Som jag skrattar!

Jag ligger hær i sængen och skrattar høgt før mig sjælv! Jag skrattar som bara den!

Måste ta hela historien från børjan. Har jobbat tidig vakt idag, gick hem, lagade god mat och sov en stund. Gick ut før att træffa nå folk och rumlade runt hær i byn ett tag. Folk blev fulla men jag blev hungrig så nær det blev snack om efterfest gick jag å køpte en kycklingrulle. Dær træffar jag två australienare. Å med det hahahahah. Blir så jag sitter å snackar med en utav dom och jag skrattar så tårarna sprutar. Han ær sjukt rolig. Vi kør sten, sax,påse om vem som ska adda vem på facebook. å jag ha aldrig førlorat i detta spelet. Har vunnit mer hederværda saker æn detta men låt gå. Vi snackar vidare och han føljer  mig till dørren. Vi pratar, skrattar och vi bestæmmer han ska ta med sig sina kompisar och kæka hos oss imorrn. Jag får en blomma, en puss och han sæger vi ses imorrn på Lille. Kul kul tycker jag. Vi har svinkul.

Han har berættat att han spelar i ett australienskt band som ska spela imorrn hær i trondheim nu nær det ær olavsfestdagarna. Blir lite nyfiken nær jag nu kommer hem så jag måste kolla upp det. Då sjunger han i fucking The ten tenors! Så jag har suttit med två av grabbarna dærifrån å snackat å jag bara skrattar ihjæl mig!

Sjuuukt sjukt kul.

jag bara skrattar.

fi.

Dags att blogga!

Ja nu ær det på tiden! Har antagligen gjort en massa skoj sen sist jag bloggade.Minns inte nær det var senast meeen jag har iallafall hunnit haft semester en vecka. Det vill sæga mysa massa med tante med familj, bror med familj, mor, far, mormor och Turid. Haft det alldeles underbart! Jag har bland annat inte druckit øl på en vecka och bestæmt att jag ska flytta till Bangsund. Drømde att jag ska ta øver mormors hus å det var en bra drøm.

Det kommer bilder sen från min ferieuke.

Sen kom jag hem med tåget igår, gick på jobb med onda føtter men gick ændå ut på kvællen. Hade sjukt skoj. Roligaste utekvællen sen jag kom till Trondheim, trots att jag var drængt i øl i vit t-shirt, trots att varenda kotte på st
llet trampat på mina føtter, trots att nån tydligen kænd fotbollsspelare haft sitt finger i mitt øga.

Hamnade på skitkul nasch men fick sova med Inger-Beate som børjade snarka mitt i ett enligt mig viktigt samtal.

ikvæll støtte jag på Viggo på Brukbar efter att Hanne øvertalat mig att ta en "kaffe" med henne. Blev många kaffe å nu har jag talsvårigheter. Viggo som tidigare presenterat mig før snyggaste mannen på jorden fick lov att fortsætta sin jakt på karlar åt mig. Råååkade næmna att killen med superlockigt hår å rosa byxor ær ju het. Jaaa men Nick han kænner ju jag sæger Viggo. 5 minuter senare sitter han vid mitt bord. Jag svettas, rodnar, skakar, læspar och stammar men lyckas iallafall få ur mig mitt namn. Puddingen sæger att jamen dig har jag sett førut, på ditt jobb,dær brukar jag gå førbi.
Jag vill fria.
Den hær killen ær så sjukt snygg, han har den coolaste stilen, hans hår ær så grannt, han har så fantastikt skægg (ansiktsbehåring), jag ælskar han, han ær superdupertrevlig, han ær från sydafrika, vi skulle få otroligt søta barn. Varfør kan han bara inte ælska mig.

 Med detta vill jag ha sagt att jag borde sova å inte blogga.

You see?

Godnatt

Gaaaaaaaaaaaaah!

Kvällens låt!


Soffhäng..

..till dödlig fångst. Det programmet får mig att rysa. I gårdagens program sänkte en tyfon en av båtarna med 11 man ombord och i det program jag ser idag så hamnade en man överbord. Jag mår så dåligt då jag ser på dödlig fångst men jag ändå inte låta bli, jag förundras över deras arbete..

..Discovey is the shit!


/äM


Dora the explorer!


Tagit REKORD!

I hur tidigt man kan vakna automatiskt. Men sen kom ja på att det är ganska bra gjort av mig, eftersom då är ja trött ikväll och kommer somna gott å kliva upp pigg imorrn bitti vid halv fem! :)
 GODMORGON!

/T

Inget minne alls av....

....vad som hände på hemvägen igår efter krogen! Det ja vet är att det hoppades i vatten pölar och att det regnade eftersom alla kläder va dyngsura. Haha, men jäkligt skoj hade jag så vill tacka ALLA för igår. Måste göras om, vilket ja vet att det kommer göra!
Nu blire sängen och imorrn blire städ och dataköp och storhandling! :) Allt detta gåendes, ingen bil eller cykel här inte!

puss
/T

Upp..

..upp och i väg!

Regnet det öser ner och då menar jag verkligen ÖSER ner utanför fönstret! Men lika glad är jag för det. Klockan 18.00 springer jag från jobbet och hem till Annso där jag ska kocka. Tacopaj och grönsallad tillsamans med en dunke rötjut! Efter det ska vi nog leta oss ut (om det inte blir översväming vill säga) på stan för att skaka lite rumpa och ta en öl eller två!


Weeehooo!


Tagga, tagga ;)

/Äm

På fredag....

....då blire det skoj! Sen på Lördag ska jag försöka ta mig ut till MediaMarkt tidigt så jag hinner strosa runt och kika om dom har datorn jag vill ha och även om dom har en extern hårddisk och såklart en adapter. Haha! Finner jag det så blire skoj!

Så vill ni hänga med på lördag är det bara å hojta till, bussen går juh när den går...haha! Ska bli spännande å se vart man hamnar med bussen....måste kolla upp det närmare! haha!

Imorrn blire jobb som vanligt, som det blir på fredag med. Sen på Fredag kväll är det dags för Mat och Vin och in i den där underbara dimman! haha! Skit samma om det blir bajs väder, det är ok! :) Skoj ska vi ha ändå! haha!

Imorrn ska ja på Swedbank och skaffa mig en ny dosa så det kan betalas lite räkningar och folk ja är skyldig pengar! haha!

Haha nyligen så va det Ica Stig och Telia Pappan i samma reklam, haha dom två bästa reklamerna i en, inte helt dumt det inte! haha! sjukt skoj!

Nu åter till filmen på nian!
/T


Idag..

..skulle jag egentligen ha varit ledig men så kände jag att "äsch att jobba 7 dagar i rad är ju sjukt kul" så jag tog på mig att jobba idag! Pengar, pengar..ungefär det livet går ut på eller?!

Om lite mer än en vecka så bär det av hemåt för att fira av moder jord som fyller år - gissa om jag längtra?! Och inte allt för långt efter det så flyttar jag till min egen lägenhet och bara några dagar efter fyller jag tjugofem år!! Gisses vars tar tiden vägen?!

Kommande fredag är en bra dag, då är det löneutbetalning samt party med brudsen - kan det bli bättre? Nee!


/Äm


Mmmmm......

.......smultron! Det plockade jag å Rebban innan rasten å sen åt vi upp allihopa!
Smultron = Sommar



/T

Tokigt, det är va det va!

Satt på bussen idag och vips så står det nydala, å där ska juh jag hoppa av, men inte då, helt fel hållplats, ELAKT att köra den där här-är vi skylten för tidigt! :) haha men en extra liten promme å sen va ja hemma! :) haha!

/T

Nu var det längesedan..

..jag knapprade in några rader här..


..men jag lever och mår. Vissa dagar bättre än andra!


Jobbet rullar på och jag längtar sjukt mycket tills vi får ett normalt schema. Just nu jobbar jag var och varannan helg och 6 dagar i veckan så någon två-dagars-ledighet är inte att tänka på. Jag har iaf lyckats få ledig i HELA 3 dagar då min kära mor fyller jämt. Då blir det kalas för hela slanten!

Dorrodagarna har jag hunnit med samt en tur och retur till Åselemarknan, Ice Age med 3D brillor och beachvolley med jobbet...det rullar på helt enkelt!

På fredag blir det Rolandz med brudarna och jag längtar som en toka! :)

/Äm


Cykeln är borta....

....och jag börjar verkligen tappa tålamodet för detta. Det är 3:e cykeln som försvinner från mig. Varför?
Vad har ja gjort? hmm....inget säkert utan han där uppe tycker jag ska börja gå till jobbet så jag får röra på mig....
jaja tycker han det så ska ja väl göra det då.....ja som tycker om att cykla.....hmm.....bajs!

Vill bara säga......Jag är inte ens arg....är tom inuti.....less......finns ingen ilska, bara tomhet.....varsågod till cykeln, men ser ja den så då jäklar är den min igen å den som cyklar på den lär inte sitta kvar så länge!

/t

Hate me!

Hate me today
Hate me tomorrow
Hate me for all the things I did do to you
/blue october

Don't hate me for who I am!



Family Guy is just so good, it makes my day!



Inte en natt som alla andra....

....för denna natt ringer hela 4 pers till mig! :) haha! lyckas svara på en som ringer tio i elva, men då hade ja redan somnat. Behövdes kan ja säga. Sen efter ja pratat med han så somnade ja glatt om igen och sen hade det visst ringt 3 st till. Va glad ja blev för då kände ja mig lite poppis, mindre glad att ja inte svara...va juh BARA roliga personer som ringt. Men men man kan inte alltid svara...haha! :)

Snart blire jobb iaf, känns skönt att va utvilad!

/T

I wish!

I wish I was a FROG!



I'm bored!

/T

18 juli

Idag ær det bror P-As fødelsedag.

 40 år skulle du ha blivit idag! Tænk vilken fest vi skulle ha haft. Istællet får vi lægga blommor på din grav. Vi tænker på dig och saknar dig nånting otroligt! Men fødelsedagar ær en glædjens så med glædje tænker vi på alla fantastiska minnen vi har, och hur fantastisk du ær!

Grattis till dig dær uppe!

/Lillasyster

Well I can only say...

...that Ice Age 3 on 3D was so good. You just have to see it, oh my god, I laugh and laugh! :)

Haha den va as grym!

Efter det gick jag å Marie å tog oss en efter-bio-öl på TC och pratade och spanade! haha! Fick två dryga sthlm bredvis oss, ja vet inte riktigt om dom ville försöka få kontakt med oss, men hörru så full va vi inte! :P haha!
Snart blire jobb i en några 6 timmar. Men det gör inte nått, solen lyser juh, så vad ska man säga?! Shit vilket väder, ska då ja säga! haha!

Dock är det inte mycket bra den här tiden på tv:n, tycker dom borde fixa mer bra på tv:n såhär tidigt på helgerna. Tänk lite mer på oss som måste upp å jobba!

Jo just ja, måste bara säga att min mage är helt upp å ner vänd igår efter popcorn, så nu blire inte sånna på länge känner ja, man kan juh inte gå runt å må halv bra i magen en sån här fin dag! haha! Men skoj hade ja igår, å som sagt filmen va grym om man har den sorts humor...men hallå? de flesta animerade filmerna är juh bra! :)

Näe nu ska ja fika frulle och sen bege mig till bussen!

puss å kram
/T

Måsar

Måsar kan ju vara det roligaste som finns, iallfall just nu. Jag ær væl lite full men ændå. Jag hatar dom nær jag ær på jobb før dom sitter å skriker å bara væntar på att nån ska tappa en matbit och om nån råkar gøra det ær dom dær på en sekund. Men ændå så kan jag skratta høgt nær jag ser dom springa fram på gatorna, dom flyger inte utan dom springer med sina små ben och det går så snabbt. Å det ær inte så att dom springer åt sidan nær dom ser mig komma utan dom springer fort som fan framfør mig. Dom tittar bak till høger, ser mig å tænker antaligen helvete hon ær efter mig. Dom springer vidare med supersnabba steg å tittar åt vænstar å ser att jag fortfarnade går efter dom, å tænker : men vaad vill denna jættevarelse? Så fortsætter det. Å jag skrattar, deras små ben går så snabbt.

Så ikvæll nær jag gick hem sprang en stackars måsunge, typ tonåring, som fortfarande inte lært sig flyga omkring på gatan och jag kunde inte låta bli att følja lite efter. Stormåsen skrek och attackerdae, jag skrattade och tonårsmåsen sprang med sina små snabba ben så det stod hærliga till.

Dom .ær då før roliga måsarna.

Sofei

BIO!

Imorrn blire bio för hela slanten.....å ingen mindre än ICE AGE 3.....:)



Weeehoooo...I hope it´s good!
/T


Håller på att bli lite galen!

Nu blir det confession stund hær.

Ær egentligen vældigt nøjd med min nuvarande situation, jag borde njuta. Jag har ett kul jobb i en stad jag trivs i, I NORGE!  Samtidigt håller jag på att gnaga sønder huvudet med tankar om framtiden. Jag vill børja plugga, jag borde børja plugga.
Socialantropolgi ær det enda som faller mig i smaken, kommer det passa mig? Å sen då? Så tittar jag på bilder från fjællen och jag vill åka skidor! Jag vill vara i snøn. Snø och fjæll gør mig så otroligt lycklig. Å vars ska jag hitta mig en karl? Jag vill ha en karl, en græsmatta och en bebis. Jag vill vara rotad och nøjd. Vart och hur?

Men jag vill ju på volontærarbete, jag vill ju till Thailand och leva loppan eller kanske jobba. Jag vill till Australien till fantastiska strænder och mænniskor. Jag vill till Italien och njuta av bæsta maten, lyssna till språket som får mig att bli alldeles brallis. Jag vill ju studera italienska, nær ska det bli av? Jag vill hem och vara næra och kæra, men jag vill ju långt bort till andra kulturer och levnadssætt. Jag vill ha ordning och reda och mitt eget, jag vill ha kvar mitt kollektiv. Jag ær så stressad men jag har ju den tid jag vill. Det finns massa spænnande kurser utomlands.

Allt det hær gnager hål i mig. Jag blir avundsjuk på andra. Folk runtom mig børjar få till det på alla fronter, jobb, familj och hem. Meen P-A bror, han var faktiskt 28 år nær han flyttade till Italien och påbørjade ett nytt liv dær.

GAAAAAAH! Jag vill till fjælls och spana utøver vidderna. Jag behøver frisk luft och sova i tælt. Traska och få skavsår.

Men Thailand i oktober borde hjælpa mig att reda ut lite.

Hjælp.

/Sofie

Svininfluensan!

Läste Saras blogg igår om svininfluensan.......Imorse kom min chef och berättade att han hade drömt om mig och att jag hade just "svininfluensan" och att ingen var där och tog hand om mig, jag va alldeles själv =/
Sen berättar han att han brukar ha sanndrömmar, så nu går ja omkring och väntar på den, men jag tror det kommer gå bra, umgås juh inte med några som har den eller haft den, eller har vart ute å rest och fått den. Så än så länge är det lugnt! =) haha! Men lite hemskt att få det rätt upp i ansiktet innan jobbet! =)

/T

jag lyckades.....

....nästan somna två gånger idag på jobbet, eller första gången varade sömnheten i över en timme när jag satt och klippte och helt plötsligt kände hur ögonen bara ville stängas...höll på så ett tag.
Sen vart det fika och ja for in och åt mig en morot och drack lite vatten, ja å då måste man juh gå å kissa....råkade hänga huvudet på handfatet samtidigt som ja satt där (liten toa så handfatet va jätte nära) och tro på tusan att ja slog igen ögonen men kom på mig snabbt att ja inte kunde sitta där å sova! haha!

/t

Fem år..

..av saknad <3




Mattias Olofsson - Älskad & Saknad
1984 - 2004


Livet ær upp och ner.

Tycker inte alls det var længesen jag var sængliggande och mådde pest, men så har det hænt igen. Jobbade på som vanligt igår kvæll, sprang ovanligt många gånger på toa och kissade. Fick genast onda aningar, nær jag kissade blod var  30e sekund var jag rætt så sæker på att något var fel.

I det hær landet ska man ha fastlege, alltså ens egna doktor. Det har inte jag av olika anledningar så imorse nær jag behøvde en doktor akut ringde jag runt men dom tar inte emot patienter som inte har fastlege. Funderade på om jag skulle behøva ringa ambulansen men det kændes lite væl øverdrivet. Kunde ju ha dratt på akuten men ville helst inte det. Nær jag sen pratade med en lækarstation med panik och gråt i halsen var dom så snælla och læt mig komma. Så nu har jag fått pencillin, feber och kænns som någon slagit ett jærnrør øver mina njurar. Inte kul. Det hær gnællet kommer mest før att jag tycker inte att det ær nå kul att vara hemma från jobb!
Allrahelst i den hær situationen: Utan tv:  Har jag vart længe men inte blir det roligare før det. Utan radio:  Hittade mig en radio i ett skafferi som jag pluggade in och diggade till om dagarna, nu har nån tatt den! Utan dator: Min dator børjade bete sig konstigt och nu har den helt gett upp. Har læmnat in den på øvervåningen till Howie och han var så snæll och lånade mig den minstaste lilla laptop. TACK! Så nu ær jag æntligen tillbaka och kan facebooka, kolla væder och blogga.

Med lite tur ska jag på konsert med først Stefan Sundstrøm och sen  Rikard Wolf, blir inte det kul så sæg!

Sjukt litet tangentbord det hær.

Godnatt folkens
Sofie

Totalt fel....

....va min middag, den innehöll:
-makrill i tomatsås
-champinjoner
-leverpastej
-gurka

En salig blandning av allt gott! :) haha! Tokigt.....men GOTT!

/t

Sorry!

Förlåt förlåt förlåååååt för att jag är så dålig på att blogga. Det är både tidsbrist och en viss antikänsla som ligger till grunden för detta.

Men (jaa, jag vet, man ska inte börja en mening med "men", men det skiter jag i! (och inte heller börja med "men" efter ",")) idag har det varit en skitdag och jag ville bara säga det. Bajsdag. Skitdag. Otacksammajävlahelvetesdag. Det är otacksamt att vara mig på jobbet. Eller nä, det är det inte! Det är otacksamma kunder. Har ni någon gång jobbat i butik kommer ni aldrig att bete er som kunder i regel gör. Det känns tyvärr som att de bra kunderna är färre än de mindre bra kunderna. Jag är anställd som säljare. Mina främsta uppgifter är att vägleda och sälja produkter men självklart ska jag ju också upprätthålla ordningen bland havet av produkter. MEN! Jag är INTE anställd som städare. Inte heller som barnvakt/elaka-tanten-som-säger-att-man-inte-får-leka-med-dyra-saker-i-butiken, jag ska inte behöva tala om för vuxna människor att det inte är någon bra idé att spela volleyboll i butiken. Det är inte meningen att jag ska torka ditt barns spya som du av någon anledning bara låter ligga kvar, torka upp din trasiga vinflaska (fast hon hjälpte faktiskt till!), behöva sätta handen i din äckliga snus som du konstigt nog kastat i PLASTÅTERVINNINGEN, gå och kasta din unges bajsblöja som du tycker ligger väldigt bra bredvid en hög med stickade tröjor. Det är inte heller mitt fel om ett plagg är nedsmutsat av diverse smink- och deorester, och om du mot förmodan skulle tycka att det är äckligt och ofräscht att köpa ett tidigare provat plagg så förstår jag inte hur du kan handla kläder överhuvudtaget. Hört talas om att tvätta?

Som sagt, jag är säljare, inget annat, tyvärr går det åt flera timmar varje dag till att göra annat. Hänga tillbaka saker på rätt plats som du bara slänger in någonstans för att du inte ids gå tillbaka med det, tömma provhytter som du lämnar överfulla med grejor för att du är lat, förklara för kunder att det faktiskt inte är mitt fel att du river ner saker på golvet och du låter det ligga kvar där så att både du och andra trampar på det, och nej, det blir inte bättre pris än sådär.

Jag antar att livet blir annorlunda när man väl jobbat inom detaljhandeln. Eller restaurangbranschen. Eller servicebranschen. Eller barnomsorgen/skolan.  Men vad vet jag, jag är blott bara en butikssäljare.



Annars är det bra. Hade en jättetrevlig lördagkväll, bortsett från den där obehagliga ångestattacken på väg hem. Maten var god, sällskapet var bra. Tack Tina! Fem av fem toasts.
Ska försöka ta itu med lite hjärnspöken imorron, damråttor och tvätthögar. Adjö.

/a

My new hat! ;)


My new hat and something else!

Alltså jag har juh köpt....

....världens bästa DEO! haha jag luktar gott ännu under armarna och ha juh vart ute igår och cyklat hem och blivit svettig! WOW säger ja bara....å mumms! haha!

/t

Tack mina älskade..

..vänner för en ubertrevlig kväll!

Och middagen som Turner bjöd på var helt enastående! Mätta i magarna skrålade vi lite Singstar innan vi begav oss vidare på stan..

..och gissa om jag var trött då klockan ringde imorse och det var dags att bege sig mot jobbet! :S


Just nu skulle jag göra vad som helst för att ligga i soffan med en stor godispåse och se på en sällskapsresan!!


/Äm


Kvällen MAT!

Förrätt: Avokado med kräftstjärtsröra
Varmrätt: Lax med fetaost
Efterrätt: Chokladmousse

Till varmrätten kommer det serveras en frisk sallad

Dryck: Under middagen kommer det serveras rött vin p.g.a att Tina va sugen på det
             Till efterrätten kommer det serveras en likör med smak av smörkola


Alltså det är juh för hemskt......

....att inte ens ettan har nått barnprogram såhär tidigt. Ingen kanal har nått bra, fast nu tjugo över är det  "Jesse" på Femman, det kan juh va nått! :)

Helg och ledig!

Japp tänk för att det är ja så idag ska ja börja dagen med att ta det lugnt till halv tio, då tänkte ja cykla till Strömpilen för att handla det sista för kvällen när ja ska bjuda mina två kära vänner på mat, eftersom dom andra kära vännerna inte riktigt är här, så dom får komma på middag en annan dag! :) haha! Ska även kanske unna mig nått plagg från H&M eller VeroModa kanske....ja det får man se när man är där...haha! :)

Just nu kikar jag på SvampBob Fyrkant..haha rätt skoj! haha!

I be BACK!

/t

Min kväll!

Fick sluta en timme tidigare idag när jag är inne på mitt 9:e pass i sträck här, TACK gott folk sa jag. Gick hem och förbredde chicken green curry till mig och Howie.  Blev mycket gott och alldeles extra mumsigt då han stod för vinet. Såg på Love actually (man kan nästan tro det var en dejt men nej). Åh vilken film! Alldeles underbar ju!

Sjukt varmt här i huset då luften står stilla och det är 100 grader ute om dagarna. Tog oss en promenad runt stan och hamnade på en pub där dom har lokalt brygd öl. Mumsigt värre. I baren står en supertrevlig australienare som vi sitter och snackar med. Innan vi drar frågar han om vi vill följa med på grillfest imorrn. Runt kl 19 får vi skjuts nånstans för att grilla och sen till nån tjej och sen ut på stan. Man blir så glad när man träffar på såna här människor! Å dessutom, sjuuuukt snygg!

Jag är kär. Igen. Nu är jag kär i 3 stycken. Alla omöjliga att få.

Kram godnatt/Fi

Torsdag...

..och fyra timmar kvar att jobba.

Imorgon är jag ledig och då ska det städas, springas några ärenden och förhoppningsvis så är det sol ute så att jag kan njuta lite av den!

Jag längtar gaelt mycket till nästa helg. Kanske det enda som jag går runt och tänker på just nu! Jag längtar hem till min familj, till Dorro och till att få träffa det sköna folket som letat sig hemåt!

Och inte att förglömma så längtar jag ju tills på lördag då Turner ska bjuda på middag och vin och förhoppningsvis lyckas vi ta oss in på stan inom en rimlig tid så att vi tar oss in på någon av stans uteserveringar! ;)

Krambanan på er!

/Äm

Dagens goda GÄRNING!

Nyss gjorde jag dagens goda gärning. När ja kom hem och gick in innanför porten så satt där en ensam gammal dam som behövde hjälp att komma in och hjälp med att bära upp matkassarna. Självklart är ja juh så snäll att ja hjälper hon med dörren och kassarna upp till hon på våning 3.

Nu är ja så hungrig att ja tror ja dör snart, så måste äta nått....
Puss
/T

Den lilla ödlan....

....fick jag ta emot av min kollega Roger. Tog den i min hand och tittade på den. GU va söt den va. :) Sen stoppade ja tillbaka den i gräset...haha! oj nästan så jag ville ha en sådan hemma! :) haha!

I love the heat! weho...It's fucking amazing! :)

/t

Mycket har hänt..

..på få dagar!

I söndags var det min otursdag! Vi drog på Nydala och hade det gött i solen förutom den äckliga hoppspindeln som attackerad mig, samt måsen som bestämde sig för att skita på min bleka rygg och sist men inte minst så fick jag punka på cykeln - lovely!

Måndag och tisdag rullade på med jobb och en massa soffhäng och inatt vaknade jag till världens jäkla dundersmäll och hela huser vibrerade. Åskväderalabama! Försökte blunda och tänka på annat men så fort blixten slog ner så såg jag det igenom ögonlocken - mycket märligt! Lyckades iaf somna om efter ett tag och vips så var det onsdag och halvlek!

Jag längtar sjukt mycket till nästa helg då det blir hemfärd!!

Rasten är slut - back to work!

/Äm

Upptagen kvinna.

Annso säger det var längesen jag uppdaterade så det är bäst jag gör det. Har hunnit hända mycket sen jag skrev sist alltså.
Jag har vart på semester norrut, jag har klippt av mig håret, Michael Jackson har avlidit, min dejt har flyttat till Bergen, Tobbe har flyttat hem, har shoppat lite nytt men framför allt har måsungen blivit så stor! Så stor så jag blir tårögd, dom växer så snabbt.

Men vi tar det i tur och ordning. For på en minisemester till Steinkjer till tante och onkel. Fantstiskt härligt! Fastän jag inte vart i stan länge saknar jag att kunna gå ut på gräsmattan men fortfarande vara hemma. Å vilket drömhus! Skogen bakom huset och utsikt över vattnet! Vi firade St.Hansaften på ett hembygdsområde. Då äter man römmegröt och äter spekemat. Alltså en gröt gjord på römme (som inte är gräddfil men nå liknande) som man äter med smält smör, kanel och socker. Till det fetkorv, typ salami. En riktigt kaloribomb alltså. Jättegott men så seg man blev. Jag och Charlotte satt och tittade igenom alla fotoalbum sen 1984, mycket skratt och gråt. Det är otroligt vad mycket som hänt i våra liv på dessa år. Blev också massa kubb och pinnespill.
Hade det iallafall alldeles underbart där och jag var inte värst sugen på att åka hem.

Hade lite hejdå fest för Tobbe i torsdags när jag kom hem. Var hos Viggo och satt på taket och myste och såg ut över hela Trondheim Lullade runt en gubbe med en stereo på högsta volym och han gjorde så att polisen kom, pinsamt. Var bara det att i samma veva fick vi nys om att Michael Jackson hade dött, eller låg han i koma, eller var han död?! Så polisen brydde vi oss inte mycket om. Vi försökte pressa dom på lite info om The King of pop men dom visste ingenting. Odugliga.

Thomas har flyttat tillbaka. Så inge mer blev det med det, var alltså inte meningen.

I söndags jobbade jag kväll. Blev sent som bara den eftersom den ansvariga inte är så förtjust i en kollega så hon skickade hem honom tidigt så hon å jag blev kvar med stängning och städning, tog sin tid. Efter vi blev klara gick jag på den Gode nabon och drack öl med Tobbe, Gunnel och Ingrid. Mycket skratt och skoj. Vidare för Irish Coffe. Sen efterfest på hotellet dom bodde på. Superfint! Blev kvar över natten efter mycket övertalning för jag "var ju bara tvungen att äta hotellfrukost" med dom på morron. Sagt och gjort.

Den här värmen håller på att ta kål på mig. Det måste ju vara minst 100 grader ute. Luften står still och det är tamefan olidligt att jobba på en uteservering i massa kläder vill jag lova er. Min kropp vill bada isvak men istället tar jag på mig jobb 11 dar i rad.

Nu lite bilder!

 

  

Så där ja, nu vet ni läget. Puss kram på er!

Sofie


RSS 2.0