit.

Solen har skinit hela långa dagen men nu kom regnet. Ganska skönt ändå för det har varit så varmt idag! 30 grader visade termometern i skuggan..men kan det verkligen stämma? Varmt som tusan var det iallfall.

Nu sitter jag iallafall och väntar på mor, samtidigt som jag ser på Zlatan (vilken kille!), tittar på Tessans kort från Thailand och bloggar! Det kallar jag simultankapacitet som heter duga!

JAG LÄNGTAR TILL PEACEHOUSE!

/Sofie

Bjuder på bilder...

Idag ville jag bjuda på en massa bilder från Thailand. Kan sammanfatta bilderna som att vi hade det aproligt och blött och mycket dricka, så vätskebrist va det inte snack om här inte! :) haha!






 

Tillslut vill ja bara säga......Jag älskar landet Thailand!


Peace out!
/T



Dagens låt..


Sista dagen i maj

Igår var en riktig solskens dag!! Som tur är verkar den här dagen inte bli sämre!
Vi började gårdagen med en härlig bakisfrulle på Rådhusgrillen och my god vad stark den starka såsen var! AAAH!

Sen blev det solning och en tupplur på uteplatsen, riktigt skönt! För övrigt är det 22,5 grader där nu i SKUGGAN!
Vår middag blev en smaskig grillning och några timmar senare bar det av till Maries kompis Malin och där blev det ett otroligt speedat ölspel med ganska roliga regler!

Nästa anhalt var Schlagerklubben/Coverclub där det var massor av folk och mycket kul. Träffade en okänd men ack så trevlig herre i kön som efter en snabb kram i garderoben försvann in i vimlet. Attans tyckte jag som förgäves försökte se honom i folkmängden men kom sedan på att jag egentligen inte kom ihåg hur han såg ut (?!?! Jag vet...) och när jag idag sen kollade på bilderna i kameran så fanns där en bild. Kunde ju visat den för folk och snäll frågat "Har du sett den här killen?" - Hurså? "Jo du förstår, han är skyldig mig en massa pengar!!". Vem skulle inte försöka peka ut honom då? Eller, det var nog en dålig idé.

När klockan närmade sig två så tog vi en sväng förbi TC och träffade några gamla bekanta ansikten! Mycket underhållande! Efter en lång promenad till MAX E4an hamnade vi på Pizza House på Bågenhuset och där köpte vi var sin pizza och cyklade hem! Och på vägen hann vi träffa fler bekanta! Fantastiskt! Det var kanske inte så fantastiskt att lägga sig efter 4 och sova fram till 11.30 men å andra sidan - vem bryr sig :P











/a

Tragiskt!

Att man ska ta å jobba på en helg som denna när det händer MASSA saker där borta....! :) Men lite pengar tjänar ja väl förhoppningsvis så då blir man juh glad när lönen nu kommer. Den kommer dock i Juli så ja ska gå en HEL månad utan lön...fast ska inte klaga, då blire juh inte så mycket gjort heller som ja måste spendera mina pengar på! :) haha!

Snart ska jag å min far ut å jobba lite. Han ska som sagt hjälpa mig för enligt han själv behöver han lite motion, så han skulle hjälpa mig idag och sen några kvällar med! Man jobbar juh faktist bara 4 dagar nästa vecka....weho! Å på fredagen är ja redan uppbokad.....tänka sig! haha!

"Don´t worry, about a thing, because everything little thing, gonna be alright"

/T

RSS 2.0