Nu var det lange sedan..

..jag skrev nagra rader har! Men det ska det bli andring med nar jag kommer hem! Vi har nu borjat rakna ner och det gar i en herrans fart! Och som vanligt kanns det bade och! Det ar trist att masta saga hej da till alla vannerna har i Thailand men samtidigt ska det bli riktigt roligt att traffa familj och vanner hemma..

Varfor kan man inte fa ha det basta av tva varldar?!


I veckan har vi tagit igen lite missade soltimmar eftersom att det varit daligt vader den senaste tiden. En dagsutflykt till Raya Island vad klart och betalt i onsdags, sitter i varan lobby (pa trottoarkanten) och vantar i over en timme. Klockan atta skulle minibussen hamta upp oss och 9.15 skulle baten ga fran piren. 9.00 borjar vi forsta att nagonting inte ar som det ska!! Precis som vi trodde sa hade minibussen akt till lamai inn och vantat och inte till lami apartment dar vi bor och dar vi satt och vantade...haha! Som vi dagligen sager, det hander bara oss!!
Vi tar oss ner till stranden dar vi borjar trostdricka ol ute pa en madrass hela dagen lang! Nar klockan borjar narma sig fyra och vi ar lagomt runda under fotterna far vi sjalvklart for oss att vi ska aka donuts! En flytgrej som man sitter i och aker efter en bat. Ojojoj...vi studsade som nagra bollar och skrattade i ett! Den blir det fler ggr :)
Efter den var vi alldeles slut o kropp och knopp och bestammer oss for att lifta med beachpojkarna hem, vips sa sitter vi pa varsin jetski! Dock hamnar vi inte hemma utan pa garaget dar det dukas upp med mat och dryck! Givmildare manniskor far man leta efter!! Vi tar oss hem och efter en dusch ar vi redo for tuktukparty med mr kim och efter det en runda pa Grabbarna Grus som blivit varat nya favvohak ;P

Idag ar det kungens fodelsedag och det firar man med att halla alla barer stangda, sa ikvall haller vi oss undan bangla som kommer att sta ode och satsar istallet pa bio och massa popcorne! :)


Imorgon daremot ska vi ivag och se job2do (en stort reggaeband har i thailand). Det ser vi verkligen framemot!!

Ne nu ar det dags att runda av for att kila ivag och kaka middag!



mARY

Kommentarer
Postat av: Tess

Hejsan tjejer!



Ni har fått en award av mig för att jag tycker om eran blogg.



Massa kramar till er alla

2008-12-05 @ 20:14:32
URL: http://anntezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0