Devil in disguise

Igår var jag på en halloweenfest, tillsammans med Elvis. Ganska underhållande måste jag säga.. men förvånansvärt lugnt.

Efter en ganska fullspäckad ledig lördag så var tiden knapp och den stackars timmen mellan 17 och 18 bara försvann. Vi skulle käka middag kl 18 på Rött och efter det var det hemmafest tillsammans med självaste Clark Kent, Bobbie Brown, grottmänniskor, en manlig Tina Turner, en riktig trucker, WonderWoman, en "äkta" Brat/Stekare och några till. Själv var jag utklädd till en av Vilda Westerns glädjeflickor... En Can-Can med andra ord (Ni kommer väl ihåg klänningarna? Gisses).

Annars har veckan varit ganska smockad också. Hysteriskt mycket att göra på jobbet och magen gör sig ständigt påmind, pappa och Karin på besök och sen var också bror med familj i stan under helgen så det har varit familjemys i flera dagar.. jag har fått göra min plikt som faster och det var till belåtenhet från båda håll. Har vinkat av dom på flyget idag och nu har jag gjort en tacopaj och det blir väl matlådan i flera dagar det. Har försökt locka hit Elvis på mat men han verkar ha blivit mer bakis sen jag lämande honom vid 14-tiden.

När vi ändå har tagit upp Elvis så kan jag ju bara meddela att jag inte har så mycket att komma med där. Vi träffas.. ofta, men något mer än så vet jag inte.. Otroligt ovan situation måste jag säga. Nåja. Jag ska inte klaga!

Men jag saknar er.. det är ju ingen som förstår mig som ni.. Ingen som står ut med alla mina dumheter (eller godheter ;)) som ni gör.. Jag hoppas att ni har det bra men jag tycker att ni kan komma hem snart!



/a

Kommentarer
Postat av: mary

men vilken pudding!! :) bara 43 dagar kvar nu! puss!

2008-11-06 @ 14:10:08
Postat av: Alina

Hej! Brukar du träna på fritiden? Berätta gärna hur du gör i så fall! Ha det fint! :)

2008-11-06 @ 14:13:34
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: G

Hejsan! Intresserade av ny design till din blogg? Nu finns en fräsch bloggdesign på http://babbidesign.blogg.se Kika in, välkommen!

2008-11-06 @ 14:29:52
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Emma

Såklart. Och du är så välkommen att hälsa på mig efter den 1a december när jag har lägenheten.



jag ska jobba på handelsbanken till den 15 januari. Blev bestämt igår och börjar nu på tisdag ;p Men jag tycker du kan komma och hälsa på. Veckodag eller helg spelar ingen roll :) Och sovplats är garanterad :)

2008-11-08 @ 20:14:21
URL: http://pyzens.blogg.se/
Postat av: Emma

Precis :)

Handelsbanken fixade en lägenhet åt mig vid nolaskolan :) så de känns rätt ok :)

2008-11-09 @ 10:49:01
URL: http://pyzens.blogg.se/
Postat av: Emma

Japp det är den. Så imorgon följer mamma och pappa mig dit så :)

2008-11-09 @ 15:59:38
URL: http://pyzens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0