Bangkok..

..here we are!

Kom fram i lordags morse och det tog inte manga minuter innan vi var pa sprang i denna stora stad! Bat pa kanalen, Thailandska pannkakor, en promenad som jag aldrig trodde skulle ta slut, tuk tuk och middag..vips sa var denna dag over!
Klev upp tidigt imorse for att kaka frulle och ta vara pa dagen! Planen var att hinna med bade flytadande marknan och tiger templet. Men efter en hel del spring fram och tillbaka for att hitta nagon vettig chaffis sa blev det bara tiger templet! Det var coolt att klappa tigrarna men nagon tiopoangare var det inte!
Nu ska vi strax bege oss ivag ut for en liten shoppingrunda (den stora tar vi da vi atervander i december innan vi aker hem, for fasen va mycket det finns om man vill ha!!) och efter det china town och middag!

Imorgon ar det en ny dag och dags for oss att saga hej da till Bangkok och hej till norra Thailand. Vars varat forsta stop blir ar annu inte bestamt. Men Chiang Mai ar varat mal iaf!

Ne nu orkar jag inte knappra mer har!
Men lamna garna ett litet fotavtryck och beratta vad som hander och sker hemma!

Pussar och kramar!

Marie

Kommentarer
Postat av: Solan

Jag följer era bravader med stort intresse.

2008-09-21 @ 17:26:38
Postat av: Mamma Birgitta

Ja , som solan skriver så hänger även vi med i er resa runt.Tittar in varje dag med stor nyfikenhet och förväntan, om kanske har ni skrivit några rader.Var försiktig och sköt om er.

2008-09-22 @ 22:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0