Gott Nytt År..

..mina älskade vänner!

2010 byts ut mot 2011 och året skall skålas in med trevligt sällskap, god mat och skumpa!




/Äm


Nu är det min tur...

...att blogga! :)
Va ju som ett tag sedan så nu ska jag skärpa till mig!
Här kommer ett klipp som miss mary visade jag å annso.....Jag älskar Buffalo!

På hemmafront!

Tänkte jag kunde ta mig tid att skriva en rad eller två här nu när jag sitter med mor och ser på...*trumvirvel*... Glamour!

Vill bara önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år som innebär att vi träffas mer och oftare!

Och har fått ett svenskt nr nu som ni hittar på facebook..på nån statusrad för jag orkar inte resa mig nu och hämta fånen och jag kan det inte utantill.

STOR KRAM
/Sofie


Long time..

..no see!

Helgen har varit lugn och jag har haft en "ta-hand-om-mig-själv" helg. Varken en mysig spelkväll eller en sjukt kul Hippiefest kunde slita mig från soffan. Men det är kanske inte så konstigt efter denna vecka? Dagarna har gått sjukt fort men samtidigt har den varit fruktansvärt lång innehållande redovisning, hemnta och ungefär 100 stycken föreläsningar.

Som sagt min klocka går sjukt fort och jag hinner inte riktigt med! Det är bara 1,5 vecka kvar till "julledigheten" och jag som nyss tyckte att jag börjat studera!!?

Jag lever och mår och är äckligt glad och positiv! Tänk så mycket bättre våran värld skulle bli om man packade ihop alla sura, negativa och onda människor för att sedan skicka iväg dom till månen! Och  ta nu inte detta allt för hårt, för självklart får man ha dåliga dagar då man är både är sur och negativ. För även solen har sina fläckar..

Nej om man ska hoppa i säng! Klockan är ställd för att jag skall kliva upp och ta mig till IKSU innan skolan börjar klockan 13.00! Här ska det tränas så att man kan svulla hela julen ;)

Sov gott mina vänner, nu är det inte många dagar tills vi ses!

/Äm

RSS 2.0