2 dar i rad....

..med alkohol och jag klarade det :) Inte illa pinkat, fast nu kommer man nog vara bakis en hel vecka! haha!

Igår va det skoj. Som vi dansade....som ja såg två snygga killar. -mumms- Men efter att klockan slagit över ett så va vi rätt less, men sen å hitta åt alla man åker med det är juh en annan sak, å vips så hittar man nån man inte ha träffat på super länge och börjar prata med den personen. :) Men klockan två drog vi iväg mot STATOIL!! Men även fast inte kön va lång, så tog det typ as lång tid att få beställa, vet inte alls hur tröga dom va. Men som sagt man har juh inte bråttom.

Hem kom man och smög upp för trappen för att lägga sig å sova. Efter exakt 6 timmar vaknar ja till och tänker att nu är klockan mycket. kikar på klockan och va är hon, jo halv nio.....fy bubblan att man inte kan få sova ut nån helg! :) haha! Tokigt tokigt.

Men nu är det bara exakt 2 veckor och 3 dagar kvar tills ja slutar jobba och åker hemåt igen för att packa och sen resa vidare. Gud Idag längtar ja som bara den, fast idag är det mys höst väder ute. Fint och soligt och lite sådär små kallt. Precis som man vill ha det!

Nu ska ja sluta för ja å marie ska snart börja vandra neråt och äta mat tror ja bestämt att det blir! -mumms-

todiloooo
/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0