Party like a rockstar!

Nu va det längesen jag festade känner jag. Så på lördag tvingade jag nästan Jenny att vi skulle festa. Så nu blir det så....hon ska väl dra ihop nå gäng å så ska vi dricka dricka dricka tills vi stupar! Näe så vilt ska det inte gå...måste ju hitta hem på natten med! :) haha!

Men på dagen ska vi kika på snowboard och skid hopp...det ska bli jäkligt skoj faktist!

Men som vanligt blir det ju VIN fredag! Alltid till let´s dance, (ingen får ta det ifrån mig) dock vet ja aldrig vem det är som åker ut förrns typ en timme innan...så nu ska ja kika upp det på än gång! :)

/T

Använd solkräm!

Gör en sak varje dag som skrämmer dig. Sjung. Var inte vårdslös med andra människors känslor. Tolerera inte nån som är vårdslös med dina. Använd tandtråd. Slösa inte tid på avundsjuka. Ibland ligger du före ibland efter. Loppet är långt och egentligen tävlar du bara med dig själv.


[SOLKRÄM]



Ett litet pip från mig.

Skäms hur dålig jag är på att uppdatera. Ska försöka skriva lite imorrn.
Hade finaste födelsedagen i Borga! Kom hem, nedtur. Å nu har jag ingen lust. Trubbel
i paradiset som man säger.

/Fi

Jag saknar er!

När man är såhär långt borta utan riktigt jobb och de närmaste vännerna är i Umeå då känns det faktist jobbigt. Jag saknar er JÄTTE mycket. Ni gör mitt liv bra. Hur ska detta gå? Men till påsk ska vi ses, där med BASTA! haha!

Massa pussar och kramar till er!
/t

Vilken natt!

Eftersom att jag har äran att jobba denna helg så blev det en lugn och städad kväll igår. Soffläge tillsammans med min kära dator + teve. La mig relativt tidigt och somnade på en gång och sedan började en dröm utan dess like. Början minns jag väll inte allt för väl men slutet! Av någon anledning så befinner vi oss vid Turners fina stuga uppe i Borga (dock var vi inte i Borga) och vi håller då på att hjälpa till och snickra på den. Vi blir trötta efter ett tag och vips så har vi en stor beach utanför stugan. Korallblått vatten, vit sandstrand och palmer...vi är i Thailand! Sofie tillkommer och vi 3 bestämmer oss för att ta ett dopp, har två luftmadrasser, en rosa och en blå. Plaskar runt och njuter då det helt plötsligt kommer en våg och den visar sig vara världens största och vips så är vi uppe på ett berg. Det är rätt brant och vi blir tvungen att klättra upp för det för att komma på plan mark igen. När vi är på kanten av berget så är det helt plötsligt ett litet fönster (tänk er ett tiafönster, litet fyrkantigt) som vi måste krypa igenom, min tanke var hur i helsike ska rumpan få plats därigenom?! Men i drömmar går allt och efter lite krångel så tog vi oss igenom fönstret...pang poff så var klockan 7:45 och dags att kliva upp. Det var en riktigt svettig dröm!

Nu är det dags att gå grön och börja jobba!

So long!

/Äm

Grus fulla..

..ögonen. Hade gärna stannat kvar i sängen några timmar till. Men istället blev det till att kliva upp och koka makaroner till matlådan för att sedan hoppa på bussen ner till stan och jobba..

Igår var jag på krigsstigen. Inge roligt alls, en massa onödig energi som gick ur mig. Usch säger jag bara! Men nu är allting ordnat och jag kan äntligen säga: SÄLEN HERE WE COME!!

Igår hade vi rensning av Annso´s garderob, det bjussades på vin (en hel dunk), grönsaker, chips & dipp och trevligt sällskap. Vi satt i soffan med 4 lappar: Bra, kanske, anus och vill ha! Och framför oss var det ett berg av kläder samt Annso. Och slutresultatet blev två svarta sopsäckar samt en kasse fulla med kläder!! Bra gjort!

Nu hoppas jag att dagen rullar på snabbt.

/Äm


Vilken...

...helg säger jag bara!

Jag skrattade konstant från det att jag kom upp till Borga tills jag kom hem till tråk-Umeå. Okej nu ska jag inte vara sådär, Umeå är inte så tråkigt. MEN när man varit i fjällen som är full av snö, FJÄLL och trevliga människor så vill man inte tillbaka till betongen.

Festen på fredagen är en dimma och ölspelet på lördagen skrattar jag fortfarande åt.

Roligt, roligt!


/Äm


Idrottsgalan!

Det är bra grejer det!
Finns många bra idrottare här i sverige, kan inte alla bara få ett pris så det inte blir avundsjuka! :D haha!

Fått jobb jag i nån vecka....gå in på thelifeofturner.blogg.se och läs lite mer om det! :) haha!

pussåkram

Har precis..

..skickat ett sms och bidragit med 50 kr till Haiti.

Har DU gjort det?! Om inte så tycker att du genast ska skicka ett sms och bidra med 50 ynka kronor. Det är en öl mindre på krogen, en lunch ute, en godispåse eller ett ciggpaket..

50 kronor som vi klarar oss utan men som betyder så mycket för alla drabbade i Haiti!



/Äm


Turner här!

Näe nu blir ja lite arg bara, jag är väl ändå fortfarande med i denna blogg?! eller va va va va va va va?!
MOHAHAHAHHAHAHAHAHHA!

Jag bjuder på en låt så länge.....


Vi tar en till..



/Äm

Tänkte göra..

..mig ett försök att liva upp stämningen i denna annars rätt så döda blogg (skärpning nu Annso och Sofie!!)!




/Äm

Då var det torsdag..

..och min andra arbetsdag för denna vecka. Man blir fort bekväm då man varit ledig..

Imorgon åker jag till Borga för att fira våran halvnorska Soffiproppan. Ska bli trevligt med lite miljöombyte. Lite smått nervös över skidåkning, känns som om jag har glömt bort hur man gör!?!

Annars längtar jag som en toka till första helgen i februari då jag och Annso har planer att åka ner till Sälen (om jag nu får ledigt)!!

Tjingeling!


/Äm

 

 


Sven-Bertil och Barbro



/Äm

Det är kallt..

..kallt, kallt överallt!! Brr...


Sitter på jobbet och fingrarna är som isbitar och inga vantar kan man ha på sig för då slirar man på tangentbordet.

Ikväll börjar äntligen Let´s dance - som jag har längtat :P Nu blir det fredagsmys varje fredag! Och inte nog med det så ska jag får umgås med brudsen, det blir vin & spelkväll!! Kan inte bli bättre än så i denna kyla!

Ne nu ska jag ta mig en kopp te och tina upp lite innan det är dags för jobbelijobb igen!


/äM

Suck.

Åh vad jag hatar när jag tror (eller låtsas kanske) att jag är oberörd. Jag tar det med en klackspark, lite av ett skämt, spelar svår. Sen när jag sänker garden, bara yttepyttelite, så får jag en smäll på käften. Tack och hej, leverpastej. Det kommer absolut inte som en överraskning, mest för att det var tidsbestämt, men varför är man inte ärlig? Jag blir så full i skratt, jag säger ju till mig själv, att jag går in i det som en kul grej och att det är roligt så länge det varar, men i slutändan så blir jag alltid besviken. Jag måste sluta träffas bara för att det är kul. Jag är ju inte true to myself..

Åååh, fy fan, jag ska gå i celibat. Eller åtminstone inte vara så uppmärksamhetskåt eller analyserande. Nåväl. Ingen skada skedd, bara så tråkigt att man måste dra ur det, framför allt när det är "no strings attached". 
Men jag är inte oberörd. Fast jag är inte ledsen, snarare sur. Och ni vet ju vad som botar lite sura miner, några glas vin!

Dagens låt

Får be om ursäkt att ja inte skriver så ofta.....! :)
Men jag bjuder på en låt såhär på kvällskvisten!

En gammal goding

2010

Då var ett nytt år här.

Det gamla kan sammanfattas som ett som ett mellanår. Mitt liv har blivit till vardag, jag har fallit in i rutiner. Jag har haft få utsvävningar och äventyr, men de jag har haft har varit givande. Det har infunnit sig en ganska mörk och egoistisk sinnesstämning ibland vilket gjort att jag till mångt och mycket valt att dra mig undan och ta det lugnt. Om det beror sig på den berömda "väggen" eller allmän avsaknad av gnista måste jag låta vara osagt. Hur som helst har det varit ett år av nya erfarenheter, eftertänksamheter, några nya bekantskaper - på både gott och ont. Det har varit ett år med lite pengar, ett par dagar på resande fot, nya träningsupplevelser, alldeles för lite fotodokumentation, för mycket tidsstress, många skratt, några inslag av uppgivenhet och gråt. MEN tack och lov, massor av glädje. Och kärlek - till er och från er mina vänner.

/a


RSS 2.0