Här sitter jag....

...med glasögonen på och hörlurarna såklart.
Imorrn bär det iväg till Umeå och miss mary där ja ska övernatta för att sedan dra mig ner till sthlm på fredag morgon tidigt tidigt och skola. Har som sagt skola i helgen. Ska bli intressant, har inte bokat boende ännu, men vadå det är väl bara att gå in på ett vandrarhem å höra efter, man ha ju vart en backpackers så det borde nog gå bra! :)
Men imorrn ska det surras strunt å bara vara!
Snart blir det film....klockan nio iaf! :)

Vad vore..

..livet utan musik?


Fin fina fredag, veckans bästa dag! Har hunnit snabbstäda, läst klart en bok, skrivit två frågeställningar, haft ett bearbetande seminarium på 3 timmar, lagat middag, ätit och nu ligger jag utslagen i soffa. Helgen är varmt välkommen! Imorgon ska jag kliva upp klockan sju för att tvätta, hur nu det skall gå till? Därefter blir det ett pass på Iksu, en fika på stan med några klasskamrater och sist men inte minst en trevlig kväll med en gammal god vän!


Ett parti betapet, spindelharpan och sen blir det nog att hoppa i säng. Ögonen är ovanligt tunga, måste bero på allt läsande de senaste två dagarna!!

/äM

Turner is in the house!

Ja som alla nästan vet har jag tagit mitt pick å pack å dragit mig uppåt mot kyligare temperaturer.
Just nu försöker ja hitta mig ett jobb, funderar även på att starta eget då det kanske inte finns några jobb. Så imorrn ska ja snacka lite med arbetsförmedlingen om det.
Idag har jag även lyckats göra ett hemarbete om Yoga och hur stress, ångest och depression påverkas av det.  Bara positiva effekter såklart, så inga piller där inte, gör yoga istället! :)
bjuder på en snö bild! :)

Då är..

..jag inne på termin 2 av 7! Förskolans och förskoleklassens kultur och uppdrag läser vi nu på 15 hp. En hejdundrandes lång litteraturlista innehållande minst 10 böcker. Har idag och imorgon på mig att läsa 300 sidor + Lpfö98 (reviderade). Jag kan informera er om att mina ögon går i kors och jag vet inte hur många ggr jag har läst ordet förskolepedagogik idag!! Men det är intressant läsning och något varje vuxen människa som är i kontakt med barn borde läsa!

Förutom att läsa, läsa och läsa har jag även lyckats ta mig ut på en promenad i det fina vädret. Dock såg jag ut som en blandning mellan en 80-åring + en höggravid kvinna när de vankar fram och tillbaka. Anledningen till det är sviterna efter gårdagens bodypump pass - träningsvärk-alabama på framsida lår!!

Nej, sängen ropar på mig. Klockan är ställd på 07.00! Morgondagen ska fyllas med tvättning, läsning, bodypump (om värken har lagt sig!), läsning, läsning och läsning!

God natt mina vänner!

/Äm


Tjopsan!

27 år ung! Det ar ju inte riktigt klokt!
Kanns bra andå. Tror på att det har kommer bli ett bra år! Jag har køpt traningskort och jag kanner mig laddad och motiverad! Jag har fått ny stilling på jobbet och en massa folk har slutat, vilket ar trist men bra før oss andå tror jag. Vi kommer få større umgangeskrets och møta nytt folk ar ju alltid kul!


Borga i børjan av mars, då hoppas jag att vi ses dar! :D



Nu ska jag ligga i soffan å se dålig tv før att gå å jobba sen.
KRAM PÅ ER
/Fi

Idag är ingen..

..vanlig dag för det är älskade Sofies födelsedag!! Hipp hipp hurra, hurra, hurra!!



Äter en..

..något sen middag bestående av knäckebröd, keso, avocado och salladskrydda - mums!

Medan andra tar på sig klackeskorna och lockar håret för en kväll på dansgolvet så städar jag och ser på Skavlan. Det bor en liten pensionär inom mig just nu! Men våren är på väg och om några månader är det stans uteserveringar som gäller - me like!

Imorgon ska jag hinna med ett pass på Iksu eller åtminstone en stund på crosstrainern. Sen får man se vad som händer, ölen ligger iaf på kylning om man skulle råka springa på en spontanfest ;)


/Äm

Kommer vi..

..att ses igen?

Ibland kommer dom bara, tårarna. Det händer inte ofta, men någon gång ibland. Man har lärt sig att leva med saknaden, men den finns fortfarande där.

Kommer vi att ses igen?






High on..

..life!

Idag kom det glädjande beskedet att jag klarade hemtentamen och slutbetyget för kursen "Värdegrund och hållbar utveckling" blev ett VG!! Haha, hur gick det till liksom? Och hemtentan, fick VG på 3 av 5 frågor?!! Jaja, som jag skrev i inlägget tidigare, ingen är gladare än jag! OJ va detta ska firas!

Gruppredovisning gick fina fisken och nu är det bara hemtentamen kvar sedan är denna kursen färdig och första terminen avslutad. Så ikväll ska det skrivas så att fingrarna blöder och sen gör jag helg! Nästa kurs börjar inte fören på tisdag - lovely!




/Äm


2011-01-11..

..!!

Jag har fått reda på resultatet på 4 av 5 frågor på mongotentan som vi hade i förra kursen. Klarade samtliga frågor och hade tydligen VG samt G+ på någon av dem, helt galet med tanke på att jag skrev ihop skiten dagen före och läste inte igenom den för att se hur slutresultatet blev. Men ingen är gladare än jag! Sista frågan har de inte hunnit rätta än och jag väntar med spänning, skulle vara grymt skönt om den var godkänd med så att jag kan lägga "Värdegrund och hållbar utveckling" bakom mig!

Dagen har spenderas till att skriva tenta och det har gått sisådär. Vad är det för fel? Imorgon däremot kommer det att gå av bara farten, fingrarna kommer att springa över tangentbordet som aldrig förr och jag kommer att sitta uppe halva natten! Men det är väl så livet som student är!?

Nej om jag kanske ska försöka mig på att skriva några rader om olika genrer, retoriska redskap och estetiska uttryk? Njaaee...jag tror jag slänger i en färg i håret istället ;)






/äM

Första..

..dagen efter julledigheten och det gick bara fin fint!! Körde på med grupparbetet hela dagen och jämarns va bra det blir! Imorgon är jag "ledig" och dagen kommer ägnas åt hemtentan som skall lämnas in på torsdag! Onsdag är det redovisning och kursavslutning och vips så är första terminen avslutad! Sjukt galet vad tiden går fort då man har roligt! Bara 3 år kvar :D

Ska även klämma in en hel del träning i veckan! Här ska det formas in för Beach 2011 - hoho!

Annars längtar jag efter sommar - sol, bad och bara ben! Solglasögon, sommarplågor, kalla drinkar, ljusa nätter, gröna gräsmattor och härliga cykelturer..


Diska och hoppa in i duschen för att sedan somna gott!

/Äm


Vitt..

..vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt! Träden är vit, backen är vit, himlen är vit, luften är vit, balkongen är vit..!


Idag skall hemtentan skrivas, promenad tas och middag lagas.


Ut med det gamla, in med det nya!


/Äm

Det råder..

..full storm ute!

Både igår och idag har jag varit duktig och skrivit på min hemtenta, just nu är det bara en endaste röra med massa text men när jag sätter mig ner för att skriva klart den så kommer det att gå fort! Behöver bara lite press - jag mot klockan!

Idag har jag träningsvärk i muskler som jag inte visste fanns! Igår blev det mera Zumba och ja, jag skrattade lika mycket då! Tänk er själv 85 flickor, tjejer, kvinnor, tanter och några män som försöker sig på att svänga på höfterna! Hahahaaa!

Nej nu ska jag gosa ner mig under filten och ta en eftermiddagsvila så att jag orkar med kvällen, sällskapsspel står på schemat - mys!

/äM


Nu när mina vantar....

...har blivit färdiga, så måste jag erkänna att jag känner mig lite göralös. Ska sätta mig ner framför tv:n, men kände att jag ville ha nått att göra. Ska jag påbörja något annat? Eller försöka sätta mig å bara vara å kanske få panik? Haha....livet är allt bra lugnt så jag kanske ska bara ta å slappa lite åter igen.
hmm, ska försöka hitta på något...borde sova tidigt ikväll med, men tror inte Roxi blir så glad om vi går upp å sover runt nio. Haha! Näe nu ska jag väl gå å göra nått vettigt. Gonatt allesammans!

Onsdag..

..den 5/1 2011! Detta år verkar gå minst lika fort som förra..

Idag var jag på Iksu och körde Zumba, kanske det fulaste men samtidigt det roligaste man kan göra när vardagen är grå och trist! Man går därifrån med ett leende på läpparna! Jag kan inte påstå att jag är  speciellt snygg när jag försöker mig på att rulla höfterna och ta några salsasteg men människan jag hade framför mig idag var nog det galnaste jag sett!! Jag hade så svårt att koncentrera mig på instruktören med hennes flaxande armar och stampande fötter framför mig! Nog om det.

Turner berättade för mig för några dagar sedan att de har  två svarta lurviga monster på gården och ikväll fick jag följande sms: "Med en fickkniv beväpnade pappa mig när jag lämnar huset ikväll ;) haha vi tror vi ha nått i skogen. Haha" Behöver jag säga att jag återigen fick dra på smilbanden?! Hahahaa sjukt kul!

Nej nu ska jag lära mig Maria Montazamis dansmoves, so long!





/Äm

Några bilder från 2010



















/Äm

Ska det..

..vara så svårt att hitta en BH!? Tydligen! Provade BH:ar i 3 timmar på 4 olika butiker och jag kom hem med en likadan som jag redan har, en svart vanlig som kostar 450 spänn - KUL! I sista butiken gav jag upp då jag testade en ful jävla BH som kostade 635 kr! Ska jag punga ut med så mycket pengar så ska den då fasen vara snygg! Är det så mycket begärt!? Nästa jul ska jag önska mig mindre bröst i julklapp!


/Äm


2011..

..är vårat år! ;)

Nyåret firades in med de finaste (dock saknades Turner). Vi åt gomiddag, sjöng singstar, spelade spel, drack drinkar, öl och skumpa. Magen var så full av gosaker att efterrätten inte fick plats! 2010 kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt! Thank you my friends!









/Äm

Nytt år, några fler....

...möjligheter! :)
Sådär då va det dag 2 på det nya året och vad har hänt nu? Hmm, ja igår va det middag med 22 andra personer i stugan å sen sängen å sova. Idag ha det städats och packats å åkt ner hit till Dorotea där jag befinner mig just nu. :) Ikväll blir det en lugn kväll efter att ha vart rätt mycket några kvällar i rad nu under nyår.
VILL ÖNSKA ALLA EN SUPER GOD FORTSÄTTNING!

RSS 2.0