Rundtur....

Dagen började med att ja hoppade in i bilen och vips så va vi påväg upp till Borgafjäll för att kolla in tomten som vi har köpt och ska bygga en stuga på.


Vi börjar med att visa vägen upp till borga...här ser vi den kända borga hällan från tre olika vinklar och såklart "my rasta women" fick va med på ett hörn! :)



Sen fortsätter vi med att visa tomten där vi ska bygga stuga.......ser ni den, visst är den fin?!


själv måste ja påpeka att ja trodde det va en tomt...inte massa träd..haha att man kan få såna
tokiga bilder i huvudet! :)


Det här är vad vi kommer se från våran stuga...alltså självaste BORGAHÄLLAN! :)

Efter vi kikat på tomten for vi vidare och skulle fika...ja valde plats så ja bestämde såklart att vi skulle sitta vid vattnet!




När jag äntligen trodde ja skulle få åka hem så va det dags att kolla in där pappas famlij bodde när han va liten. Vid en liten liten by vid namn Backsvedja.


Jag kan sammanfatta dagen med att jag har kollat på en MASSA skog och tomter (som ja har sett som skog). I Backsvedja va det så mycket mygg att man va tvungen att springa som en tok för att inte bli uppäten. Konstigt att inte bilderna blev bara svarta av alla mygg, men kanske ja hade sprungit så fort att dom inte hann med :P haha!

Men nu är ja hemma -finally-
Det va min dag :)
/T

Kommentarer
Postat av: Äm

Det blir ju superbra! Bara stugan som fattas då! :)

2008-06-06 @ 16:53:47
Postat av: T

Japps verkligen...och kanske att kapa bort alla träd...haha! :) Men det kommer bli så bra.....haha! Vi har juh byggare Ulf som ska fixa det så!

2008-06-06 @ 17:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0