Världens Coolaste djur!

Det måste juh vara GIRAFFEN!



Kikade på djur program om just giraffer. Vilket djur säger jag då bara!

Det är konstigt....

.....men ja tycker verkligen att E.M.D:s låt från melodifestivalen är bra.
Å för att vara ja är lite tokigt för ja lyssnar typ inte på sån musik!
Men ja ska börja....haha!

/t

Sjukt skoj!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Haha, vadå prutt unge!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vad gör du?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Haha tur man har telen och sms nu när datorn är död.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Okej, tack!

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Fan va jobbigt det är att köra fireshow!

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Sista kvällen på HC

7 Vad vill du höra mest av allt?
Vad gör du ikväll?

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Skönt att vara hemma då?

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Fan va nice.


Sjuka svar till konstiga frågor! :)
Rätt skoj juh!

/t

Framåt..

..och bakåt och bakåt och framåt.


Tummen upp..
..för världens starkaste Magnus som vann Let´s dance!
..att det snart är påsk med allt vad det innebär (Storjola, skoterkörning, pimpling, mat, mat och mera mat, umgås med min älskade familj och släkt, bada badtunna, spela sällskapsspel och leka lekar)!
..för musiken som strömmar ur högtalarna.
..att jag fått jobb!!
..för att Turner snart anländer till stan (hört ryktas om en inflyttningsfest i maj)!


Tummern ner..
..för snön som bestämde sig för att komma tillbaka idag!







Ne nu ska jag gå hem (är hos Annso och lånar hennes dator då min strömkabel har bestämt sig för att lägga av) och lägga mig i soffan och titta på Robinson. Just nu är jag i en svacka då jag inte känner för att synas bland människor. Bara jag börjar jobba och sommaren kommer så blir det ändring på det, har många planer inför sommaren..ojoj brudar förstår inte hur vi ska hinna med allting?! Men en sak som är säkert det är ju att vi ska fira våra 25-årsdagar med dunder och brak!! ;)


So long!

/Äm


Inpackad i resväskan igen....

....japp tänk för att det är jag. Sitter just nu i Östersund på järnvägstationen och degar och hoppas på att tiden ska gå fort. Trodde där ett ögonblick att ja skulle ha absolut inget att göra ett tag, men vips så ser ja juh att det finns internet på Pressbyrån, snacka om bra för nu kan ja sitta här, eller har redan suttit en del så har inte så länge kvar.

Men nog om det....Ska till Åre i två dagar och sen hem till Dorro och sen vidare till Umeå och sen hem till Dorro och sen upp till Borga och sen till Thailand. Snacka om att det inte finns tid till mer än detta, för allt det här ska ja hinna med på 1 ½ vecka....oj oj hur ska det gå, det återstår att se! :) haha

En hälsning till er alla där ute....
Ta det lugnt för det kommer alltid en morgondag....eller gör det?!

/T

Återigen..

..halvlek.

Imorse fick jag för mig att jag skulle göra någonting åt mitt skatbo till hår. Så det blev en promenix in till stan, några samtal till syrran för att bolla lite om vilken färg jag skulle välja och sen snällt betala och gå hem igen. I med färgen och vips så var min hemska utväxt som bortblåst! En klippning skulle vara pricken över i:et. Ingen som känner sig manad?!



/äM


Känner..


..mig verkligen nollad. Har inget som helst att skriva om därav mitt dåliga uppdaterande på denna blogg. Kanske blir det ändring på det inom en snar framtid!? Men just nu har jag verkligen ingenting att dela med mig av. Alla dagar ser likadana ut.

Jag har börjat räkna ner till påsken och att få gå och lägga sig om kvällarna är dagens stora höjdpunkt för då är jag en dag närmare..

Idag fick jag ett glädjande besked från en nära vän, jag citerar A-S "små mirakel överallt"!


So long my friends!

/äM

Chasing time..

Hjälp, jag är nog historiens sämsta bloggare! Inte riktigt kanske, men jag har visst inte bloggat på år och dar, närmare bestämt en dryg månad.

Senaste månaden har varit likt en berg-och-dal-bana, precis som vanligt. Jag har jobbat arslet av mig, jag har varit ledig en dag i veckan under ca 5 veckors tid, för att kunna ta en ledig långhelg. Det resulterar i ganska långa arbetspass, typ 8-9 dagar i sträck. Jag har varit irriterad och förbannad, och varför då undrar ni, svaret är enkelt.. Alla har inte samma förnuft som vi andra har. Egoister.

För 2 veckor sen så satte jag och Märy oss i bilen och drog till Sälen också, välbehövlig "semester", men tiden blir alltid knapp och det blir mer stress än vila. Vi hann ju med att träffa allihopa, Sofie, Tina, familjen, Jenny, Anton o Alwa, familjens familjer, gamla godingar osv. Men det var skönt att återse mitt kära Sälen. Inget nytt att hämta därifrån, men saknaden gör sig ju alltid påmind. Och gamla känslor börjar svalla, precis som hos en gammal klimakterietant. Tänk om.. tänk om. Nåväl!

Märkligt! Jag hade en hel ordbok i hjärnan med tankar, formuleringar och annat jag skulle vilja förmedla, men det är som bortblåst. Alltihop! Så jag skiter i det hela och delar med mig av livet en annan dag. Nu ska jag åka och få en fuskbränna (som förmodligen inte ens kommer att synas mer än att ge mig rynkor om 10 år), och sen är det dags för ännu ett träningspass! När ska det börja synas och kännas?.. det kan man fråga sig. Svaret är kanske enkelt, den dagen jag lyckas låta bli att lyxa med livet - eftersom jag är värd det.. (tsk!)



Full-i-bus på gamla brottsplatser..

/a

Subway

Jag har bakat vita Subwaykakor! Jag säger bara, my god! Dom blir bara godare och godare ju längre kvällen lider, så nu är det ätstopp!


/a

Söndag..

..och ännu en vecka lider mot sitt slut.

/äM


Branäs...Bra eller Dåligt?

Ja det får man avgöra var och en, för min del va det inte nån höjdare. Började köra vid åtta tiden imorse och va framme (efter att kört lite vilse) vid tio tiden. Fick oss vart sitt liftkort och ut i backen....hmmm.....Började med att åka Gondolen....Inget att rekomendera för dom som är höjdrädd....saknade dock hissmusiken! Det hade vart gött! :) haha! Sen åkte vi väl några åk...ok sammanlagt blev det fem åk max. Sen åt vi lunch och sen begav vi oss hemmåt, även då råkade vi köra vilse. Haha ja säger då bara det, jag och Jenny i samma bil är nog ingen bra kombination! hahahahaha!

Här kommer det lite bilder från dagen iaf!



Men det va mig en bra dag ändå! Å nu till kvällen blir det såklart lite mat...Green Curry och ris och alkohol!
Sen kommer vi bege oss till Sörnäs efter lite spelade...!

Tack och HEJ!
/t

Helt sjukt!

Det är en sak när man inte känner folket det skrivs om i tidningen, men när det kommer till
någon som man vet vem det är så är det inte lika roligt längre!
Det är helt sjukt med andra ord. USCH! Man blir som mörkrädd! fy och usch!

/t


Jag har..

..återigen kommit till ett vägsjäl här i livet. Mitt hjärta vill åt ett håll medans mina ben tar mig åt ett annat. Jag blir verkligen inte klok på mig själv. Myror i brallan och alldeles för många saker jag vill göra.

Och inte blev jag nå klokare efter fyra dagar nere i Sälen. Det är någonting med detta ställe som jag inte kan sätta fingret på!! Nackdelen är dock att det är så förbaskat långt..

Snälla mannen uppe i himlen, ge mig sol, ge mig gröna gräsmattor och framförallt ge mig en karta som visar mig vart jag ska gå.



Love

/äM

Godis och Soffhäng!

Det kommer kvällen att bestå av....:) Me like me like! :)

Ville inte skriva mer, jobbar helgen så ja är nöjd och belåten som det är, men nu ska ja ta och pallra mig hem efter att ha tvättat lite :)

/t

Vänskap

Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar

/t

Då var..

..det äntligen torsdag!!

Håller på att packa för fullt - underställ, pjäxor, skidglasögon samt hjälm, partykläder etc. Jag längtar om en toka! Annso jobbar fram till klockan fem sedan bär det iväg till Sälen ;) 




/äM

Vi drar till fjället..

..fest hela kvällen! Yeah!

På torsdag blir det Sälen ;)

  
 


/äM

Dagen..

..kunde ha börjat bättre.


En sak vet jag säkert iaf och det är att jag alltid ska gå efter min magkänsla!



/äM


RSS 2.0