Trettionde september tvåtusenelva..

..nu Sofie ska jag tala om för dig vad det var för spännande jag var med om igår!

Jag tillsammans med en vän var på en storseans och jag kan inte med ord beskriva vilken upplevelse det var. Det var många nya intryck att ta in och mycket av det jag redan tror på blev nu ännu starkare. För mig finns det någonting efter döden, men jag vet inte riktigt vad?

 



/Äm

Tick. Tock.

Hej mina vänner!

Bra initiativ att köra igång med bloggandet igen! Alltid roligt att få läsa några rader. :)

Precis som ni, har även jag läst igenom våra gamla inlägg till och från, och jag måste erkänna att det finns en samling av dem som jag saknar.. Men hur som helst så värmer det en frusen höstsjäl!

Jag ska dock be att få ursäkta mig en smula och erkänna att jag varit otrogen mot er och börjat skriva några rader på en annan portal. Ett behov av att få uttrycka mig i farten, annat än med facebook, med en bild, en textrad eller en och annan tanke, har vuxit fram med tiden och efter lite testande hit och lite testande dit så finner ni mig på här . Jag har ju inte övergett er men med tanke på min tidigare usla uppdatering så lär jag inte bli flitigare heller. Men helt plötsligt har ju även blogg.se skaffat en mobil-app så nu kanske det blir lättare att få iväg några textrader. Å andra sidan så känner ni ju mig, det blir ju sällan -några- rader, det blir väl oftast en hel novell när jag väl kör igång!

Annars är det väl inget nytt! Skippat skolan, börjat jobba, men det vet ni ju redan! :)


Kram hela dan!

/tjorven



Tjugoåttonde september tvåtusenelva..

..idag är det halvlek vilket innebär att det är en skoldag och en arbetsdag kvar innan det är helg!

Dagen har bestått av en förläsning och några timmars tentaplugg och nu sitter jag nyduschad efter ett pass bodycombat, UTSLUT!

Mitt golv betstår av ett kilo skit och disken håller på att svämma över diskbänken men vad gör det? Tills imorgon ska jag lära mig 40 stycken begrepp - morfem, grafem, fonem, avkodning, top down, literacy osv. Kanske bäst att sätta igång!?

Och just det, jag har en granne som älskar sin baslåda över allt annat! Det dunkar så det står härliga till! Men vet ni vad? Jag slår lite i elementen så blir det tyst på skiten och tur är väl det för han...annars blir det till att packa bajs i hans postfack! HA!

Imorgon händer det något spännande, lite nervös är jag. Ojoj!

/Äm


Tjugosjunde september tvåtusenelva..

Dagen har bestått av tentaplugg, tentaplugg, lunch och mera tentaplugg! Men tack vare det bästa pluggsällskapet har det gått finaste fint!

Efter 6,5 h packade vi ihop och jag fick skjuts till Intersport där jag blev 2000 kr fattigare och en finfin vinterajacka rikare..lycka!

Nu är jag tröttare än tröttast, en varm dusch och sedan tänker jag parkera rumpan i soffan för att ligga där tills det är dags att flytta över till sängen. Imorgon är det halvlek, föreläsning + träning som gäller! Hej och hå!




/Äm

Tjugosjätte september tvåtusenelva..




/Äm

karma.

Dagen började som sådan att jag steg upp i ottan för att gå till optikern. Han föreslog nya linser som är dubbelt så dyra som dom jag har. Då satt jag ner foten och sa nej vet du mig vad, då ser jag hellre lite halvtaskigt.
Gick hem och ladda inför innebandyträning, veckans höjdpunkt!
Innan innebandyn springer jag in på Brukbar för att ta en kaffe. Mycket trevligt. Så säger Trine till mig att dom har hittat lägenhet dom ska köpa så jag får ta över deras! JAAAA! Jag blir inte hemlös! WOHO! Tänker stilla för mig själv att jag ska gå och köpa en lott.

Till innebandyn. Vi var grymma som vanligt fastän vi var en mindre på plan. När vi är färdiga brukar jag, Ola och Tomas sitta kvar och prata lite och så även idag. Så hittar jag inte mobilen. Eller snusen! Men va fasen...jag var ju och köpte snus påväg till träningen och mobilen pratade jag i när jag stod och bytte om. Konstigt...letar engång till å en gång till. Till och med ser jag efter om dom trasslat in sig i ombytet jag hade med mig, såsom trosorna och bhn. Nej ingenting. Kollar i plånboken.......
Alla pengar borta, körkort, svenskt och norskt bankkort å vettefan vad mer dom har tagit (dom hade lämnat satskortet och p-pillerreceptet iaf) Kontentan är jag icket blir gravid och jävligt vältränad. Topp det! Tack jävla tjyvfolk!
Så grinar jag lite, Tomas hjälper mig att ringa och spärra kortet, grinar lite till. Så säger Ola: "har du nycklarna då?"
Neeeeej! Då har alltså dom jävlarna tagit min husnycklar också! Det suspekta med det är att jag hade plånboken i väskan (som dom gudskelov inte tog, mammas supergamla älgskinnsväska), mobilen låg i en påse och nycklarna i jackfickan. Så dom har alltså inte rafsat med sig det dom hitta utan faktiskt tagit nycklarna som låg ensam i jackfickan. I och med att dom har bankkort och mobil finner dom snabbt ut vars jag bor. Läskigt som fan!

Så efter att varit hysterisk och grinat runt och sagt till jobbet att jag inte kan komma för att jag måste hem och vakta hus så ligger jag här ensam på soffan LIVRÄDD att nån ska försöka ta sig in!
Kommer gå dåligt (hoppas jag) för jag har köpt ett extra lås och satt på insidan dörrn. Men hjärtat sitter i halsgropen och jag blir alldeles lam så fort jag hör nån i trapphuset. Är lite utav en fegis jag förstår det men det är fan så äckligt :(
Vill att nån ska komma hit nu! Vill inte sitta ensam...men folk har skola, å ska dricka öl och ska se film och har bandöving..bla bla bla bla.
Så jag ligger här livrädd.
/fi

Laurdag!

Skulle kliva upp i tid idag och fara på träning men vaknade kl 12, missade timmen och satt mig framför tvn och åt pasta till frukost istället..
Ikväll vankas det inflyttningsfest! Ska bli skoj.
En liten kort rapport från mig.

Tjugofjärde september tvåtusenelva..

..och jag håller mer föregående skrivare om att det är dags att återuppliva bloggen igen. Även jag läste igenom tidigare inlägg och jag blev alldeles varm i hjärtat.
Vad har hänt sedan sist då? Termin 2 av 7 avslutades med fina betyg och jag fick sommarlov!! Det inleddes med en tripp ner till kungliga huvudstaden och mys hos Syster & J. Därefter var det 6 veckors jobb på fritids i Dorotea som gällde och det innebar även 6 veckor med mamma och pappas goda mat. Vädret var kanon och nästsista abretsveckan önskade jag regn varje dag, det är nu konstaterat att man kan få för mycket av det goda! Jag avslutade lovet med att närvara på Hugos namngivning och då även få äran att bli en av hans fyra faddrar. Därefter blev det en 5 dagars resa ner till Sälen och ett kärt återseende av nära och kära. Vips så var 13 veckors "ledighet" slut och det var dags att återvända till skolbänken och mina underbara klasskamrater. Jag är nu halvvägs in i första kursen och det är bara 3 månader kvar till jul..ja tiden går lika fort nu som tidigare!
Med det mina vänner lovar jag att göra ett försök att hålla er uppdaterade om vad som händer på Strombergs väg!
Puss!
/Äm

HEJ!

Satt och läste en massa gamla inlägg...HAHAHAH!
Vi borde försöka skriva oftare. Puss på er
/fi

RSS 2.0