Idol igår....

....va riktigt spännande för det är många bra kvar nu.

Dock måste ja juh få erkänna att Eddie, Erika eller Rabhi ville jag skulle åka, för de andra är mina favoriter och grymma på det mesta dom gör. Min största favorit är Reza, hon har sån röst att det ryser i min kropp när hon sjunger. :)
Nu ska vi inte snacka skit om Erika för hon är grym hon med, har en jätte bra röst å allt men hon är inte den där uppkäftiga typen, hon är mer den snälla och därför har du gjort ett grymt jobb i idol, men hennes musikkarriär är inte slut här.

Men en sak är allt bra konstigt.....det har åkt ut en tjej, en kille, en tjej, en kille, en tjej......hur är det möjligt att vi i sverige röstar ut en tjej och en kille varannan gång? det funkar inte så, det är uppgjort!
Alltså kommer det bli en tjej som vinner iår för förra året va det en kille och året innan det en tjej och året innan det?! ja det ni!

Näe här kan man inte sitta å skriva när man kan.......hmm.........ja va fasen kan man göra halv tio på en lördag morgon?

Godmorgon iaf!
/t

Skärpning nu Turner!

Nu missade jag att blogga igår, vilken skam, jag som skulle blogga varje dag, eller försöka iaf! :)

Idag har det inte varit nån bra dag, förlorat varje match på Betapet, fattar inte vart min tur tog vägen, det va inge bra, men annars har ja typ virkat klart MissMarys pannband det lila....du får se imorrn!

Kikar på bröstgalan nu och väntar på att man ska få gå å sova snart, men inte förrän klockan halv elva!

Imorrn blire dollarstore och ström och vad den lilla orten har att erbjuda! :)
Tjing Tjing!
/T

28 oktober.

12 år sedan tante lämnade oss. Så saknad. Otroligt vad tiden har gått, minns dagen då vi fick besked som igår.

Har tänt ljus här för Sigfrid medan jag har städat och fejat till Turid kommer hit på fredag. Ska bli så mys. På lördag har vi hejdå fest till Saftsuset som stänger på fredag. Då ska sprätta en 4 liters Ca'del bosco bubbel, å alla vi som jobbat där ska va med. Blir bara en skål för mig så får vi möta upp dom sen.

Så håller jag på att bli tokig på riktigt! Riktigt kär. Jag får inte bli kär! Det är det dummaste jag kan bli. Så är det helt omöjligt att inte bli det. Har tyckt han vart helt fantastisk sedan första gången jag träffade honom när jag kom hit. Men så fick jag reda på att han har tjej och sambo. Omöjligt och förbjudet alltså. Har förträngt han, men nu går det inte längre. Å det är bara så dumt, för det gör ju bara ont å jag blir ju bara ledsen. Blir arg på mig. Jag blir arg på han. Vi chattar å smsar, å det är inte bra. Det ger mig förhoppningar som inte finns. Han är bara trevlig å go men kär i sin tjej.

Tur att jag har den här bloggen, för ingen kan jag säga det till här för alla känner ju alla.

Må försöka sova bort det här nu. Men först lite family guy, måste somna glad.

Saknar er mina kära vänner.

/Fi

Det är otroligt.....

.....att idag hjälpte jag min far med lite saker som skulle lyftas och transporteras bort till faster å farbror. Självklart så ska det drickas kaffe och bjudas på fika hos dom i avaträsk. Sagt och gjort så tar man en bulle, sen måste man ta en kaka, sen vill man juh inte ha så mycket mer,
men då säger Farbror Ruben: -Ta en kaka till nu!
Å vad gör man, jo man tar en kaka till.....haha att man inte kan säga nej. Tur man inte är där så ofta.

Imorrn tar jag den tidiga bussen till Umeå för att göra lite ärenden och sen umgås lite med Anders å sen hem på Torsdag morgon för att planera helgens utklädnad....jäklar va skoj det kommer bli! :) haha!

/t


weeeeehooooo, jag har blitt med jobb!

Det va allt jag ville säga idag...:) haha!
I Tännäs som skidlärare/uthyrning/kök och ja vad dom nu mer hittar på......dock går ja ner i lön, men va tusan, har mig ett jobb! :) jippi!

/t

Jag ska inte undanhålla detta....

........men jag köpte juh en liten laptop enbart för att kunna gå på toa och sitta där med den. Sjukt bra! Spelar betapet just nu och blir man akut kissnödig så är det hur praktiskt som helst att ta med sig den dit! :)
Jag är SJUKT nöjd!
/t

Måste få skriva av mig!

FUCK FUCK FUCK FUCK! Så tack för att ja fick skriva av mig lite...det va snällt!
Kan tyvärr inte berätta om vad det handlar om, men snart mår ja nog bra igen!


/t

jag och betapet!

Nu när ja ha spelat har ja vunnit de 3 senaste matcherna....känns bra det! :)
Haha! Men det är beroende, vill spela en match till men inte ska ja göra det inte.....
man ska juh sluta när man ligger på topp!

/T

Snacka om ont om tid!

Alltså jag förstår inte hur man ska hinna med detta såkallade högskoleprovet....alltså 50 min för varje del är alldeles för kort tid, iaf om man heter Tina, Först ska man läsa 5 olika texter som tar minst 10 min å läsa....då kan ni juh räkna ut själv att man inte hinner med att svara på 20 frågor med....haha mer tid till folket säger jag bara! :) haha!
Men nu va det gjort och det va lite skoj att få använda hjärnan igen efter att den ha fått massa spindelväv m.m. om sig.....:) haha!

Have a nice day!
/t

Högskoleprov!

Från 8:10-16:30 är jag upptagen imorrn, det är juh fasen värre än en arbetsdag då ja har en timmer till provet och en timme hem....shit pommefrites......hur ska det gå! :) haha! En upplevelse rikare! Så imorrn kväll kan ja säga att nu har ja gjort det med! :)

Gonatt! Go Reza.....you are the best!
/T

Världens MISS!

Skulle precis skicka ett mail till mig själv om ett jobb jag skulle söka så ja kunde göra det på min egna dator (där ja har alla papper man måste skicka in) Nu va det bara så att ja hade råka skriva i adressen som ja skulle söka till, så ja skickar ett mail till dom där det står......SÖK......och så "ams" sidan. Kul å få ett sånt mail! :) haha!
TOK!
/T


LYCKLIG! (jag försöker igen)

Facebookchatten tar över min dator och pajar allt annat jag försöker styra med! GAH!

Det jag ville säga var att jag är lite lycklig, och jag kommer nu rada upp av vilka anledningar:

- Jag har hittat min drömvovve! Jag kommer inte kunna få den men tanken på han gör mig så glad.
- Jag har fått gosa med tante, onkel och Tico på Steinkjer.
- Jag är lite kär. Tyvärr i en kille som jag aldrig kommer kunna få men han gör mig lika glad som
hunden.

. JAG FÅR TINA PÅ BESÖK! Å helgen innan jag får äran av svenskbesök som kommer Turid och säger hej.

Det här med mig och karlar är bra konstigt. Jag tror jag skulle behöva sätta nå forskare på mig som kunde klura ut vad som är fel. Sen jag kom hit till Norges land har jag träffat en hel del nya människor, många av dom karlar.
Om vi ska skilja ut några av dom här karlarna så kan vi börja med killen jag va på dejt med. Han var ju en kanonkille på alla sätt och vis, sportintresserad, snygg och hade alla egenskaper man kräver av en pojkvän. Han var alltså inget för mig.

Sen är det DJn. Han är en riktig läckerbit, fantastiskt snygg alltså. Vi har skitkul och skrattar massa, men han är ett svin när det kommer till damer. Han kan jag inte släppa. Han springer runt runt i mitt huvud och får mig att bli degig i knäna.

Så var det Tor. Som var som sänt från ovan. Han har jag berättat om tidigare, han är som jag fast i manligt format. Var svårt att inte gilla honom fastän vi träffats så lite. Han hörde inte av sig nå mer. Söppel.

Så är det en kille till. Perfektion! Han har sjukt bra humor, fantastiskt duktig i sitt arbete, snygg som få, han är go och snäll. Han har samma värderingar som mig, han åker skidor, jag bara älskar hans stil. Alltid glad. han gillar mig. Jag har aldrig tänkt en dålig tanke om honom, och försöker hitta vad som är galet med honom. Det är INGENTING! Inte när det kommer till hans egenskaper åtminstone. Problemet är att han har flickvän. Som han är kääär i, sen många år tillbaka dessutom. Omöjlig att få alltså.

Dom killar som är bra och jag kan få och borde vilja ha är jag inte intresserad av.
Killar jag vill ha är dumma och vill bara ha mig ibland.
Bra killar som jag vill ha är omöjlig och få för dom har flickvän.

Kontentan? Inkompetent när det kommer till kärlek.

Men jag är glad idag!

/Fi

Tänkvärt!

Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon att leva som man själv vill.


Positivt..

..tänkande är bra tänkande!

Och alla energitjuvar borde få flytta till pluto! :)

/Äm


Ha inte allt för mycket att göra så....

....nu blir det lite Guitar Hero!


/t

Jippi, äntligen....

...kan jag se film från min dator till tv:n, eller nästan, det enda som saknades va ljudet men ja tror ja glömde hä in ljud kabeln! :) haha! Men annars funkade det riktigt fint, eller iofs så va bilden gul, men de har nog med min lilla mini gamla tv att göra. Så ska prova nere imorrn om det går bättre....lyckas jag så har ja införskaffat mig nått grymt bra som ja är stolt över att äga! :)


Liten och praktisk är den. Nu blire sängen och nått som går på tv:n, vad nu det är.
Imorrn är en ny dag med massa skojigheter...haha och god mat såklart!
Jo just det, ikväll åt jag middag med pinnar, min mor tycker ja äter så snabbt så ska börja äta lite mer med pinnar så ja inte äter så fort. Kan va en bra grej, börjar bli riktigt haj på det med...haha! DET NI!

Gonatt/T


Ett stycke......

....pannband har gjorts idag under lite tv-serier.
Imorrn ska ja ta tag i sockstickningen under några andra tv-serier!



Detta ska Therese få om hon är nöjd med färgen och storleken!
/T

När man har lite att göra..

..så kan man ju alltid kika på youtube!




/Äm

Del 2



Turner med så här kommer del 2!

Jag älskar..

..ICA´s nya reklamer!!





/Äm


Dagens låt!


Den där.....

.....känslan man ska ha när man gör nått som man tycker är skoj är totalt borta.
Tycker inte det är skoj längre att träna innebandy. Fattar inte varför eller jo det gör ja juh.
Fick ju sitta på bänken i helgens match och det gör så att ja tappar motiveringen.
Så ikväll orkar ja inte fara å träna men det har nog mycket med att göra att jag är sjuk med, när
ja skulle gå å hämta Anders cykel så höll ja på dö......plus att på onsdag ska
ja ändå åka till Dorotea så då blir det ingen träning. Å sen kommer ja vara hemma en eller
två hela veckor för att inte slösa nå pengar alls.

Å ja vet att visar ja mig inte på träning å visar vad ja går för så kommer ja inte få spela, men
jag orkar inte för ja kommer ändå inte kunna ge järnet nu innan ja blivit helt frisk ändå. :)

Nu ska ja duscha!
/t


Jag tänker..

.. på dig Farfar, idag för ett år sedan somnade du in. Allting gick alldeles för fort och att jag satt i Thailand gjorde inte saken bättre. Men jag vet att du var med mig under min resa och att du är det även idag.


Fånga dagen!


/Äm


FloorBall

Imorrn ska Turner här spela sin första innebandy match iår. Får se hur det går, först å främst är det snuva och hosta, men käkar piller och tar nässpray så nog borde det gå hyffsat. :) Är juh inte den som ger upp. Haha!
Märks hur det ska gå....men skoj kommer det bli! Det tror ja! Måste bara komma på vad ja ska ha med mig för mat...hmmm.....oj oj bäst å kika upp när matchen är, eftersom ja är en av de få som måste äta två timmar innan annars dör ja av håll....haha! ;) Tok Tok...ladda ladda ladda....så idag ska ja inköpa en ny sportBH.....mohaha!



Over and Out!
/T

Bild säger mer än 1000 ord!



Suddigt men bättre än ingen!

FinFredag!

Jag ska börja som Annso och ha Fin Fredag. Så idag har ja kjol på mig och mössa...haha! :) Regnar ute, blä! Men det blir KINA MAT till middag och det är ja glad över....mumms! Sen idol ikväll såklart
En vanlig fredag med andra ord!

/T

Jag är ledsen!

Rätt mycket. Men ibland går det inte som man vill och just så är det just nu. Världens fajt med mina föräldrar och då slutar det i tårar och att jag gör som dom vill. Eller dom fick mig att tveka för att jag behöver deras stöd i detta läget! That´s it! Men det gick inte denna gång och då blir det inget utav detta!
Så kl tre idag kommer hon.......

/t

Nu ha Roxy anländt!

Haha hon är för gullig, dock kissar hon inne m.m. men vadå kan juh inte begära att hon är rumsren i åtta veckors ålder. :)
Bilder på hon kommer, men är lite krass så ska fixa det sen....:)

/t

Svenska Hollywood Fruarna!

Jäklar vad ja tycker det är skoj. Ja skulle med vilja ha en massa pengar och inte tänka så mycket.
Hoppas det kommer fler avsnitt. Måste det göra! :)

Idag mår ja inge bättre, ha knaprat i mig en ipren och ska väl försöka ta mig iväg till affären för att köpa glass och cola, tror det är glassen som gör att man blir frisk och den avslagna colan såklart!
Sen måste ja städa upp här hemma.......shit, hur ska man orka?

/T

Ny frisyr......oj va tokigt det blev.

Klippte mig idag, å det blev visst kortare än va ja tänkt, men ska man få en snygg frilla måste man först klippa sig så man sparar ut det på de viset! :) haha! Tur det är vinter så man kan ha mössa om man känner för det, vilket jag ALLTID har när ja går ut.
Tokigt är att ja blev sjuk, ligger här hemma nu och fryser och har feber tydligen för det gör jätte jätte ont att kika åt sidan, och då har man det ha ja hört! Men men varm mjölk och vilning och alvedon så är ja nog piggare imorrn!

Bild på frillan kommer, men inte just idag det orkar ja inte.

Kram på er
/t

Kul kväll!

Tar det från början. Hade en superdag på jobbet. Har ju vart väldigt lugnt i det senaste och jag har lite svårt att ställa om mig till detta. Igår däremot var det full restaurang mest hela dan så då fick jag springa lite igen, skoj skoj.

När vi var färdiga tog vi en öl och åt lite mat. Hem och duscha för att sen följa med Rune från jobbet på förfest. När jag går så kommer en gubbe som bor här i närheten utbackandes från sin parkering. Vi har hälsat och småpratat nån gång när han stått och krattat gården. Jag vinkar till han att det är grönt att backa ut. Så stannar han och frågar om jag ska ut på byen. Jaa säger jag. Då tycker han jag ska hoppa in så skjutsar han mig dit jag ska. Jag skrattar lite och säger det går bra att gå men han insisterar så jag hoppar in. Å där sitter hans ybersnygga barnbarn. Det hela var bara så komiskt. Fick iaf skjuts till festen och det var ju bra.

Förfesten var skoj. Brukbar och Supa va grymt. DJ'n var grym och vi dansade och hade så skoj. Hookade upp med två kompisar åt en kille som jobbar på Brukbar. Drar på efterfest med dom. Där blir det fotbollsmatch. Sverige mot  Bosnien. Sverige (jag alltså) spöar skiten ur Bosnien inte bara en gång men tre. Var lite halkigt golv å jag for omkull med ett brak då jag satsa allt och nu är min armbåge så blå! Rumpan är blå, och det gör ont.
Kände att jag var tvungen att gå medan jag låg på topp så att säga. Inte gick jag hem fastän klockan var 4, nej jag gick vidare till nästa efterfest. Där var han. Hatar att jag ska bli förtjust i killar som inte är bra. Men det är svårt att låta bli, å när han är DJ å bara spelar och är alldeles grym å alldeles jättefin. ÅHÅ!

kl 6 tyckte jag att jag borde försöka dra mig hemåt. Inte för att jag var trött men man borde ju sova liksom. Beställde taxi, inga kontanter och kortet funkade inte. Han skjutsar mig till en bankomat, kortet funkar inte. Skjutsar mig på seven eleven och får ta ut pengar där, så innan vi ens är påväg hem till mig står taxametern på 199 kr. Inte särskilt skoj. Så jag gnäller lite och halvgrinar att det är så dyrt å med det stoppar chafförn taxametern och bjuder på ett tuggummi. Han var riktigt digg, skitkul gubbe.

Sen sov jag tills jag började jobba idag. Vilket liv.

Så är ingen lika trött som jag är nu. Åpning imorrn, bäst att sussa.


Natta/Fi

Den röda festen!

Men även gröna och lila såklart!
Sjukt skoj hade vi igår.....fotbollen va mindre lyckad! haha! :)

Måste göras om! Å nu vill man bli fotograf, sjukt snygga bilder tog vi...oj oj oj! haha!



/T

Strl 39

Nu kom jag ihåg vad jag egentligen hade tänkt å blogga om sist. Jag har köpt ett par skor i storlek 39! Treeeettionio! Ni som känner mig vet att jag inte kunnat ha denna storlek sen dagis. Jag tyckte det var skitkul och skrattade rätt mycket i skoaffären men exepditen tyckte bara att "ja storlekarna skiljer sig ju från sko till sko".
Hon känner inte mig å mina fötter. Pfff.

Jobbade till kl 24 idag. Gick på BrukBar och Supa och träffade resten av folket. Alla som jobbar imorgonbitti var ute ikväll. Dags att diskutera arbetsmoralen kanske. Hursomhelst så var det nå reagge/dub-afton. Jag bara myste! Det var grymt! Min och min mercas favorit spelades i grymma högtalare. Jag ägde dansgolvet (hihihi).

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb med mina favorite och sen lite fest. Från att stängning på lör och öppning på sön har jag lyckats få tidig imorrn å sen på söndag. Vet inte hur det hände, men nöjd är jag med det.

Natta folkens!

STORLEK TRETTIONIO! HAHAHA


/Fi

Äntligen..

..fredag och bara 1,5 h till helg - lovely!

Efter jobbet igår cyklade jag till Turner där jag satt i hennes ubersköna "soffa" och kika på teve därefter så cyklade vi till Annso där det färgades hår och såg en film. Lat som jag var så lånade jag soffan och sov över!

Idag är ingen bra dag på jobbet - bara en massa energitjuvar! Usch för sådana!


/Äm

Kolla va duktig jag är!

 

Haha eller inte, så duktig är ja inte, men däremot Annso hon kan hon. Ikväll ska den smakas med, så ni kommer bli så avis för den kommer va SUPER GOD! :)

/t



3.32

Nu tänker ni säkert "nee nu har hon vart ut å bullrat, nu ska det fyllebloggas" Men icket mina vänner! Nog känns det som jag befinner mig i ett berusat tillstånd men det beror mest på att jag blev väckt tidigare än tänkt idag, att jag jobbat hela dan, och spenderat motsvarande ytterligare en arbetsdag med min kusin och att klockan börjar närma sig morgon.

Chefen ringer mig 9.45 (klockan har redan ringt men planen är att snooza i 2 h till för jag börjar inte förrän kl 16) han undrar om jag kan börja 10.30 istället. GAAH! Det tar mig en god stund att gå till jobbet och ännu längre stund med buss. Men snabb som jag är var jag iväg kl 10 och lyckas va tidig på jobb. Hela dagen har jag gått med den där känslan man har när man försovit sig. Man vaknar aldrig riktigt till, man är lite trög och ser otroligt nyvaken ut fastän man vart vaken i flera timmar. Men bra har det gått på jobb.

När jag var färdig med det passet var det jag å Hanne på brukbar och kaffe, sprang hem för att städa lite tills kusin Joachim kom. Nästa arbetspass. Vi surrade så fasligt att vi missade bion OCH middag! For iväg för att handla och åkte till honom istället för tillbaka till mig. Så när jag nu kom hem lyste alla lampor och fönstret var öppet. Ljust och friskt. Vi har som alltid annars, pratat musik, lyssnat musik, tittat på klipp och sett film. Bland annat Shoot 'em up som för övrigt var bland dom bästa jag sett.

Men nu är jag hemma och hoppas jag slipper ett tidigt samtal från chefen imorrn. Planen är nämligen ett Nip/Tuck maraton utan dess like!

Nu ska jag somna gott till regnet som smattrar på mina fönsterrutor i taket. Lite som att ligga i husvagn faktiskt.

/Fi

Tänk att klockan.....

....är fem och vet ni vad det är då! JO
America Funniest Homevideo!
My favorite program! :)


Sen ikväll vet ja inte vad det blir, slappning och degning kanske...eller nja ja vet inte! kanske ska ta mig i kragen å packa upp väskorna och in med kläderna i garderoben. Japps det blire nog! haha!
/t

God Förmiddag

Idag är det en besviken turner som skriver, fick inte spela match i helgen, men inte ska man hänga läpp för det, bara att komma igång nästa vecka och göra ännu bättre träning. Men lite pissigt. Men man är inte lika bra som man va förut. Bara att kämpa på! Kämpa Kämpa!

Idag ska ja iväg på vetrinärbesök med Ingela uppfödaren. Ska bli intressant. :)

/t

Ny dushcad, en te kopp och....

....två mandariner. Sen är kvällen räddad.
Efter duschen hoppade ja ner i min sköna pyjamas och raggsockar såklart, finns inge skönare än att gå runt i raggisar....å långkallingar egentligen, men ja....haha!
Mumms mumms....

/t

Vad säger ni brudar....

.....ska vi ta oss en resa tillbaka till thailand nästa höst?!
Å annso du får juh följa med såklart!

Kände att ja lugnt vill fara tillbaka å bara vara i nån vecka. Hade vart grymt, så tänkte vi sparar pengar hela vintern/våran och sommaren och så far vi på hösten.....är ni på?

lev å må idag
/t

Takida!


Nu ni.....

....nu ska ni få höra.....sitter på bussen och lyssnar på reggae. Hade ja haft en öl i handen och det inte hade gungat så mycket och hade luktat sådär som det gör när man är utomlands så hade det känts som om ja va i en äkta bar! :) haha! tokigt!

/t

Heej brudar!

Jädrar, det var ju evigheter sen jag uppdaterade! Tina ska ju ha cred för att hon ligger i, jag har bara inte orkat eller haft tid. Har ju varit sverigetur och en massa nip/tuck åsså har Tina skaffat kille! Jag är så glad och avundsjuk att du är kär ;)

Min sväng på Öland var helt underbar! Det gräts när vi möttes på flygplatsen och det gräts när vi sa hejdå. Öland är så långt bort så jag fick alldeles ont i magen när jag tänker på när vi ska få till att ses nästa gång.
Hursomhelst hade vi väldigt fina dagar. Vi rivstartade på måndag med lite kultur då vi for å kika på slottsruinen och skulle sen vidare på solliden men dom hade stängt för säsongen. Sonya in och ut ur bilen men inte ett pip, hon somnade bara snällt om. Linda kokade ihop en god middag och sen myste vi i soffan och såg på Idol.

Dag två sken höstsolen och det var alldeles blå himmel. Så vi tog oss en promenad till Köpstan för å kika lite. Jag köpte ännu fler böcker. Sonya sov. Hon är så gosig och söt. Linda, Micki och Sonya for på föräldraträff och jag låg och såg på tv, fantastiskt med tv alltså. Till kvällen for vi till mamma och pappa Rudman och där bjöds det på gott sällskap och mat. Vi såg på Idol och hejade på Erika.

Onsdagen kom snabbt och då packade vi in hela familjen i bilen och körde söderut. Såg stora Alvaret (ifrån bilen), var på Naturum och tröck på alla knappar som fanns och sen upp i Långe Jan. Minns inte hur många trappsteg det var upp men MÅNGA och det resulterade i sjuk träningsvärk i vaderna för både mig och Micki. Sen picknickade vi och hade det bara bra.

Tittade på det nya huset dom ska flytta in, superfint!

Vi åt massa ost.

Sista dagen kom alldeles för fort. Redan på torsdag fick jag lite ont i magen ångest. Vi for in till Kalmar och mitt kort gick varmt. Vi åt thaimat och kosa oss. Sonya sov och var så snäll. På kvällen underhöll hon oss med att ligga å skratta och flina och va så himla gullig.

Sen flög jag hem :( Vill tillbaka snart fort!

Sååå hade vi personalfest igår med allt vad det innebar. Började på Lille där vi fick bubbel. Gick vidare till en annan restaurang och fick mera bubbel och tapas och öl och vin och sprit. Hade det superskoj. Å vi var så många, 70 stycken kanske. Efterfest hos chefen till tidigt på morron. Kul kul.
Ni får lite bilder.






Så nu vet hur några av folket jag jobbar med ser ut.

Till sist utsikten från mitt fönster "imorse"



/Fi

Dags att uppdatera..

..lite kanske?

Allting rullar på i 110 km/h och jag har fortfarande inte fått upp mina hyllor på väggen!

I onsdags gjorde jag helg och fyra dagars ledighet väntade. Tog bussen hem till Dorro i torsdags och på fredag eftermiddag åkte jag, mamma och mormor upp till Storjola. På kvällen anslöt även Solan med familj och på lördag kom pappsen och lillebror.

Det var full storm och snön kom från alla håll och kanter. Både fredag och lördag spenderades i skogen för att plocka trattkantarereller och taggsvamp. Hann även med en massa skön sömn på soffan och jag åt alldeles för mycket av allt det goda!

Nu är man tillbaka i stan igen och en ny arbetsvecka väntar. Längtar väldans mycke tills på fredag då det vankas öl tillsamman med brudarna!

/Äm


Drömmer mig bort till värmen!

Tänk å ligga på en strand idag.....detta ruskväder är inte å leka med!



Annars så imorrn går flyttlasset till Umeå igen. Hoppas bara det går fort att hä in alla saker i den nya lgh:n och dessutom att den är ok, eftersom ja har tatt en risk å tagit den utan att kika på den.
Blir som en överraskning.

Såg på ett program igår när dom körde vespa genom Vietnamn och då kände jag att det skulle jag med vilja göra, fatta va skönt, bara köpa/hyra en vespa och köra och bara va. Det saknar ja just nu. Men det har nog med att ja inte har nått boende och att ja är nervös inför morgondagen. Det går nog över....hoppas jag!

/T

Det färdiga resultatet

En massa bullar.....gott gotti gott gott....men inte förrän imorrn får man smaka!





Vissa blev juh inte allt för snygga...haha men huvudsaken är juh att dom är goda!
/T

BullarOCHBång!

Här bakas det bullar, eller just nu står degen å jäser i 15 min till.
Må dom bli goda bara...haha!
Sen blir det nog en sockerkaka som ska bakas, allt för att mina
föräldrar ska få nått i frysen å bjuda på när dom får främmande!

/t


En HELKVÄLL kommer det bli!

Nu snart ska ja fara å simma, sen blir det att ja far ner på MyWay och köper något att äta för att avsluta kvällen framför idol och sen en film. Kan juh inte bli mycket bättre! haha!


Ha en toppen kväll allihopa!
/T


Nu går det uppför.....

.....eller ska man säga att det går bra! :) haha!
Idag ringde det en tjej som hade sett min annons på blocket att ja sökte lägenhet.
En etta på Teg på 30kvm och billig som tusan!
haha! IDAG ÄR MIN DAG!

Så nu har ja en lägenhet och den ligger inte i holmsund, blir ingen flytt dit....fy tusan va skönt!

Jippi kajej!

/t

RSS 2.0