Hej, hej, hallå dagboken!

Hej mina vänner! Vad har egentligen hänt här? (Ingenting är svaret om ni undrar).

Det närmar sig en ny månad, dvs september, och man kan med denna månad säga att livet förändras. Jag, eller VI (jag och Marie) börjar skolan (vi har ju redan börjat, men vi säger september). Tina börjar i oktober.

Helt otippat ska jag bli sjuksköterska, om jag inte blir skrämd av att torka bajs på första praktiken, eller om jag sumpar alla tentor, men själva tanken är en färdig SSK till sommaren 2013. Spännande. Jag har haft mina första nollningsträffar och under tre veckors tid ska jag gå runt med en fånig bandana på huvudet, jättespännande. De klasskamrater jag träffat och pratat med är alla typ 19-20 år gamla och rätt ovetande om livet i stort, och jag är genast gammal och tråkig. Men jag hänger med ändå! Vi är ju trots allt ca 100 st i slutändan men alla har inte deltagit på nollningen. Kanske finns fler som jag :D

Annars har mitt liv varit rätt händelselöst sen sist. Jobb, semester, jobb och nu skola. Där emellan har det varit en och annan utgång, träffar och annat roligt men hemskt lite action på den fronten där intriger och barn kan skapas. Jag har inte ens bemödat mig om att fixa telefonnummer på heeela sommaren! Fast när jag tänker efter har jag nog aldrig gjort det tidigare heller.

Men jag har plågat mig (fantastisk smärta) igenom en 4h lång gaddning, träffat gamla högstadieklassen, sett och sjungit tillsammans med P!nk, träffat Lina. Jag har badat med mina brorsbarn, åkt karuseller en hel dag på grönan, shoppat, varit på en hemskt lerig med underbar festival, sålt min bil, sålt min själ till djävulen. Eller nej det sista var bara något som följde med av bara farten. Men jag kanske menar det mitt i tentaplugget sen.



Men tjejer, nu kör vi!


På återseende.



RSS 2.0