Hörde jag..

..en SKÅL?! ;)





Ikväll är det FEST med STORA bokstäver!

Nu ska festblåsan på och håret lockas!


/Äm

Mitt härliga Fredag!

Jobbade från nio till halv ett sen ha ja vart ledig fram till snart när jag har pulkakväll från halv sex till åtta. Kul kul....å just ja det är typ apkallt ute med......!
Men är ändå peppad för att fara ut å svina ikväll. Eller lite iaf....blir väl mer när jag kommer hem och har duschat å det....!
Har iaf laddat upp inför morgon dagens bakis....godis och mjölk! :)

Afterski med STEREO! Ett grymt bra afterski band, men va bara in å kika!

Nu ska jag väl ta mig en matbit eller en macka kanske....hmm.....jo.....hej!
/T


Jag lyckades..

..med mitt bakande denna gång! Två plåtar bananmuffins fick jag till utan något strul alls!! High five på mig ;)

Ikväll ska jag hänga med Sara och Annso. Fredagsmys och Let´s dance!! Och imorgon ser det ut som om det blir utgång tillsammans med A, S, M och hennes vän L! Är grymt sugen på att skaka lite rumpa!!


Det var vad jag hade att komma med en fredagseftermiddag!

Byebye!


/Äm


Benjamin Buttons otroliga liv..

..vilken film!! Från början till slut satt jag bara och gapade och tårarna kom smygandes både en och två gånger om. Jag säger som AjmSofine - jag är mållös! 

Idag har jag försökt att strukturera upp bland alla mina papper. Jag älskar verkligen att få slänga saker! Det känns som om jag blir lätt som en fjäder varje gång jag rensar i min garderob, bland mina papper, i lådor eller bland annat rat som man samlat på sig genom åren!!

Efter middagen följde jag med syskonen Eliasson på modevisning på Dragonskolan. Jag säger bara OMG! Tänk om man var så kreativ när man var 19 år!?! 


Ne nu ska jag fika lite kvällsmackor för att sedan krypa ner i sängen och sova! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!


So long my friends!

/Äm


Då var det halvlek..

..igen!


Dagen började med att väckarn ringde klockan 08.00 men mina ögon ville inte riktigt öppna sig då så jag ställde om väckarn en timme. Tvingade mig upp och ner till tvättstugan för att kasta in en tvätt i maskinen. Upp och fixa och dona med både det ena och det andra. Fick äntligen tummen ur arslet och ringde samtalet. Och till alla nyfikna så gick det samtalet till Fritidsresor. Förra veckan skickade jag in min CV och bara nån dag efter blev jag erbjuden att få vara med på en telefonintervju. Så imorse ringde jag och herregud! För det första så hatar jag att prata i telefon och för det andra så är jag världelös på att prata engelska i TELEFON! Tycker bara att man stakar sig fram. Hon tackade iaf för intervjun och berättade att dom skulle höra av sig om jag skulle få gå vidare till en andra inervju nere i Sthlm. Sagt och gjort, 10 minuter senare fick jag ett mail om att den 3 februari var jag välkommen ner till Sthlm..

..jag har 4 dagar på mig att svara om jag kommer eller inte. Och som det känns just nu så får det  nog vara. Hade det varit för 4 månader sedan så hade jag tackat ja. Men mycket har hänt och jag känner att jag måste finna mig själv innan jag beger mig ut på nya äventyr igen.

Dagen fortsatte med att jag och Annso åkte på Ica maxi för att inhandla mat. Skulle egentligen ha träffat Miiika idag med men klockan och jag gick inte riktigt ihop. Så det får bli en dejt någon annan dag! Vi hann inte mer än hem så fick Annso ett mess av N. Han tyckte att vi skulle komma med fika till han och hans vänner för dom var och åkte skrillor. Bullar och cola åkte ner i väskan och sedan bar det ibäg till Nolia där vi fick oss ett skratt eller två. Fikade och surrade lite innan vi återvände hem frusna om både rumpa och fingrar. Och nu sitter vi här och funderar på om vi ska gå på bio ikväll eller inte?!


Just nu önskar jag att detta var riktiga pengar!!

/Äm 

Jag tror..

..att det spökar i denna lägenhet! Imorse när jag vaknade tog jag tevedosan och skulle slå på teven, men teven var helt död. Konstigt tänkte jag?! För jag somnade ju ifrån teven efter att jag ställt in "sleep"-knappen. Jaja jag masar mig upp och ska gå runt teven när jag ser att sladden är utdragen från väggen och ligger helt åt andra hållet...hm?! Antingen så går jag i sömnen eller så spökar det..

Dagen har spenderats mestadels hemma i lägenheten. Fixat och donat och fixat lite till. Färg och penslar har plockats fram så nu börjar idéerna sprudla. Jag hade faktiskt glömt bort hur kul det är att pyssla! Hann även med en sväng på stan, var i stort behov av luft!

Imorgon blir det till att kliva upp tidigt, tvätt står på dagens schema. Ska även hinna med att ringa 2 samtal (känner mig inte så laddad) och träffa både Miiika o Annso!

Annars händer det inte allt för mycket spännande saker i mitt liv. Saknar många, längtar efter mycket..





Okilla!

/Äm

Idag bjuder jag på en....

....gammal goding!

3 DOORS DOWN - LANDING IN LONDON



/T

Sånt här..

..ramlar ner i min inkorg ibland. Skitkul, verkligen. Humor på hög nivå. :P


Kossan.se

Back on track!

Yo yo! Har ju också fått banningar om att jag är så inaktiv på bloggen, men HAAAALLÅ! Jag har ju varit bortrest i en vecka, jobbat typ 24/7 och hur hade ni då tänkt att jag skulle hinna smyga iväg och blogga? NEJ! Dumheter. (Nu var det slut på det påhittade försvarstalet!) Nu är jag tillbaka på banan.

Har som sagt varit iväg på IS-mässa i en vecka och det må jag säga var intressant! Det var jätteroligt, faktiskt, även om tiderna var rätt olidliga under så lång tid, dåliga mattider (och middag existerar knappt), och sen superstressad under kvällen istället för att varva ner så resultatet blir ju ingen sömn. Kul! Men med lite små giveaways, godis, öl och några väldigt roliga och ibland också ögonsköna leverantörer (Billabong, Quicksilver, Burton, DC, osv..!!) så blev det ändå värt det hela! ;)

En leverantör bjöd oss arbetande stackare på härlig middag på lördagkväll, några öl och drinkar förtärdes och vi besökte det som skulle var Götets "inneställe", dit alla går och det skulle var sjuuuuukt lång kö för att ta sig in osv osv osv.. Vi tog oss in (eftersom vi råkade gå förbi precis före dom skulle öppna, vilket var kl 01!). Men det var ju ett stort skämt! Jätteliten lokal, jättestor bar, bara massa VIP-soffor med 22-åriga brats med pappas visakort och bara brats-dunk. Weehooo! Mitt sällskap drog ju iaf upp medelåldern drastiskt, men till och med jag kände mig gammal där. Vi hoppade på spårvagnen, som råkade åka förbi precis när vi klev ut från nattklubben, tjuvåkte utan att betala! Haha! Och sen låg jag vaken till typ halvfem och vi skulle upp 8, spännande!

Igår var jag en knäckt tjej! Och idag var jag mest en förvirrad tjej! Och inte nog med det, typ hälften av mina kollegor blev förkylda där nere och det var värsta flunsan som gick runt, så nu väntar jag ju bara på att det är min tur. KUL! Skitkul. Men jag har intalat mig själv att jag faktiskt INTE har ont i halsen och jag var iväg på IKSU och körde b.pump ikväll också! Yeah.. Träningsvärken blir härlig imorgon, och vi som har hemska trappor på jobbet! Man ska inte vara så kaxig när man är otränad, man pallar inte så tunga vikter som man gärna vill tro! :P Jag känner mig mörbultad och sliten. Väntar fortfarande på ledighet nu efter min 90hs arbetsvecka och jobbar minst en dag till innan det blir en ledig.

Nåja gott folk! Det blev en tråkig uppdatering ikväll tyvärr, får ha det i åtanke till nästa gång.


Adjö!
/a

Bärplockare ska ej bajsa i skogen!

Ungefär sådär lät en rubrik i aftonbladet. Men hallå det är väl helt naturligt att bajsa utomhus, alla djur gör juh det! varför ska då inte vi människor få göra det. :) Ja tycker det ska vara helt rätt att bajsa i skogen, är man bajsnödig så är man.

Jag har planterat i många år och ibland händer det att man måste gå å göra nummer 2. Vad tusan gör det?!
Jägarna klagar tydligen på att hundarna rullar runt i det under jakttiden, men alla djur gräver väl inte över sitt bajs så ja mena dom kan juh lika väl rulla runt i det.......:) haha...Med andra ord så vill jag bara säga att jag tycker det är helt okey att bajsa i skogen! :)

BAJSA PÅ!

/t

Jag längtar..

..efter följande saker:

- våren/sommaren och allt vad den har med sig (asfalt, gräs, blommande björkar).
- min älskade cykel.
- att få strosa runt i flippisar (finns inge skönare).
- långa ljusa dagar.
- älskade, älskade solen!
- att få ha picknick i gräset.
- sitta på en uteservering och ta en öl.
- bada!
- Återvändardagarna.
- att få spela minigolf, krocket o kubb.
- grilla, grilla, grilla!


Listan kan göras lång. Men ni kanske fattar, jag längtar efter sommaren! Bort med all snö!!


Dagen har spenderats i soffan tillsammans med en pappershög som går från golv till tak. Det har slagits hål i dom och nu ska dom äntligen in i rätt pärm! Ska bli skönt att få lite ordning bland alla mina papper ;)

 




So long my friends!

/Äm 


Jaha.

Så fick man skit för att man är dålig på att uppdatera bloggen. Kanske är det så att man har viktigare saker för sig, som att jobba? Marie? Kanske man inte har tid att sitta här hela dagarna? Ok? Klart man hinner med en snabbcheck på facebook men det är nog allt.... ;)

Ne, dags å ta itu dagens bakisångest (som är så mycket mer påtaglig än andra dagar).
Lite skidor borde nog hjälpa.

Peace.
/Fi

Turner and Sofie..

..kommer ni ihåg våran skräckfärd med tuktuken i Bangkok?! Om inte? Titta på denna videosnutt så kommer ni garanterat att få en flashback! ;)




/äM

Då var..

..det söndag igen!

Gårdagen spenderades hos Anna och Cilla där vi spelade "med vilda gester"! Så jäkla roligt spel! Det blev många skrattattacker!! Efter det skulle resten av gänget på Corona medans jag & Sara tänkte ta bussen in till stan och gå på puben. Väl nere vid busskuren upptäcker vi att vi missat sista bussen..kul! Lyckas efter mycket om och men fixa skjuts in till stan men planerna ändras så vi åker till bågen och införskaffar oss varsin "subba" och åker sen tillbaka till Sara där vi slog på sex and the city och stoppar magen full med macka & kaka! En riktigt trevlig kväll!

Sov lääänge och sen blev det soffhäng. Drog vidare till Anna där det blev ännu mer soffhäng. Annso ringde och ville ha matsällskap så vi drog vidare till hon där vi käkade en ubergod pizza och nu är det ännu mer soffhäng!! ;)

Igår var även min mor o far på besök, det var mycket trevligt!


Ne nu ska jag återgå till mitt soffsällskap!

See ya!

(Sofie och Annso jag tycker att ni är dåliga på att uppdatera! Mycka Äm och T här!!)

/Äm



det är bra konstigt....

...att kommentarer får man bara eller skriver själv när det är nått som inte är som det ska.

Det är annars bra med mig, är samma gamla Lapp som alltid, lika positiv som vanligt.
I veckan har jag än så länge 2 lektioner men hoppas på en massa fler. Men det kommer
säkert.
Jobbade 4 timmar idag och va gjorde ja på dom fyra timmarna? Jo jag flyttade medbringare
i cirka 20 min, sen har ja bara sutte på ändan och inte gjort ett skit, fy fasen va trött man blir
ändå!

Prutt och Fjärt
Nu drar ja!

/T

It's to late....

....to do something!

/t

Världens roligaste reklam....

....just nu!




/T

En tidigt morgon och ännu.....

....tidigare kommer det bli imorrn! Börjar åtta imorrn.....Money Money!

Jag har fått en finne på örat som gör super ont! Buhuuuuu.....
men inte klaga över spilld mjölk, eller va man nu säger. Den försvinner juh snart!
Hihihi....
Näe nu kallar jobbet på en!

Tjing å flöjt!
/t

Todiiiilooooooo

Igår kom Zandra hit med sin grabb och vänner, så idag, typ nu när ja slutat å allt ska ja ut å åka lite med hon så att vi kan umgås lite, jag jobbar juh hela helgen annars så! :)

Sen ska jag käka godis, för idag eller imorrn är det fetar dagen, det är den dagen på veckan jag får äta massa onyttigt. haha....mumms va gott det ska bli. Fast blev även erbjuden att spela fotboll med Sofie och gänget ikväll, men kan dock inte det eftersom min kära vän Zandra är här. hmm.....många erbjudande man får. haha!

Lev livet nu för imorrn kan det vara för sent!

/t

I´m like a bird, i only fly away..

..I don't know where my soul is, I don't know where my home is..


Jag skulle nog egentligen ha blivit en fågel med stora vackra vingar som tog mig runt om i världen. Jag blir helt sjuk när jag läser bloggar, resedagböcker och tidningar som handlar om att resa runt om i världen, möta nya kulturer och kånka runt på en väska. Men samtidigt finns det en del av mig som vill ha en fast punkt, en fin bostad, fast förhållande och så småningom kids. Jag kan lova er gott folk att jag känner mig kluven rakt igenom! Att vara arbetslös gör att man har alldeles för mycket tid åt att tänka..men snart får jag börja jobba!

Annars så skulle jag ju ringa det där samtalet imorse, samlade mod i över en timma och till slut knappade jag in numret. Inget svar, nähä tänkte jag och kikade i mailet igen och käraste Äm kanske borde skaffa glasögon. Mån-ons-fre stod det visst så det är bara att samla nytt mod tills imorgon och slå numret igen. Så imorgon mina vänner, imorgon!


Puss!

Onsdag och..

..halvlek! Herregud va dagarna går fort!

Idag ska jag hänga med Sara. Vi ska fara och hälsa på Anna på hennes jobb! Trevligt att göra någonting annat än att bara sitta vi datorn.

Jag har börjat drömma så mycket konstigt om nätterna, jag minns aldrig hela drömmen men min känsla när jag vaknar är väldigt obehaglig. Ikväll ska jag iaf försöka ta mig i säng före 00.00!

OjojOJojOJOJOJojOj. Igår tog jag mig mod och gjorde en sak som jag har velat göra. Kanske inget jag pratat om men som legat varmt om hjärtat iaf. Alldeles precis nyss fick jag ett mail. Nu har jag 10 dagar på mig att ta mig mod igen och ringa upp detta nummer...!


Nu måste jag lyssna på "Amy Macdonald - This is the life" och dansa lite!

/Äm


Jag drömmer..

..mig bort till Storjola.

Älskade, älskade Storjola!


  
  
  

/Äm


Dagen har varit alldeles..

..alldeles underbar! Mötte upp Miiika på stan och vi gick självfallet och tog en fika. Sen satt vi och surrade och surrade om allt mellan himmel och jord och vips så var klockan två!! Det var så himla mysigt att träffa hon och jag kan lova att det kommer att bli många, många fler dejter! :)

Just nu håller jag på att laga lite thaimat - mums! Och sen ska jag traska till Ajmsofine och låna henner teve (min är fortfarande hemma i Dorro). Hon har ju varit så snäll och lånat ut en nyckel till mig så nu i veckan då hon är på mässa så får jag låna hennes teve hur mycket jag vill! Är inte det snällt så säg!?! Som tack för lånet ska jag dammsuga bort alla råttor som kröp fram efter helgens lilla party!

Nu är riset klart så då är det dags att fräsa på allting!


Tjingeling på er!

/Äm


Bästaste presenten!

Jag fyllde ju, som alla vet, år i torsdags. Hade en alldeles underbar dag och bästa av allt var ju att mamma och pappa kom och överraskade mig! Å Tina den lilla luringen visste om alltihopa! Blev en väldans fest här (såpass att grannarna klagade). Lite HC, som inte var jättespännande, men vi fuldansade oss svettiga, som vanligt.

Har jobbat lite, vart ledig måndag och tisdag....åkt några åk i backen. Fikat lite med Jenny och Alwa. Ja det är väl det.

Lite bilder sen i söndags bju jag på.

         






Åsså en mindre nykter bild. Tyckte den visade min bästa sida så den fick bli stooor.

/Fisen

Hej hopp!

Nu har jag lyckats göra texten stor, inte riktigt meningen! Dagen har spenderats i soffan tillsammans med min älskade Rambo (datorn). Läste en himla massa bloggar, spelat betapet, tittat på film och nu spelar jag ett parti betapet igen!

Imorgon ska jag hänga en sväng med Miiika!! Det ska bli grymt kul!

So long!

/Äm


Nu är det bara.....

.....80 dagar kvar tills man är påväg ner igen till värmen i 3 veckor! Ska bli skoj! Längtar!

/t

Ny vecka och idag är det visst måndag!

Ny vecka, nya möjligheter!

Denna vecka har jag vuxen grupper och det tar lite extra på mig, får tänka mer och prata viktigare.
Imorrn har vi P-fest och det betyder att det är utklädnad som gäller, årets tema är DRAG....alltså könsombytta roller, och då vet man juh att de flesta tjejer kommer gå i skjorta och slips och killarna med kjol och sminkade som en liten H**A...

Just ja, i helgen ha det kommit ner två på besök utan att man visste om nått, det va skoj.....Ida och Lotta som pluggar i Åre....riktigt skoj, så igår kväll va ja chaffis för dom upp til HC...oj oj oj va folk det va...haha!

Näe om man ska äta klart maten som består av.....Gurka, Tomat, Avokado, Tonfisk och SVAMP!!!! JAG ÄLSKAR SVAMP!

Puss å hej
/T

So long..

Nu åker jag iväg på den där mässan. Hela veckan blir jag borta så det gör ingenting att man använder sin telefon då och då!

Hej hej.

/a

Lite..

..söndags-sjuker! Som vanligt lider jag av dagen-efter-ångest, spelar ingen roll om jag dricker ett glas vin eller 100 öl. Ångesten finns alltid där när jag vaknar dagen efter! Och vad har jag då ångest över?! Ja det vet jag ju inte själv..

Gårdagen var uberkul! Vi var ett gäng som satt hemma hos AjmSofine och spelade "med andra ord", lyssnade på 80-tals musik och drack vin. Efter det tog vi våra snygga vågar och traskade till Cover. Satt mest o pratade om allt mellan himmel och jord MEN jag och MalinW lyckades iaf med att skaka lite rumpa i några minuter precis innan hemgång! 

Måste även berätta att världen är bra liten! När vi vara nere i Thailand träffade vi på två killar från Umeå. Och igår när jag var på väg igenom Cover så möter jag en kille som jag kände igen, så både jag och han stannar upp och bara tittar på varandra och det tog verkligen tid innan det kopplade att det var han från Thailand! Haha - så jäkla komiskt!!

Nu är huvudet trött likaså kroppen och det skulle inte sitta fel med en bra film att få somna till! 


So long!

/Äm  

Vad var det som hände..?

Ja, det kan man fråga sig.

Visa-kortet är borta, jag har ett skrubbat knä, ont i handleden och jätteångest. Bajsfull kan man säga att jag blev, och nu i efterhand har jag ju förstått hur det kunnat bli så. Det var visst någon som hade en hemsk häxbrygd och gjorde en riktigt jävelgrogg.. och vips så var min rullgardin nere.

Och hur visakortet kunde försvinna är en gåta. Största frågan är ju var. Det är spårlöst försvunnet och hann flyga sin kos den korta vägen hemifrån och typ 100 meter mot stan. Körkortet hade jag i väskan, men inte visakortet.. Och det låg inte efter vägen, för vi vände om för att leta. Och det finns det inte hemma. Märkligt. Men då blev det ju en billig kväll iaf, dock inte för någon annan som snällt fick betala in mig. Hur dörrvakterna kunde få för sig att släppa in mig är ju också en gåta, och hur jag lyckats skrubba knät och hunnit med två(?) praktvurpor, varav en då jag ramlade ur en stol. Men jag är hemma, välbehållen, inte bakis men har en fruktansvärd ångest. Blä. Det var ju dessutom fruktansvärt bra planerat att slarvabort visakortet när jag ska åka till gbg en vecka också, bra.. Bra jobbat.

Nej åter till att ha ångest och fundera på livet.

Bjuder på några kort av vår fina våg-tillverkning från gårdagen.



Veckans citat!

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.
/Michel de Montaigne

Jag längtar efter våren och sommaren!



/äM


Då var det..

..dags att öppna vinaren och ta sig ett glas eller två. Jag, Annso, MalinW, syskonen Eliasson och ev. Robert ska ut och svänga våra lurviga ;)

Alldeles nyss  tog jag och Annso fram våran kreativa sida och tillverkade oss varsin badrumsvåg och resultatet av våra snygga skulpturer får ni se senare!!


Tjingeling på er!


/Äm

Jag hoppas detta funkar.....



Grym låt....Me like! :)

Idag blire jobb hela dagen till kvällen....:) MONEY!

/t

Update!

Ny design för det nya året.. :P

Jag skrattar..

..så att tårarna sprutar! Jag och Annso sitter och kikar på bildern från den gamla goda tiden och jag säger bara OMG!

Tänker iaf bjuda på 2 bilder från den roligaste efterfesten jag varit på (och jag kanske ska berätta att det är typ den enda jag varit på i hela mitt 24-åriga långa liv). Jag och Turner fixar iaf nattkäk till en hel arme! Vi kokade 34 ägg om jag inte minns helt fel!?!





Men efter att ha stått och tittat på dom i nästan 20 minuter utan att det börjat koka gav vi upp och lämnade över ansvaret till någon annan stackare. Enligt en säker källa så blev dom riktigt hårdkokta!! Oooops ;)

/Äm

Ajmsofine´s spis..

..är SNE! Bara så att ni vet :)

Nu ska vi äta en ubergod pastagratäng! Och sen blir det godis, chips, vatten och let´s dance!



Puss er!


/Äm

 

Jag vill bara tillägga att åtminstone jag dricker vin också!!
/tjorven


Jag vill ha GODIS!

Och det är nu! :) haha! Men icket för ja har glömt pengarna hemma!

prutt prutt

/t

Miss Mary kan..

..bara hon vill!

Kom upp ur sängen redan vid 10.00! På med städarbyxorna och sen var det dammtorkning, dammsugning och diskning som gällde! Så nu doftar det gott i hela lilla lägenheten ;) Och vet ni vad?! Jag tror att jag kommer att bli en ypperlig lyxhustru! Det enda problemet är nu bara att hitta mannen med stålarna, vars finns han?!


Nu ska jag in i dsuchen och sen dra iväg till Tjorven!


See ya!

Det blir inte alltid som man tänk sig!

Ne verkligen inte! Igår fick jag ett recept på världens godaste muffinsar av Ajmsofine. Så idag tänkte jag vara lite huslig av mig och baka dom. Hejhejhej säger jag bara! På grund av min dåliga handstil och hetsiga läsning så fick jag slänga två satser eftersom att jag tog mer mjölk och mindre mjöl TVÅ GÅNGER OM! Och eftersom att jag inte orka masa mig ut i kylan för att köpa nya ägg så fick jag helt enkelt göra en halv sats smet! Så av 14 muffinsar fick jag till 4 STORA! Märy ska helt enkelt hålla sig ifrån köket!!

Men från det ena till det andra. Jag säger som Sickan i Jönssonligan: Jag har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj! Mouhahaha! ;) Imorgon är det dags för första steget!


So long my friends!

/Äm

Snart helg, eller?!

Jag hade världens sötaste unge på Trolles Afterski i förrgår. Hon skulle räkna muggar och kom upp till tjugo elva.... Hmm å efter lite tänk så kom ja fram till att det måste ha vart trettioett :)

Idag fyller en viss vän år, som sagt halvvägs till 50...och snart är man själv där! Oj Oj....haha!

Å en sak till, jag vet nått som inte du vet.....haha! Men du födelsedagsbarnet får reda på det ikväll....ja lovar.
Imorrn äre fredag och näst sista dagen på denna veckas jobb, lördag med först...sen är ja ledig söndag, då ska det ätas godis, eller på lördag kväll kanske....oj va ja har längtat efter godis....super sugen!

På Måndag är det 80 dagar kvar! :)

Puss å Flöjt!
/T

HippHippHURRA!

Våran älskade vän Sofie alias Fofie, Fisen, Fi, Soffan Danielsson fyller halvvägs femtio idag (alltså 25 bast)! Och som jag alltid brukar säga: nu har du bara 5 år kvar tills du är trettio! 

  
  
   
  





   
  
  
  





  
  
  
  





Grattis på födelsedagen min älskade vän! =)

Pussar & Kramar
/äM


Då var det dags.

Egentligen tänkte jag skriva ett argt inlägg mot halva mänskligheten igår (den manliga delen). Tur att jag inte gjorde det för då kanske jag hade skrivit något dumt. Har faktiskt deppat ihop lite av den här sjukan jag har fått dras med ett bra tag nu. Nu vill jag bli frisk och fräsch och pigg!

Idag är jag mycket gladare för imorrn är den stora dagen! MIN stora dag! Jag är ju lite som ett barn när det gäller min födelsedag. Jag vill helst att alla i hela världen ska gratta mig och krama mig. Nu när jag faktiskt fyller 25 kanske jag inte kan begära det av folk. 25 år borde innebära lite mognad.
Det har iaf bakats här ikväll och vad jag önskar att ni kunde komma och fika med mig! Tina kommer ju så det är jag glad för! :)

Glad blir jag när det ringer om dagarna från långt långt borta :)


Kram till er!
/Fofie

Lite bilder från den gamla goda tiden ;)

  



  
  



   
   



/äM

Usch!

Man får ju magsår av att bara läsa rubrikerna på alla dagstidningar! Varsel hit och varsel dit, det verkar aldrig ta slut! Jag hoppas verkligen att det vänder snart och då menar jag verkligen SNART!

Jag är ju som fortfarande inne på att jag bo i en hydda, problemet är ju bara att jag vill inte bo i en hydda här i Sverige..ne utan helst ska den ju stå på Kho Phi Phi i Thailand!

Och just nu är jag riktigt grinig för att det jäklas med inloggningen till betapet! Spelar ingen roll om jag byter lösenord eller hur jag bär mig åt så tar jag mig inte in!! Grrrrrrrrrrrrr jag blir så irriterad!


Bäst jag sätter punkt här innan jag skriver något fult ord.



/Äm

Då var det halvlek..

..på denna vecka!

Ska alldeles strax kasta i mig en talltik gröt medans jag kikar på ett avsnitt av My name is Earl och efter det en promenix.



Koh Phi Phi 2008


/Äm

Tisdag..

..och det är ett jäkla pissväder ute! Här har jag varit smått nöjd över att det töat och snön sakta men säkert försvinner!! Tji fick jag. Idag när jag tog mig en promenad så var det både minusgarder och ett lätt snöfall..

Gick en sväng på stan och jag blir nästan äcklad av alla saker i affärerna och all denna köphets! Vi ska ha och ha fast vi redan har ett dussin av allting och hälften av det vi redan har använder vi knappt. Jag skulle ärligt talat lika gärna kunna bo i en hydda bara jag har min dator, min kudde och har mat för dagen!



Jag passar på att dela med mig av denna goding:




/Äm

The first day on work...

...and it went good. A little bit hurt in my knee when I was sitting in the "sitting lift", but it was ok...:) haha!

Tomorrow we have cliniq, we have to o up at 6....it's to early for med....usch!

Now I'm gonna se 2 ½ men and then my name is earl and then I'm going to bed....
Sleep tight!

/T

Då..

..var det måndag igen. Jag är inte så mycket för måndagar och inte söndagar heller för den delen! Tacka vet jag onsdagar då det är halvlek på veckan samt fredagar då man vet att det är helg (om man nu inte har helgjobb).

Idag har jag varit på en arbetsintervju och det gick bara bra.

Annars gör jag inte så mycket mer än att hänga i soffan och fundera på livets gång. Jag önskar att jag vore ekonomiskt oberoende så att jag kunde göra allting som jag går och drömmer om. Framförallt skulle jag förverkliga min dröm om att bo i Thai halva året...men det är bara att fortsätta drömma..


Ne om jag ska ge mig ut i köket och försöka mig på att tillaga en älggryta kanske?!


Förresten om det är någon rik karl (typ prinsen, Henke Larsson eller någon häftig skådis från Hollywood) som är sugen på att gifta sig så står jag mer än gärna till förfogan!!



"Rotborstemuschar"

/Äm




Det var nära..

..nästan så nära att man kunde ta på honom. :P



Behöver jag säga mer?!

"Samyang Ramen" och en brasa......

/t

2,5km....

...till jobbet!

Så kort har jag till jobbet och ja äger ingen bil och ska spara pengar.....hur tror ni jag tar mig till jobbet?!

Det ni det återstår att se.....Imorrn är andra dagen, eller första....hade en lektion idag och det gick alldeles super duper bra. Så nu va man tillbaka i detta liv.....!

Arvingarna igår, och ja är besviken, 4 egna låtar sjöng dom och resten va covers....tycker dom allt får döpa om sig, för de är inte Arvingarna längre...det är juh faktist Arvingarna coverband....så besviken!

/T

HENKE

HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON HENKE LARSSON


Jag ville bara tala om att vi ska kolla på Henke idag.. IBK Dalen vs Helsingborg.. och jaa, vi går bara dit för Henkes skull ;)

/a

Ord, saker, platser och människor..

..som har en stor betydelse för mig!



Peacehouse, snöflingor, älska, fotboll, Fofie, Thailand, skidbackar, reggae, Borgafjäll/Storjola, mormor, tatueringar, Turner, humor, mostrar+morbror, kärlek, Rambo, hav, Rasta Bar, evighet, fastrar+farbröder, svart, musik, flygplatser, mamma+pappa, hjärta, inre skönhet, farmor, godis, wiew point at Koh Phi Phi, änglar - Mattis - Samantha - farfar & morfar, levande ljus, AjmSofine, frihet, kusiner, mysbyxor, Italien, storasyster, varm choklad, skidåkning, Elias, lillebror, 
yellow noodles, job2do, innebandy, MalinW, snorkla, vin, ärlighet, dokumentärer,  musik, giraffer, tuk-tuk, "tjockis", smycken i trä, dansa, lucia, sällskapsspel, promenader, världen, nagellack, betapet, HC, vänner, skumtomtar, tårar, vespataxi, bongotrummor, fotografier, Norrland, besviken, cheaggan, Grabbarna Grus, Hollywood, mysa, salongsberusad, ångest, skratta, sms, bruna ögon, arbeta, söt, dagdrömma, te, sova..


..ja listan kan göras lång!

Nu ska jag hoppa i kläderna och sedan promenera till Gammliahallen och förhoppningsvis köpa en biljett till innebandymatchen. För dom som har missat det (är värsta hysterin här) så ska Henke Larsson spela här och jag är överlycklig! Jag är ju som lite smått hemligt förälskad i han ;)


So long my friends!

Bjuder på en bild av alla mina älsklingar ;)


Våran "lilla" Tjockis, Patong -08        



/Äm
   

Åter här och det är sig likt.....

...nästan!
Mycket nytt? näe....men huset är brunt

Trollescup är på torsdagar

Storslalom tävlingen är på fredagar...


Hur ska ja komma ihåg det?!

Å framför allt, MAN FÅR INTE BJUDA PÅ CHOKLAD LÄNGRE!
Hur ska ja komma ihåg det?!

Tina kommer stå där på fredagarna och säga till barnen att nu blire choklad, går in i cafeterian och då säger personalen till mig...usch vilken syn, vilken besvikelse......

haha....

Idag ska det inhandlas mat!
/T


The best is yet to come...

Brunett-Berra.. det var så jädra roligt!
Ännu roligare var jag att jag drömde om Sofies tolkning av Olle på avslutningsrevyn..Sjukt kul.

Snart dags för jobb, är inte peppad alls.. Bara 6 arbetsdagar till ledigt..

En..

..dusch och sedan ner på stan för att göra några ärenden och sen blir det till att mysa tillsammans med A-S och S.


Tack kära vädergudar för att ni läste gårdagens inlägg. Idag lyser solen och man känner en glädje att kliva utanför dörren! Dock är det lite trist att solen går så lågt, kvällen blir ju så lång! Jag tycker om ljuset, jag är tillräkligt svart som det är.

So long!


Bali, Kuta Beach - 07

/Äm

Fredag 9/1-08

Om man inte vill att tiden ska gå kan man bara gå till en skönhetssalong.
                                                                                                                
Sofie, 7 år




Ur Boken Gud som Haver Barnen Kär Har du Du någon ull med Mark Levengood och Unni Lindel.

Idag åker jag BUSS!

För alla er där ute som vill veta vad Turner ska göra idag så äre att åka BUSS!
Hela långa dagen ska ja släpa på 4 väskor och en skidväska....det är då en stor/tung väska med alla kläder i, sen äre en med pjäxor och snowboardskor i (vilket är jätte lätt jämfört med den andre) och så äre en fjällräven rygga och datorväska...men sen klarar ja mig på det...:) haha!

Usch det jobbiga är juh att man måste byta buss i ÖStersund, hade bussen gått hela vägen hade det vart lugnt...men nu ska man försöka få med allt på samma gång....usch å fy....Idag önskar ja jag hade en bil.

Weeeehhhhoooooooo.......3 dagar till jobba!

puss å kram å nyp i stjärten!
/T

Kära..

..vädergudar nu kan ni sluta skicka ner snö till oss! Istället kan ni ge oss plusgrader så att det snabbare kan bli vår med tussilago, blommande björkar och härlig asfallt att trampa på!

Nej jag hatar inte snö! Jag älskar snö MEN inte när man bor i en stad! Snön är till för ställen där man kan nyttja den på. För tråkigt som det är så finns det inga skoterleder genom stan eller några större fjäll att åka skidor på! Snön ligger bara vit och härlig på marken för att frestas! USCH!


Nu blir det några partier betapet (beroendeframkallande) och efter det sängen och en bra film att somna till!

Sov gott alla mina vänner!

Måste även bjuda på en otroligt mysig låt som S tipsade mig om =)

 






/Äm

TANDLÄKARE......

.....va ska man säga om dom. HÅRDHÄNTA! Eller iaf den som kikade i min mun idag. Å vilken andedräkt hon hade, alltså är man tandläkare så får man faktist gärna lukta mint ur munnen. Man kan juh nästan spy om dom luktar illa.....usch!

Men nu till nått skoj.....eller inte......Brors dator dog ihop idag, så upp med min gamla dator så min mor å far har nått att sitta vid. Tur va väl de att efter typ 240minuter fick ja igång internet. Klant Tina hade skrivit in fel IP adress...haha....tokigt!

Imorrn bär det iväg till jobb. Känns både bra och dåligt, ska bli kul å få jobba å tjäna pengar, men trist å åka så långt för att jobba. Men valt det själv så det ska inte klagas.....haha!

Färdig packad är jag och vet ni vad.....bara 1 månad kvar tills ja fyller halv femtio....känns juh jäkligt bra, or not!

Buhuhuhuhuhuhu!
/T

Det som..

..göms i snö kommer upp i tö. Lite så tycker jag att det är med känslor oxå. Vissa känslor lägger man åt sidan för en stund men för eller senare så kommer dom krypandes upp igen.

Gårdagen spenderades på stan tillsammans med Annso o Sara, vi kikade lite snabbt affärerna och sen så tog vi oss en fika. Efter det kilade jag hem och tog mig ett välbehövligt bad för att sedan kasta mig ner i soffan o fördriva tiden med att surfa runt. När klockan närmade sig halv elva orkade inte mina ögon hålla sig öppna längre så jag kryo ner i sängen och somnade gott...

..vaknade vid åtta och då var det bara att kila ner till tvättstugan och börja tvätta! När den är klar blir det en lång promenix och efter den är det bara att fortsätta med jobbsökandet!


So long mina vänner!

/Äm


"Alla vägar leder åt två håll"

Veckans Ordspråk!

Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening,
kan du ta dig igenom både rädlsa och utmattning och ta nästa steg!


/T

Man måste prova sig fram.....

....och se vart man bloggar bäst!
Just nu sitter jag på toa. Det va såhär att jag är mitt uppe i ett betapet spel och då kan man juh inte lämna datorn, då tappar man så mycket tid, tur för mig så har ja juh en bärbar. Å jag blev sådär tvär super kissnödig, så det är därför jag sitter här. Men då tänkte ja att man kanske tänker mer och kommer på mera om man sitter på toa, de kanske är bättre å blogga när man sitter på toa.....

hmmm....oj nu äre min tur igen!
tjing
/T

Rädslan.

Jag är inte hjärtekrossad och rödgråten, aningen ledsen absolut, men för tillfället mest lättad.

Tack och lov, har jag under den här perioden inte lagt in hela mitt hjärta som insats, bara små fragment. Rädslan att bli sårad, utnyttjad och trampad på var större än förhoppningarna att få leva ut och känna mig lycklig och salig. Trampad på blev jag inte, sårad.. kanske lite, utnyttjad - förmodligen (troligtvis omedvetet), men det är ju bara för att jag är så nedrans snäll och låter mig bli det istället för att sätta ner foten någon gång då och då. Jag har (tyvärr?) inte "lärt mig" något från det hela, inte fått några nya erfarenheter, några nya bekantskaper men jag tror ju knappast det är några jag kommer att fortsätta umgås med.

Jag är glad att det är över, det är hans förlust och inte min, det är ett faktum. Och för en gångs skull är jag glad att jag är så rädd och ångestfylld jämt, annars hade jag nog inte kunnat resa mig - och det redan innan det var över.


Än en gång är det bevisat, magkänslan är viktig, lita på den.


Inget mer väntande.


Snö snö och lite mer snö...

...äre som gäller här i Dorotea för tillfället, eller vänta det har juh slutat snöa för längesen :) haha!

Idag packar och tänker jag, hur ska allt få plats i en väska? Japp men eftersom jag är VÄRLDENS BÄSTA PÅ PACKA så ska ja nog kunna lösa även denna packning!

På fredag går bussen. 8:30......från Hoting.......hmm.....kul!?

I will be back with.....?

/T

Då var man..

..en stadsbo då! Lägenheten är alla tiders, liten men endå stor, nära macken, nära konsum och framförallt nära stan, men det bästa av allt är ändå att jag har ett BADKAR!! Så gissa vars jag kommer att tillbringa alla mörka och trista kvällar?! Joo i badkaret med kokande vatten och massa levande ljus!

Kvällen har spenderats i Tjorvens soffa, vi har käkat kycklingwook, varma frukter med riven vit choklad och lite popcorn. Och nu inväntar vi hockeyn som börjar mitt i natta!!

Imorgon ska jag träffa min kära vän M och surra, vi har ju en del att ta igen :)


Har inget vettigt att skriva så jag sätter punkt här.


/Äm


What to do when it is minus 30 outside?

Det kan man fråga sig, men ändå så har dagen gått hyffsat fort, men för att va helt ärlig har ja inte gjort ett piss. Eller jo, jag har kikat på tv, sutte vid datorn, kikat tv, ätit, kikat tv, sökt ett jobb, kikat tv och nu sitter jag här!
Tur det har vart bra filmer på tv hela dagen.
Började med:
-Jump in
-Elisabethtown
-Happy Gillmore
(kikar på den nu)

Undrar va det blir till kvällen...kanske en ännu bättre film! haha!

/T

Sprallig!

Så där härligt sprallig å fnittrig är jag idag! Nu är det så gott som bokat! :) Jag firade med att käka fried rice.
Halsen gör fortfarande lika ont trots penicillinet.
Nu ska jag hoppa i säng och försöka återhämta lite kraft inför jobb imorrn. Mycket folk nu,

Sen till kvällen blir det partaj (typ) i Hundfjället.

/Fi

Det..

..är galet kallt ute!! Gick en promenad med mor och när jag kom hem hade jag ingen känsel i kinderna! Brrrr!


Nu är nog allting packat och klart! Så imorgon går mitt flyttlass till Umeå :) Ska bli skoj att hänga med Annso, Malin och Miiiika igen!

Men då var det ju det där med jobb, någon som kanske har ett över till lilla mig?


/Äm


Ibland måste man....

...få in pengar på något vänster!

Jag har fått mig ett jobb och jag tror att folk kommer bli besviken på mig, men i dessa dagar så måste jag ta jobbet före nå annat, vad ska ja annars leva på?
Till alla er som blir besviken på mig så får ni va det. :)
Jag måste iaf överleva! haha!

Om 35 dagar blir jag gammal! Shit det kom å kännas!
Är det nu man måste bli vuxen? men vad är egentligen vuxen? Är det när man har ett eget Ica kort? Egen lägenhet? Egen bil? Fast jobb? Hund? Hus? Man? För jag förstår verkligen inte vad som menas med att bli vuxen! :) haha! Snälla kan nån förklara det för mig!

/T

Det doftar vitlök..

..i hela huset! Snart ska vi äta världens godaste middag som består av tjälaknöl, potatisgratäng, sallad och kantarellsås - mums! Efter det ska jag bege mig till Turner där det ska sjungas singstar och dippas grönsaker :) En riktigt mysigt avslut på denna annars tråkiga fredag.

Har försökt att packa ihop mina prylar men det går snarare bakåt än framåt! Jag är en sista-minuten-människa så allting kommer att göras i sista sekund (alltså natten mot söndag). För på söndagmorgon går flyttlasset till Umeå!!

Såååå nu önskar jag mig ett jobb. Spelar ingen roll vad det är huvudsaken är att det ger klirr i kassan! 




Since you've been gone away, I think about you everyday
don't you know I miss you much, and you know I need your touch..


/Äm 

Nytt år....Nya möjligheter?









Detta va mitt nyår! Massa skratt och Bastu surr och med andra ord en helt bra nyår. Kul Kul!
Ha en bra fortsättning på detta år som kommer bli grymt! -09, det är ett bra år känner jag på mig!
:)


/T


God fortsättning alla mina vänner!

Det nya året skålades in med en hel drös Dorrofolk uppe i Borga! Från början till slut var allting lovely!


Och nu hoppas jag att 2009 har mycket gott med sig!



/Äm


Jag firade nytt år!

Började jobba igår, gick över förväntan. Allt satt visst kvar och tur var väl det för det var rätt mkt folk och vi inte så många personal. Adde undrar om han törs ringa in en extra.....han tvekar......men på nåt vis lyckas han få in inte bara en utan fyra extra så plötsligt stog vi 2-3 vid varje kassa hahaha.

Efter jobbet blev det middag hos Karin och Hull och hans tre halvt galna kompisar. Så roligt! Träningsvärk i magen idag!
Gustav vid tolvslaget, sen hem för att dricka lite.....resorb. Sen råkade jag hoppa i säng, vet inte riktigt vad som hände men jag sov innan kl 1. Å pigg har jag vart idag till skillnad mot mina kollegor!

Tror ändå jag ska krypa ner igen...typ snart.

Kram och gott nytt år mina vänner!

Nytt år.

Då var detta året till ända! Jag tänker inte bjuda på någon lång årsresumé för den skulle kunna sammanfattas i ett ord - jobb. Det låter sjukt tråkigt när jag tänker efter, året har ju trots allt inte bara bestått av jobb och jobb, men det känns nästan så. Det gångna året har svischat förbi och det har väl varken varit bu eller bä. Mycket sjuka och förkylning bara men det är sånt man får ta, tydligen. Nya bekantskaper och erfarenheter, några har gjort mig svag och fått mig att backa medans de flesta har gjort mig starkare, hjälpt mig att växa och fört mig framåt.

Nu är det ett nytt år. Nya möjligheter. Nya erfarenheter. Plats för massor av skratt, gråt och äventyr - och det mina vänner, hoppas jag att vi äntligen får uppleva tillsammans detta år, oftare än någon helg då och då!


Gårdagen var lugn och skön, speglad av min egen månads lågkonjuktur. Mötte upp ett dorrogäng på stan för lite aktiviteter på Megazone. Jag säger bara HELVETE vad ont dessa små gummikulor gör. Paintball utan paint, inomhus. Fina "små", runda märken här och var. Tack och lov är det knappast värst hos mig, stackars de som inte hade långärmat!

Sen blev det middag med två kollegor här hemma. Det bjöds på trerätters: Fyllda avocadohalvor, Älgstek med rostade grönsaker och rödvinssås, Kladdkaka med exotisk fruktsallad och/eller hjortron. Det låter inte så tokigt va? Sen hade vi massor av tilltugg, godis och kex och ost, osv osv. Det var inga problem att rulla ut på torget sen iaf! Hemma strax efter 1 och sen bums i säng.






Kolla så fint jag matchat.. :)

RSS 2.0