ÅÅÅÅH, inte nu igen..

Det är lördagkväll och det är min lediga helg och vet ni vad? Jag ligger hemma i 39 graders feber.. KUL! Det är andra gången på två månader.. FUCK! Inte nog med att jag förlorar pengar så förlorar jag ju härlig ledig tid.. JÄVLA SKIT! Och det värsta är att jag tror jag fått njurbäcken igen! Samma symptom och febertoppar som förra gången. Igår natt när jag vaknade vid 3-4 så hade jag en febertopp på 39.9, det är ju helt sjukt! Så om febern inte har gett sig imorron så är det bara att besöka distriktet för att lämna prover. Blä.. Tredje gången i mitt liv jag får gå hem från jobbet och två av gångerna de senaste två månaderna.. Kul kul kul...

Annars har jag varit dålig på att uppdatera men det beror på att det inte händer så mycket i mitt liv. Träningen står stilla, jag har ju som sagt nyss varit sjuk och körde ett innebandy-pass med jobbet för 1½ vecka sen och nu ser vi ju resultatet sen den timmen. Jag tycker återigen att det är jobbigt att äta och dricker hellre vatten och typ blåbärssoppa. När det gäller den där killen så ses vi ju fortfarande, 8 veckor (det är ju typ ett rekord) men ja ni vet, det är lite sisådär med "ihop" eller "inte ihop". Min nya taktik är att det första alternativet gäller så länge han inte påstår något annat.. Jag har varit sjukligt hysterisk i min ensamhet, han har ju så fullspäckat schema (och hur man kan ha det när man är arbetslös är mig en gåta), och rädd för att jag har hamnat i hans bekväm-fack men nu känns det ändå bra att det går så pass långsamt. Jag kan ju lugnt säga att det inte är som något av de tidigare, ja vad ska man kalla det, situationerna(??).

Men nu tycker jag att ni kan ta och komma hem, det känns ganska långt till den 19'e.. och du Tina, det verkar sisådär med lägenheten, du förstår, han är en såndär som aldrig får tummen ur! Så om det ev. blir av så kommer det att ske på typ studs. Jag skulle dock inte ha några förväntningar om jag vore du.

Nej, nu ska jag återigen lägga mig tillrätta och känna mig brädad av pokerspelande, grabbar och utgång. Hur lockande är man i den här sitsen? Svettig, blek och seg! En vandrande vålnad med andra ord.

Hörs snart! Saknar er tjejer..



 

Favorite song


Hopplöst..

Är det jag eller han som är hopplös?

Tur i Oturen....

Igar blev vi ute lasta....sa vi letade oss ner till stranden for att kanske kunna sova dar....haha.....men vips sa traffade vi nagra killar fran Sverige/Goteborg for att vara exakt och snackar lite med dom och berattar varan historia och sen fick vi folja med dom hem och sova.....Det tycker ja va snallt! :) Haha sa man kan juh saga att vi hade tur i oturen! :)

Annars ar allt finemang....haha lever och mar....vad ska man mer beratta......?

/turner

Devil in disguise

Igår var jag på en halloweenfest, tillsammans med Elvis. Ganska underhållande måste jag säga.. men förvånansvärt lugnt.

Efter en ganska fullspäckad ledig lördag så var tiden knapp och den stackars timmen mellan 17 och 18 bara försvann. Vi skulle käka middag kl 18 på Rött och efter det var det hemmafest tillsammans med självaste Clark Kent, Bobbie Brown, grottmänniskor, en manlig Tina Turner, en riktig trucker, WonderWoman, en "äkta" Brat/Stekare och några till. Själv var jag utklädd till en av Vilda Westerns glädjeflickor... En Can-Can med andra ord (Ni kommer väl ihåg klänningarna? Gisses).

Annars har veckan varit ganska smockad också. Hysteriskt mycket att göra på jobbet och magen gör sig ständigt påmind, pappa och Karin på besök och sen var också bror med familj i stan under helgen så det har varit familjemys i flera dagar.. jag har fått göra min plikt som faster och det var till belåtenhet från båda håll. Har vinkat av dom på flyget idag och nu har jag gjort en tacopaj och det blir väl matlådan i flera dagar det. Har försökt locka hit Elvis på mat men han verkar ha blivit mer bakis sen jag lämande honom vid 14-tiden.

När vi ändå har tagit upp Elvis så kan jag ju bara meddela att jag inte har så mycket att komma med där. Vi träffas.. ofta, men något mer än så vet jag inte.. Otroligt ovan situation måste jag säga. Nåja. Jag ska inte klaga!

Men jag saknar er.. det är ju ingen som förstår mig som ni.. Ingen som står ut med alla mina dumheter (eller godheter ;)) som ni gör.. Jag hoppas att ni har det bra men jag tycker att ni kan komma hem snart!



/a

RSS 2.0