Holmsund or NOT Holmsund!

That´s my question........ska ja eller ska ja inte?

Vad har ja för val? Hmm

plus:
-har en lägenhet
-nära till naturen
-billig lägenhet

minus:
-långt till stan
-långt till vännerna


WHAT TO DO?!!

/t

update a la öland!

Som jag gottar mig! Myser med Sonya, pratar och skrattar med Linda och blir alldels tårögd när jag ser Micki gosa med sin dotter.
Vi började måndag med lite kultur. Va på slottsruinen på Borgholm och skulle till Solliden men dom hade stängt för säsongen. Så då blev det att fika utanför i lekparken och åka lite linbana (för barn men lika skitskoj för det).

Idag gick vi en promenad i solen till köpstan, köpte aftonbladet och två böcker. Sen bjöds det på öländska kroppkakor till middag och till kvällen for vi till pappa Göran och mamma Helen och såg Erika sjunga.

Har det alldeles underbart och bilder kommer sen!

Fi

Turner som person!

Jag är en person som MÅSTE få äta när ja kliver upp, väntar ja för länge så dör ja.
Så därför sitter ja här på bussen mot Umeå och äter makaroner och korv till lunch,
eftersom ja inte kunde hålla ut på frukosten till tio, det gick inte!
Sån är jag och kommer alltid att vara!

Det tokigaste är att på Torsdag sitter ja på en bussen igen men då tillbaka till
Dorotea för att va hundvakt när mina föräldrar drar på mini semester ner till
Söderfors.

Klart man längtar iväg. Jag drömmer fasen om Thailand varje natt, men nu
ska ja faktist hitta mig en vardag och ta det lugnt ett tag.
Planen om thailand den har ja om några år när ja är rik eller när Jerry är rik.
Ni skulle bara veta.....

Imorrn ska ja göra stan iaf, köpa mig hårspännen! Mycket viktigt!

/Turner

80-talet!

Tänkte lägga upp lite 80-tals bilder!

   
 
   
  
  



  

That was a great night! :)
/t


Inte en dag som alla andra.....

.......hmm.....vet inte vad som blev fel igår, men såhär dåligt har ja aldrig mått.
Spytt fem gånger av att bara dricka vatten. Fick i mig fil vid tre tiden och än så länge
är det kvar i magen, plus att ja fick äta lite kyckling nyligen.
Nästan så ja ska poppa lite popcorn till filmen klockan åtta bara för att trotsa min
dålighet! haha! :)

Är avis på sofie som sitter på arlanda nu och äter renklämma...gu va gott det är!
Är med avis för hon är snart hos Linda......!

Tack och Hej
/t

Nytta med nöje? eller blev det rätt där?

Idag har ja hjälpt far med att såga virke uppe i Ormsjö. Så har fått mig träning men samtidigt har ja hjälpt han, men frågan är om det va värt tränings delen. Har fasen blåmärken över hela mig, eller egentligen bara på armarna och bäckenbenet! haha! men vi säger att det va bra........trött är ja juh iaf! haha!

Så ja fortsätter blogga om mitt liv eftersom ingen annan gör det....hmm...skärpning, så tråkiga liv kan man inte ha! haha! Eller är det jag som skriver om allt tråkigt men det skiter ja i iaf...:) haha!

Ikväll vet ja inte om det blir styrdans eller inte.....haha.....får se vad kvällen bjuds på, först ska ja ta å duscha iaf....låter som en bra idé! haha!

Ha en trevlig kväll, för det ska ja ha!

/t

Jag vill säga Grattis!

Till Erika från Dorotea som kom vidare i idol. Grattis!

Fredagsnöjet blir nog idol och ett glas vin!

/t

Saker jag vill just nu!

1. Få en lägenhet
2. Få ett bra deltidsjobb
3. Vinna på lotto
4. Hälsa på ALLA vänner runt om i sverige

Finns mycket man vill men lite som blir gjort. Önskar ja kunde fara ner till Öland med Sofie och hälsa på Linda, men just nu ser det mörkt ut. Har blitt hundvakt nästa helg. Jag önskar att folk kunde sluta klaga så mycket på saker och ting som inte angår dom.  Jag önskar min telefon håller i ett år till. Önskar att jag finner mig en vardag snart.

Många saker men lite som händer.

Nu blir det Comedy Fight Club med Kodjo Akolor!


/t

Jag har dödat!

En spindel idag, så imorrn blire regn, bara så ni vet!


Usch va äcklig dom är!

/t


Fel igen.....

.....haha att man inte läser vad det är för avsnitt innan man skriver här! haha! det är juh dom två sista avsnitten ikväll!
Så nästa onsdag då börjar det! Oj oj oj oj!

näe nu ska ja slita skriva fel!
/t

Nej men kolla....

......det är juh fasen första avsnittet ikväll ser ja.....oj oj.....tjugo min kvar! :) weeeeehhooooooo
Kanske bra att inte Anders är här så han slipper se mig gråta...haha!

/t

nästa vecka då börjar det......

....igen.....Grey´s Anatomy. Jäklar som ja längtar....vad kommer hända? Kommer dom dö? Shit det är så spännande, dom visar såklart sista avsnittet från förra säsongen just nu och va bra det är, tårarna i ögonen!

Är för tillfället i Dorotea igen, inge skoj, vill ha egen lägenhet så man får nån vardag. :)
Saknar Anders med just nu....kom hit å mys med mig! haha!

/t

Is sick...

Idag har ja inte mått bra, förstår inte varför, började när ja va på Coop, blev spyfärdig å alldeles svag i kroppen, men köpte mig en banan och äpple. Efter det blev det lite bättre men inte mycket, låg på Anders soffa och frös och sov ett tag. Nu ska ja snart få middag och sen ska vi på bio ikväll, men ja får nog vila lite innan så ja orkar med det! :) FRISK ska ja bli! weeeeehooooooo......

puss å hej!
/T

Bussick!

Det är vad jag är just nu, han kör juh som han hade stulit bussen!? Hmm kanske han har......vem vet!


Usch och fy..

..va dålig jag varit på att uppdaterat. Skärpning!

Jag lever och mår. Trivs i lägenheten men det skulle inte skada om jag lyckades få upp spegeln i hallen och hyllorna i rummet. Ett soffbord och några kuddar, samt svarta hissgardiner och några hyllor till måste införskaffas sedan är allt kalasbra!

Helgen spenderades hemma i Dorro där jag gjorde så lite som möjligt! Åt god mat, smaskade massa karra och såg filmen Män som hatar kvinnor. Jag säger bara SHIT vilken bra film!!

Och igår när det var dags att åka tillbaka till stan hade jag med mig både hjortronsylt, lingonsylt, Västerbottenspaj med kantareller samt PALT! :)


Nej nu är det dags att jobba sista timmen innan det är dags att cykla hemåt. Ett stop på affärn för att inhandla lite frulle. Kylskåpet gapar tomt!!

/äM

 


OJ!

Idag åt jag rester som min mor å far hade med sig till borga ihelgen. Å ja kan säga att det bara K****A i mun, så jäklar gott va det.....en kyckling gratäng....oj den ska ja allt börja laga...fy va go han va! :)

/T


Ska jag klippa mig såhär eller ej?

Ska ja klippa mig så eller inte? Skriv gärna en komentar!

JA just det, vill med säga att det verkar vara jag som gör så att denna blogg håller sig i livet. Ni vet man behöver inte skriva mycket varje gång, skriv om precis vad som helst, vad ni drömde, va ni såg när ni gick till jobbet, nått skoj en kollega sa, ja vad som helst. :) Annars fortsätter jag försöka skriva ett inlägg om dagen så ni har nått att läsa iaf....haha! Kom igen nu tjejer, nått händer å sker i ert huvud! haha!

/T

 


Jäklar du så gott det blev!

Gjorde mig en viltskav/kantarell paj idag. Å jäklar så god han blev, tyckte då jag iaf, å det är juh bara jag som ska äta utav den så det va bra! haha! Mycket matlådor till JAG! :)

Ikväll blire det en lugn kväll med mys med katten och lite film och godis......å lite stickning. Men innan mys med katten så måste jag vänta på att hon vill komma in, hon kommer in så sent.....bara å vänta! :) haha!

/t

the new one!


Trisslotter......för ALLA pengar!

Som jag tjänat i sommar, det va min kollegas plan. Han tyckte ja skulle köpa en massa lotter, har ja tur kanske ja vinner miljonen och då har ja juh tjänat ihop ännu mer pengar än vad ja gjort under sommaren! :) haha!

Det tål att tänkas på!

/T

Nu ni flickor!

Mitt dassiga hår blev idag mörkt som mörktsom! Var ett tag sen mitt hår var i denna nyans. Jag var ju rätt fin som ljus, men inte så fin i choklad så nu fick det blir mörkt.

Nu har det blivit ganska ordning och reda i mitt palats. Joachim har vart här hela dan och hjälpt mig. Vi började med att hämta en soffa i mitt gamla kollektiv. Var en halv millimeter ifrån att vi inte skulle få in soffan genom min lilla loftsdörr men vi klara det. Sen var det dags att montera isär sängen som skulle in i sovrummet som inte är så mycket större än sängen. Då hade vi visst fel verktyg. For på jakt runt i stan som resulterade i några verktyg men mest en massa annat. Men bara bra saker, som skurmopp och söppelhink, glas, duk, kökspray, tvättmedel och en godisskål. Sista tingen att göra var att skruva ihop bordet men skruvarna var poff borta. Dom hade visst Malin och Daniel (som bor under mig) råkat få med sig när dom byggde lådan.

Vi har iaf fått till det mesta och det börja likna ett hem. Men bästa av allt var att jag fick lite tid med kära kusin som alltid får mig att skratta. Han e så kul att vara med!

Sen till kvälls kom Hanne på middag. Efter massa om och men lyckades hon hitta hit och jag hade kokat ihop Gunnels fantastiska broccolisoppa. Mums! Sen såg vi en film och med det kommer jag antagligen ha magrutor när jag vaknar imorrn. Hoodwinked, för den som inte sett den.

Så pep det i mobilen. Det var ett sms jag väntat spänt på men inte trodde skulle komma. Mötte en fantastiskt vacker skapelse på lördag natt när jag och Hanne var påväg till hotellet för att sussa. Hade spanat lite på han på kvällen men inte vågat prata med. Han har blonda lockar, är berest, rolig och läser socialantropologi. Så nu ska vi träffas. Jag som inte hunnit blivit vältränad än! (som jag kommer bli efter som det är stuprätt uppför hela vägen hem till mig).

Å biljetter är bokade till Öland, som jag längtar efter Linda å bebis och semester! Ska bli så deilig!

NI MÅSTE KOMMA SNART! SAKNAR ER!

Kramar i massor/
Fisen

haha tänk va coolt!

Även i Umeå har dom hittat cannabis plantor....tufft...:)

/t

Lägenhet sökes!

Är det någon som har en lägenhet över till jag så vill jag gärna att ni hör av er. Den måste ligga i Umeå och hyran ska vara under 4000kr....skriv ett meddelande till min mail om det finns nån här ute som har en över som sagt!
[email protected]

haha....tack för denna dag, snart blire sängen/soffan!

/T

Tjuv!

Idag fick jag en chock när ja gick på affären och ringde telebanken, fasen hade 100kr på kontot, WHAT? ja förde juh över pengar i förr går....hur fasen ha det gått till. Kikade nyligen på kontot och tro på fan så har ja halvt fört över pengarna, hade glömt att godkänna....fasen så tokigt! Ha ja gått å vart rädd å arg i onödan! haha! Tok Tok! :)

/T

2 girls night!


kik så långt ja kommit.....

.....men nu är det hälen och foten kvar. Undra hur det kommer bli....bilder kommer juh såklart! ;)



Första natten i nya lyan!

Nu har jag äntligen flyttat! Inte för att jag fått gå å vänta så länge, det hela gick väldigt hastigt till. Fick ett sms av markus igår att han flyttar in IDAG. Jag jobbade sent igår å skulle jobba tidigt idag. Höll på att få en hjärtinfarkt av stress men lyckas byta till fri idag. Pjuh. Uppe med tuppen och städat och packat ur. Så skriver han igen å säger att han inte flyttar in idag iaf, han må betala depositum innan han får nycklarna. Jajja, nu har jag iaf kommit in i mitt nya palats. Det är så fint så ni kan inte ana! Loftlägenhet med snetak, vit väggpanel å brunt trägolv. Kommer bilder så fort jag fått lite ordning här. Just nu står en gigantisk säng i vardagsrummet, så den ska jag montera ner och ställa in i sovrummet, där sängar borde stå. Ååh det kommer bli så bra!

Men imorrn jobb å sen blir det en natt på Scandic med Hanne. Har man inte nån karl får man ta en vän.

Snakkes!

/Sofie

tokigt, men efter.....

......3 upprivningar och lite tänka (eller mycket) så är jag påväg mot att sticka sockar! :) Har inte kommit långt, men nu vet jag juh hur man gör, tills ja kommer till hälen, då får jag nästa problem! haha!

Nu blire sömn och sen jobb imorrn såklart!

/T

Just i denna 5 minuterna så.....

....ska jag börja sticka ett par sockar till min far, får de hur det går...haha....bilder kommer sen när dom är klar om sådär en-två månader! :) haha!

lev å må
köp en skål!

/t

Jag vill bara säga.....

.....att takidas nya album är ute och det är grymt!

The Darker Instinct


/T

Back to the 80`s!

Nu är dagen med stort D här! Om några timmar öppnar vi första bärsen ;)


Bilder kommer!


Puss och kram


Och inte att förglömma så fattas Soffan ikväll! Men vi tar igen det nästa gång - då det blir lite finare, lite bättre :P

/Äm, Turner, Ajmsofine

Turners låt val idag!


100 års festen närmar......

.....sig med snabba steg, imorrn är det dags! Så det är bäst man hoppar i säng nu så man orkar med dagen D imorrn! haha! Så skoj, jag längtar! haha!

Gonatt allihopa för nu ska ja sova.....Ses imorrn!
Ladda Ladda Ladda inför morgondagens fest!

/Turner

Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det MARIES (och Nisses) födelsedag!!

Grattis Marie på 25 års dagen!!




Sjukt ont! WHY?

Fick nyligen svin ont i magen, det är som övre delen av magen....hmm, kan det va att ja åt potatis på golfbanan? Hmm, tokigt det där! :D haha! Eller är det för att ja inte gjort nr 2?

Idag hade vi Maskinmästerskap i golf och jag kom 5:a av 8:a och jag har ALDRIG spelat golf förut, det måste tilläggas för det hade alla andra gjort...haha även om dom inte va bra så ha dom gått en runda, så lite vana hade dom å inte jag...haha!

Näe nu kanske man ska hoppa in i duschen, eller? näe skiter i det idag, ska juh ändå inte umgås med folk! haha!

tjing!
/T


Tredje september..

..tjugohundranio.

Vaknade halv sju, pigg som en mört men fortfarande förkyld. Det suger!


Promenixen ner till jobbet med musik i öronen var precis det jag behövde. Men helst av allt skulle jag vilja ta en flygstol dit näsan pekar eller åka till älskade Storjola!

Fokus: Helgens 100-årskalas med 80-tals tema ;)


/Äm


Sista kvällen..

..som tjufofyraåring! Imorgon fyller jag halvvägs femtio och får äntligen bli en i gänget igen ;)


Dom senaste dagarna har jag varit glad, mycket glad. Trots kaos i flyttande, förkylning med halsont och att jag kom 6 timmar för tidigt på jobbet idag så har jag ett leende på mina läppar. Mer än så säger jag inte!


Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och somna gott som tjugofyra och vakna ännu godare som tjugofem!



So long!

/Äm

Inneboende hos Miss Mary

Japp det har jag blitt.....men hoppas inte på allt för länge så hon blir less på en! :) haha!
Men en grymt liten lägenhet har hon iaf....så gullig å fin, å världens bästaste utsikt om man
är från skogen, för hon har just SKOG! :) haha!
Näe nu ska vi ut å göra en MASSA ärenden.

Tjing å flöjt å imorrn äre jobb igen!

RSS 2.0