Äm..

..har varit väldigt osynlig på sista tiden och det skyller hon på att hon känner sig utarbetad! Inte för att hon har jobbat mer än någon annan utan för att hon har haft att göra med en del bråkiga barn. Nu är det iaf slut med det!

Igår jobbade jag som personlig ass. i Vingelmina. Började dagen klockan 12.00 och slutade 12,5 timme senare klockan 00.30. En lång arbetsdag men en väldigt trevlig sådan (fick äran att vara med på ett jättefint bröllop med god mat, trevliga gäster och bra musik) :) På väg hem så var jag i mina egna tankar och körde stereon på högsta volym samtidigt som jag tog ton! Väl framme vid industriområdet ser jag ett rött lyse som far fram och tillbaka, SHIT POLISEN!! Bromsen i botten! Första tanken som kom upp var hur fort körde jag egentligen?! Och min andra tanke var att nu har det hänt en trafikolycka! Men det var ingendera, en helt vanlig alkoholkontroll sådär 01.43 på industriområdet i Dorotea! Och vet ni vad?! Jag klarade att blåsa tills det slutade att pipa på första försöket!! Polisen var rätt impad (eller var det jag själv som var det?!).

Idag lade jag och Turner ut våran "lilleman" till försäljning och på dom stackars timmarna som annonsen har varit ute har det redan ringt 3 st! Bra jobbat tycker jag..men peppar, peppar...dom har ju inte sett han än. Men jag tycker iaf att han är en riktig läckerbit!


So long my friends!

/Äm

Kommentarer
Postat av: Fi

Jag brukar alltid tänka, Är jag nykter? Är jag efterlyst? Är dom här poliserna lika roliga som dom i Superbad?

2008-08-18 @ 00:10:52
Postat av: Äm

Haha ja jag brukar med alltid tänka om jag är nykter men just denna gång så gjorde jag inte frt..helt galet! Men minns du den gången du fick polisen efter dig som blinkade med lamporna...till just DIG, Fofi?! ;)

2008-08-18 @ 09:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0